13

10.8K 314 21
                                    

MERT KARAHNLI'DAN
Nikâh memuru Ada'ya nihat kızı ada atahan ertuğrul oğlu mert karahanlıyı eşiniz olarak kabul ediyormusunuz dediğinde ada ya beklemeye başlamıştı galiba ne cevap versem diye düşünüyordu ama evet dedemkten başka seçeneği yoktu.
Ada evet dediğinde derin bir nefes almıştım ama ayağıma basmasıyla bağırmam bir olmuştu ama eve gidince ben ona gösterirdim. Ada düğünde baya bi eğlenmişti şimdi benim sıramdı eve geldiğimizde ada dedikleriyle sinir etmişti ama yarın hesap verirdi bana. Merdivenlerden yukarı çıkmaya başladığımda ada küçağım da tir tir titriyordu.

_____________&&&&&&&&&&______________

Mert kapıyı açıp odaya girdiğinde beni yatağın üstüne atıp üstüme çıkıp öpmeye başlamıştı. Bir den boynumu emmeye başladığın da ağlamaya başlamıştım. Hemen merte yalvarmaya başlamıştım.
- mert lütfen bırak beni benim yaşım daha küçuk daha okulum bitmedi lütfen bırak.
- ama ben seni istiyorum dediğinde hala daha boynumu emiyordu.
Birden ağzımdan seni sevmiyorum bıraksana beni anlamıyormuşum.
Dediğin de hemen boynumu emmeyi bıraktı ve.
- ne dedin sen dedi. Ben de
- duydum ne dediği mı deyince kendime şaşırmıştım. Yürek yedim ben galiba ever evet yürek yedim ben . Mert hemen ayağıya kalkıp bağırmaya başladı.
- zorla da olsa sen beni seveceksin sevmeme gibi şansın yok. Demişti. Hemen kolumu tutup
- anladın mı? Beni diye bağırınca bende mecbur kafa sallamak durumun da kaldım.
Kafa salladığım da hemen kolumu bıraktı ve kapıyı açıp sertce üstîne vurup çıkmıştı. Bende oturup ağladığım yerden kalkıp banyoya gidip güzel bir düş aldım. Pijamalarımı giyip odaya girip yatağa yattım.

         Bir kaç dakika sonra mert odaya girdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bir kaç dakika sonra mert odaya girdi. Galiba üstümü değişmişti çamaşır sesleri gelmişti. Mert yatağa yattığın da kollarını belime dolayıp beni kendine çekti ve kokumu içine çekti ve uyumaya başladı bende gözlerimi kapatıp uyumaya başladım.

&&&&&&&&

Sabah alarm sesiyle uyandığım da alarma uzanıp kapattığım da mert kıpırdanmaya başladı. Ona bakmaya başladığım da çok tatlı uyuyordu.
Yataktan kalkıp banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım ve odaya geri döndüğüm de hala daha mert uyuyordu okul kıyafetlerimi dolaptan alıp yine banyoya gidip üzerimi giyindim ve aşağıya inip kahvaltıyı hazırlamaya başladım. Birten telefonum çaldığın da telefonumu alıp baktığım da annem arıyordu. Telefonu açtığımda annem direk bunu sordu.
- Kızım eve gidince ne yaptınız
- anne ne yapacaksın akşam ne yaptıysak sanane ya
- Kızım öyle deme hazırlik yapıcam
- ne hazırlığı ya anne yine şifreli konuşmaya başladın ne demek istiyorsun.
- Kızım akşam şey yaptıysanız ona göre bebek hazırlığı yapıcam deyince ağzım açık kalmıştı. Ne demek akşam o şeyi yaptıysanız bebek hazırlığına başlıcam ya
- anne kapat telefonu okula gideceğim deyip telefonu kapatmıştım.
Merti uyandırmak için odaya girdiğim de mert belin de havluyla karşıma çıkmıştı hemen ellerimi gözlerimi götürüp gözlerimi kapatmıştım. Mert 'in gülüşü kulağımı doldurmuştu. Birden ellerimi tutan ellerle gözlerimde ki ellerim aşağıya inmişti. Mert
- aç şu gözlerini ben seni koçalım dediğin de yavaş yavaş gözlerimi açtım. Mert halan daha bana gülüyordu.
- ne gülüyon ya dediğim an dudaklarını dudaklarım bastırdı. Beni öperken
- bana karşılık ver demişti ama vermemiştim.
Bir den dudağımı ısırınca ona karşılık vermek zorun da kaldım. Dudaklarını dudaklarımdan ayırınca derin bir nefes aldım ve
- kahvaltı hazır cabuk gel aşağıya dediğim de hızlıca evden çıktım.
Merte aşağıya gelince birlikte kahvaltımızı yapmaya başladık. Kahvaltımızı yapıp evden çıktığımız da mert beni okula bırakmıştı. Bin defa erkeklere bakmıcaksın demişti resmen bende tama demek zorun da kalmışdım.
Hemen arabadan indim ve okuldan içeri girdim sınıfa girince benim kankişlerim sınıftaydı. Birden nehir
- o kimler gelmiş biz gelmezsindiye düşünmüştük yani ilk gece deyince benim sinirler tavan yapmıştı.
- lan ebenizi tanıyorsanız getirin bana da ellerinden öpeyim deyince gülmeye başldıar. Nehir de
- Tamam be bişe demedik ne kızıyon ya deyince ben de
- kızdırtma o zaman demiştim.
Derler en sonun da bitmişti okul çıkışı mert beni almaya gelmişti işi yok muş. Mafya ya ölecek insan kalmamıştır dedim kendi kendime.
Eve gelince birlikte sofrayı hazırlama kararı aldık. Odaya çıktığımız da belinden birden silahını çıkarınça korkmuştum. Anlamış olacak ki.
- ne öldü korktun mu diye sorunca bende
- mert lütfen benden uzak tut şunu deyince gülerek tamam deyip silahı kaldırdı. Birlikte masayı kurup yedikten sonra ben ödevlerin başına o da televizyonun başka oturmuştu. Ara sıra telefonu çalmıştı ama açmamıştı. Ödev yaparken yapamadığım yerlerde mert bana yardım etmişti şaşırmıştım ama neyse.
Ben yatmaya gidince o da yanıma bir kaç dakika sonra gelmişti ben arkamı dönüp uykunun kollarına kendimi bırakacakken mert kulağıma eğilip SENİ SEVİYORUM demişti..

İYİ OKUMALAR... devamı kısa zaman da gelir.

ZORAKİ EVLİLİK (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin