Περιεργο συμβαν στην παραλια

42 10 0
                                    

Γεια σας, με λένε Νίκο και ζω σε μια κωμόπολη δίπλα στην θάλασσα. Κάτι παράξενο συνέβη  σε μια παραλία που βρίσκετε κοντά στο σπίτι μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας για να μου πείτε κι εσείς την γνώμη σας.

Πριν λίγες μέρες ήρθαν να μας επισκεφτούν οι θείοι μου από την Αθήνα. Οι θείοι μου κάθε απόγευμα πάνε σε μια ωραία παραλία όπου συχνάζει πολύς κόσμος. Συνήθως πάω κι εγώ μαζί τους αλλά τότε δεν είχα και πολύ όρεξη κι έτσι έκατσα σπίτι.

Μόλις γύρισαν μου είπαν τι είχε γίνει στην παραλία. Είχαν κάτσει σε μια ξαπλώστρα δίπλα από ένα ζευγάρι που είχε μαζί του ένα παιδάκι. Αυτό το παιδί από την ώρα που είχαν πάει εκεί έκλαιγε και ούρλιαζε ασταμάτητα, σε σημείο που ο θείος μου ρώτησε τους γονείς του τι είχε… Αυτοί απάντησαν πως είχαν επίσης παραξενευτεί από την συμπεριφορά του γιατί συνήθως ήταν ήρεμος και του άρεσε η θάλασσα, πρώτη φορά έκανε κάπως έτσι.

Τότε ο θείος μου τους πρότεινε να το ξεματιάσουν, όμως αυτοί δεν ήξεραν οπότε το έκανε η θεία μου. Αμέσως μόλις τέλειωσε το ξεμάτιασμα το παιδί σταμάτησε να κλαίει και η θεία μου άρχισε να χασμουριέται ασταμάτητα.

Μετά από λίγη ώρα και αφού η θεία μου είχε σταματήσει να χασμουριέται οι γονείς του παιδιού και οι θείοι μου παρατήρησαν πως το παιδάκι προσπαθούσε να λιώσει κάτι σαν καβουράκι με το φτυαράκι του. Μόλις όμως πήγαν πιο κοντά είδαν έναν κόκκινο σκορπιό…

Storytime #2Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα