1. Bölüm

988 37 8
                                    

ARKADAŞLAR BU ARADA BİR YOUTUBE KANALIM BULUNMAKTA VE ABONE OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM YOUTUBE( BY CİKS ) YAZARAK KANALIMA ULAŞABİLİRSİNİZ SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM HERKESE KEYİFLİ OKUMALAR 😊❤️😘🙏❤️😘😊

Okulun ilk günüydü 9.sınıfa geçmiştim. Herkeste olan liseli havası bendede başlamıştı.Ve zil çaldı sınıfa girdiğim anda gözüme bir kız çarptı ilk görüşte aşk bu olsa gerek,ama benim zaten bi sevgilim vardı . İçimde başlayan bu şey nerden geldi bilmiyorum ama feci kapıldım kıza...
Okulun ilk günü olduğu için tanışma fastı başladı .
Herkes kendini ve ailesini anlatmaya başladı sıra ona geldi ve başladı anlatmaya o anlatırken ben heyecanlandım ve birden bağırdım sınıfta herkes bana baktı utanmıştım kimsenin yüzüne bakamadım kafamı sıraya koydum teneffüs zili çalana kadar kalkmadım .

Zil çalınca hemen kantine indim kantinden tost istedim kafamı çevirdim ve o Yanımda süzmeye başladım onu çok güzeldi dayanamadım , sınıfa giderken asansöre o da geldi ikimizdik sadece asansörde cesaretimi toplayıp
" merhaba dedim. "
" merhaba ." Dedi o da 
3. kata çıkana kadar sebepsizce birbirimize bakıp gülümsedik ve birden asansör 2. Katta kaldı Işık'lar da qidince bağırmaya başladı sakin ol dedim ama ne çare meğerse panik atakmış kapalı yerlerde duramıyomuş .
Sarıldı aniden bana telefonumun ışığını açtım asansör açılana kadar sarıldı çok iyi geldi bana . O zaman emin oldum bu kız benim diye . Sevgilim bu olanları duysa neler yapmaz neler . Bende ondan ayrılmak için sebepsiz yere bahaneler aramaya başladım . 3 yıl olmuştu bizim ilişkimize bir kızı üzmenin çok kötü bir şey olduğunu biliyordum ama ne çare ayrılmam kesindi .

Eski arkadaşım olan Atalay'dan ona yavşamasını hatta ona çıkma teklifi bile etmesini istedim . Bu yaptığımın tam bir şerefsizlik olduğunun farkındaydım
Okul çıkışı Atalay mesaj attı
" Kardeşim konuştum ben."
" Tamam kardeşim hakkını nasıl öderim bilmiyorum ama herşey için eyvallah ."
Artık bi bahanem olmuştu Nisan 'ı arayıp ayrılmak istediğimi söylemek bu kadar derin bi acıyı ona yüklemek zorunda olduğum için kendimden nefret ettim .

Aramak için numarasını girerken elimin ve yüreğimin titrediğini hissedebiliyodum
Aramayı başardım kalbim her dıtt sesinde daha çok acıyordu ben bu kadar acıya katlanamazken o nasıl katlana bilirdiki ?!
Açtı telefonu Nisan her Nisan ı aradığımda sevgilim diyen ben bu sefer Nisan dedim

" Nisan san bişey söylemem gerek "
" Evet aşkım söyleyebilirsin "
" Şey Nisan "
" Aşkım yoksa "
" Evet Nisan "
" Ya aşkım spariş ettiğimiz çift kazaklarının kırmızı renginin kalmadığını sakın söyleme bana dün akşam bakarım demiştin valla çok üzülürüm bak ."
" Nisan konu o değil hem kırmızı rengide varmış "
" Oh çok şükür aşkım ya bi an üzüldüm sonuçta kırmızı en sevdiğim renk biliyorsun. "
" Evet Nisan ama "
" Yoksa sigaraya mı başladın allah belanı versin senin söz vermiştin bana "
" Hayır Nisan "
" O zaman bana sürpriz yapacaksın ve hangi gün müsait olduğumu soruyosun. "
" Hayır Nisan konu o da değil. "
" Ne peki Yiğit bak bana kaç oldu Nisan Nisan değip duruyorsun ben de sana Yiğit derim
bak. "
" Diyebilirsinin artık "
" Pardon "
" Şimdi ben sana bi soru sorucam ve sen bana doğrusunu söyleyeceksin "
" Peki tamam "
" Atalay'la aranda Ne var ve o çocuk sana neden çıkma teklifi ediyo "
" Atalay tamam tatlı çocuk şimdi allah var ama benim onunla aramda kardeş ve kankalık durumundan başka bi şey olamaz ayrıca tamam bi hata yapıp bana çıkma teklifi etti ama ben ona gereken cevabı verdim ."

" Tabi canım gereken cevap bu muydu ;
Sen beni sevmiyormuşsun benim kalbin kırılmasın tek ben üzülmeyim diye ayrılmak istememişsin ."
"Yuh saçmalama ben senden ayrılmak isteseydim şimdiye kadar çoktan ayrılırdım zaten 3 senemi sana ayırmazdım. Ben o Atalay denen çocuğa bu olanları yiğit duymasın olacaklara karışmam dedim. "
" Evet öyle demişsin "
" Yiğit sen bana güvenmiyor musun? Bana değilde başka birisine mi inanıyorsun. "
" Ben bir tek birisine inanmıyorum senin bu söylemediğim dediğin şeyleri yakın arkadaşların bile doğruladı mesela Dilara çok iyi kankandı dimi ?"
" Evet "
" Senin benden ayrılmak için bahane aradığını be Atalay'ı daha çok sevdiğini üstelik Atalay'ın benden yakışıklı olduğunu söylemişsin. "
" Ben öyle demedim dedimki Atalay gibi kankam olsun ben daha ne isterim boylu poslu şöyle bi sevgilim olsa keşke dedim hem Dilara'yla aramın kötü olduğunu sende biliyorsun."
" Tamam Dilara'yla aran bozuk peki diğerleri gaye , damla , Şule daha sayıyımmı ?"
" Bu saydıklarının hepsi ile konuşmuyorum Dilara yüzünden saçmalama istersen daha
fazla "
" Saçmalayacak bir şey yok demekki bu kadarmış."
Bütün bunları söylediğim için kendimden nefret ediyordum
" Ne yani bu kadarmış ne demek ?"
" Bu kadarmış demek ."

SevgilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin