Δολοφόνος Από το Μέλλον

162 33 0
                                    

Κανονικά θα ανέβαζα το Σάββατο αλλά επειδή δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι και δεν πιάνω Wi-Fi έπρεπε να περιμένω μέχρι την Τρίτη που πάω σχολείο. Φυσικά αν είχα βγει το σαββατοκύριακο θα το έκανα αλλά βαριόμουνα... Τέλος πάντων για να επανορθώσω και επειδή είμαστε σχεδόν στο τέλος του βιβλίου και μόλις αρχίσω να γράφω το κεφάλαιο τελειώνει σίγουρα την ίδια μέρα, αποφάσισα να ετοιμάσω δυο γεμάτα δράση για να βουτήξετε και να ικανοποιήσετε την φαντασία σας. Ετοιμάζω και ένα ακόμα οπότε δεν θα περιμένετε πολύ 😜. Επίσης σε αυτό το κομμάτι δίνω και το όνομα από το κανονικό σπαθί του Κρις, όταν είναι ένα μονό δηλαδή. Το θέμα είναι ότι επειδή δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι πρωτότυπο έβαλα το όνομα από ένα σπαθί σε ένα anime αλλά είναι εντελώς διαφορετικό εκείνο οπότε δεν φαντάζομαι να πειράζει... Λογικά.

Μπουνιές με στόχο τα πιο ζωτικά σημεία, κλοτσιές με προορισμό σημεία που θα έβγαζαν τον αντίπαλο εκτός ισορροπίας, κινήσεις που πρέπει να έχεις χρόνια εκπαίδευσής στο παρκούρ για να κάνεις, ταχύτητα που δεν έπιανε το ανθρώπινο μάτι αλλά αυτό ενός λυκανθρώπου και μάλιστα με το ζόρι, δύναμη που μπορούσες να νιώσεις από μέτρα μακρυά, αλλά πάνω από όλα ικανότητες που ακόμα και οι δικές μου δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν. Πολεμούσα με τον τύπο με τον μανδύα για πέντε μόλις λεπτά και σχεδόν έπρεπε να χρησιμοποιήσω όλα όσα ξέρω μόνο και μόνο για να μην καταφέρει να με χτυπήσει.

Δεν είχα καν τον χρόνο να σκεφτώ ένα σχέδιο για κάνω εγώ επίθεση όσο οι γροθιές του εκτοξεύονταν προς το μέρος μου και τα πόδια του έφερναν την θέση τους με κάθε απόκρουση που έκανα. Δεν είχα καν το περιθώρια να κάνω πίσω.

Τότε ήταν που είδα ένα άνοιγμα μερικών δευτερολέπτων στις κινήσεις του και μιας και δεν θα μπορούσα να κάνω μια σοβαρή επίθεση, αξιοποίησα το κενό για να κάνω μερικά βήματα πίσω.

"Δεν είσαι όσο άχρηστος θυμάμαι. Φυσικά όταν ήρθα σε αυτήν την εποχή τα πάντα άλλαξαν οπότε δεν θα πρέπει να είναι περίεργο το γεγονός ότι μπορείς να πολεμήσεις. Στην δική μου εποχή δεν μπορούσες ούτε να σηκώσεις το κεφάλι".

"Ποιος είσαι και γιατί θέλεις να με σκοτώσεις. Πρέπει να ξέρεις ότι δεν μπορώ να πεθάνω και πίστεψε με προσπάθησαν με όποιον τρόπο υπάρχει. Το μόνο που κατάφεραν είναι να με κάνουν να μην νιώθω πόνο". Δεν περίμενα να σταματήσει την επίθεση του για να μιλήσει. Κάτι σε αυτόν τον τύπο ήταν πολύ περίεργο. Ακόμα και η φωνή του που είχε αλλοιωθεί από ημιτελή μεταμόρφωση ήταν σχετικά γνώριμη.

Διχασμένος (Ο Μαύρος Λύκος Βιβλίο 2) Now Completed Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα