Capitolul 8

7.9K 266 15
                                    

-Esti chiar atat de naiva papusa ?(intreba Harry chicotind )Cu care vrei sa incepem?
-Ce sa incepem?
-Pedeapsa ta.
______________________________________
Nu-l pot lasa sa faca asta. Ma va bate doar pentru doua lucruri atat de marunte? Stateam inca cu mana pe clanta . Nu aveam curajul sa ma intorc la el . Ii simteam privirea arzatoare. I-am auzit pasii dar surprinzator , nu venea spre mine. Am devenit curioasa si m-am intors. El era asezat la marginea patului inca privindu-ma. Nu vroiam sa-l implor sa ma lase in pace . Dar , chiar daca orgoliul meu va avea de suferit trebe sa fac asta. Chiar cand vroiam sa-mi deschid gura mi-a facut semn sa ma indrept spre el. Nu vroiam. Picioarele mele nu vroiau. A asteptat in jur de cinci minute pana cand a zis :
-Pentru ca nu ai venit aici cand ti-am spus primesti cu 5 lovituri in plus.
-Harry....te rog....eu ..(nu-mi gaseam cuvintele)
-Inca cinci lovituri in plus. Vrei sa continuam asa ? Mie-mi convine. Dar deja ai in total 25 de lovituri. Si iti promit ca nu ma voi opri la vaicaierile tale.
Auzind acestea stiam ca nu am incotro si am pornit spre el. La naiba ! Iar a inceput sa tremur. Cand am ajuns in dreptul lui i-a aparut un zambet mare pe fata .
-Intindete pe genunchii mei.
Am executat ce a spus iar datorita faptului ca aveam pe mine numai un tricou , mi se vedea fundul . Slava Cerului ca aveam chiloti pe mine . Offffffff....a inceput sa-i traga in jos. Mi-am intins mana in spate si i-am prins-o pe al lui ca sa se opreasca.
-Inca 5 lovituri. Ai 30 pana acum.
Mi-am retras rapid mana dar i-am simtit-o pe al lui cum trece usor peste fundul meu. Avea o mana asa de mare !
-Vreau sa numeri loviturile scumpete. Cu voce tare. Daca ratezi vreuna sau te incurci , voi incepe de la unceput. Ai inteles ?
-Da ! (Spusem intr-o soapta pe care se pare ca a auzit-o)
In acel moment am simtit prima lovitura si am scos un mic tipat .
- Unu !
-Doi !
-Trei !
..........
..........
-Douazeci !!! (deja mi-au dat lacrimile. Durea atat de tare ! La fiecare lovitura crestea intensitatea cu care ma lovea . Nu mai suporttttttttt!!!)
........
-29 !
-30 (cand am rostit acest numar deja plangeam in hohote )
-Bravo scumpete ! ( si mi-a tras la loc chilotii)
-P_pot s_sa ma ridic ?
-Da .
M-am ridicat . Abia puteam sa stau in picioare . Fesele ma usturau foarte tare iar el doar ranjea.
-Ti-ai invatat lectia ?
-D_da .
-Da si mai cum?
-.....
Mi-a dat o palma peste fund .
-C_ce vrei sa spun?
-Scria pe foi.
-Da daddy.(imi era scarba de mine insami cand scoteam cuvintele pe gura ). Trebuia sa scap neaparat. Nu poate sta 24 si din 24 de ore cu mine si poate ajung la vreun telefon sau ceva. M-a condus inapoi in camera .
-Sa fi o fetita cuminte pana se intoarce daddy !
Doamneeeeee!!!!!!!!!Ce porc ! Animal fara minte. Mai bine sar pe geam decat sa-i mai vad fata. Am mers pana la usa sa vad daca a incuiat-o. Asta a facut. Nu puteam iesi. Am inceput sa scotocesc prin camera dupa un telefon dar am gasit altceva. O chitara. Cantatul la chitara este una din pasiunile mele. Mi-am si format o trupa cu cativa prieteni si am avut primul nostru concert acum 2 saptamani . A fost grozav ! Am luat chitara in mana si m-am asezat pe pat. Am gasit un acordor (chestia cu care se acordeaza chitara ca sa sune bine ) si am acordat chitara. Muzica imi alinta suferinta si am inceput sa am o dispozitie mai buna . Am inceput sa-mi fac sperante ca voi scapa de aici. Asa sper. Cantam si eram fericita. Am inceput sa cant si cu vocea. Am cantat cam o jumatate de ora si din senin usa se deschise usor. M-am panicat cand l-am vazut. Imi era rusine de el si eram suparata . Era un animal. Il priveam intepenita si asteptam izbucnirea lui. Asteptam sa ma certe dar nu a facut-o. S-a apropiat de mine si s-a asezat pe un fotoliu din apropierea patului. Ma privea curios si totusi mirat .Care era problema lui ? Inca nu il vazusem asa.
Mi-am ridicat o spranceana ca raspuns pentru reactia lui iar el spuse :
-Nu stiam ca sti sa canti la chitara.
-Ti-am spus ca nu sti nimic despre mine.
-Ce-ar fi sa-mi spui lucruri despre tine.
-De ce ?
-Fiindca sunt curios Rebecka . Cand te-au adus ieri am crezut ca esti doar o taranca fara minte dar esti diferita. Daca erai o taranca nu te-ai fi opus la cerintele mele dar esti de asemenea si prea incapatanata si sensibila.
-aham.....
-Bine . Hai sa jucam un joc . Tu imi spui ceva despre tine iar eu iti spun ceva despre mine.
.....se auzi un ciocanit in usa.
-Intra !(striga Harry)
-Domnule aveti o sedinta peste o jumatat de ora.
-Vin acum. Tu stai aici scumpete. Nu ai voie sa iesi din camera . La amiaza va veni un chelner cu mancare. Nu incerca sa scapi . Ma intorc diseara.
-Intainte sa pleci imi dai te rog haine ?
-Da.
A iesit din camera si s-a intors peste cateva momente cu niste haine le-a pus pe pat. Ikh !!!!Mai bine stau in tricoul asta. Daca ma imbrac in hainele pe care mi le-a dat voi arata ca o curva . Pe pat era o fusta scurta si un fel de maieu decoltat pe care scria ,,Love Sex ".
-Unde-s hainele?
-Chiar acolo pe pat si le vei purta.
-Nu voi purta as ceva .
-Atunci va trebui sa-mi faci un oral.
-NUuuuuuu! Nu voi face asa ceva .
-Atunci te voi forta. Dar poti sa alegi prima varianta. Apropo. La ora noua jumate trebe sa fi in pat.
Am aprobat din cap iar el pleca. Acum e momentul sa scap. Pana va ajunge inapoi voi fi probabil pe la vreo sectie de politie impreuna cu famili mea dand declaratii curcanilor sperand sa-l gaseasca si sa-l bage dupa gratii pe fraierul asta egoist! Acum ,gata cu planurile. Trebe sa ma pregatesc de plecare.

RapitaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum