6

13K 370 40
                                    

ADA ATAHAN'DAN

okulda evleneceğim adamı beklerken bahçeye bir araba girdi ben merakla arabaya bakıyordum. Arabada taş gibi çocuk inip bana doğru gelmeye başladı ben bu çocukla mı evlenecektim inanamıyorum hakketten onunla evlenecektim şuan onunla birlikte arabadaydım. Cafeye gidip kahvelerimizi içmeye başlamıştık. Eve gelince annemle babam benim bizi bekliyorlardı sanki. Eve girince bu işi uzatmaya gerek yok demeçleriyle şok olmuştum bu kadar erken mi ya offffff. Odama giddiğimde bir süre sonra annemde yanıma gelip birlikte uyumuştuk
___________&&&&&&&&&&___________

Sabah uyandığımda annemle yan yana yatıyorduk bende kalkıp annemi gıdıklamaya başladığımda annemde uyamamıştı beni birden yatağa yatırıp beni gıdıklamya başladığında gülerek bırakmazsan bayılıcam dediğimde beni gıdıklamayı bırakıp odamdam çıktı elimi yüzümü yıkayıp üstümü giyip aşağıya indiğimde yerimde donakaldım. Çünkü mert karşımdaydı.
- Senin ne işin var burda
- Kızım bugün okul yok müdür aradı mertle gezersiniz diye düşündük. Dediklerinde mert konuşmaya başladı
- hadi üstünü değiş gel dediğinde odama çıkıp üstüme ne giyeceğime karar vermeye karar vermeye çalıştım. En sonunda.

         Aşağıya indiğimde herkes kahvaltı yapıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aşağıya indiğimde herkes kahvaltı yapıyordu. Bende yanlarına gidip kahvaltı yapmaya başladığımda mert birden ya bu üstünü değiş yada elimden benim kaza çıkaçak dediğinde sesli bir şekilde yutkunup
- Ben bu üstümü değiştireyim dediğimde annem
- Kızım değiştin ya daha ne değiştiricem be kızım
- anne rahat birşeyler giyeyim bunlarla rahat edemem ondan
- Tamam kızım sen bilirsin dediğinde masadan kalkıp merdivenlerden çıkarken söyleniyordum. Hay anasını satayım istediğimide giyemicem odama çıkıp ne giysem diye bakarken en son bunlara karar verdim.

 Hay anasını satayım istediğimide giyemicem odama çıkıp ne giysem diye bakarken en son bunlara karar verdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aşağıya inince mert beni süzdü ve yanıma gelip bu daha iyi dedi bende içimden yav he he dedim. Arabaya binince mert bana
- nereye gitmek istersin diye sorunca bende düşündüm be
- lunaparka gidelim lütfen lütfen dediğimde gülerek
- Tamam demişti
Lunaparka gelince ilk önce çarpışan arabalar dönme dolap derken iyice bir eğlenmiştik. Mert dondurma almaya gidince biri yanıma gelip elini belime koyup beni kendine çekince şaşkınlıkla ona bakıyordum. Birden mert gelip çocuğu üstümden çekip ona yumruk atıp yere düşmesini sağlayıp üstüne çıkıp onu yumruklamaya başladı . Üstünden kalkıp beni kolumdan tutup arabaya bindirdi.
- lan o adamla ne yapıyorsun sen
- birden o bana öyle yaklaştı dediğimde arabayı durdurup çenemden tutup ona bakmamı sağladı.
- Daha kimseyle böyle yakın olmayacaksın.
- sanane ya istediğimle yakın olurum o gelip bana öyle yaklaştı ben ne yapabilirdim
- Ada sabrımı zorlama
- zoluyorum varmı diyeceğin dediğim an mert bana tokat atmıştı. Benim bir suçum olmadığı halde bana tokat atmıştı...



Yorumlarınızı beklerim DEVAMİ GELECEKTIR...

ZORAKİ EVLİLİK (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin