Araştırma...

204 10 3
                                    

Heather

Xavier hakkında araştırma yapmak çok kolay oldu. Kimliğini neden sakladığını merak ettiğim için araştırma yapmaya karar verdim. Ve anında anladım. Onun hakkında bir dolu haber vardi. Hepside aşk hayatıyla ilgiliydi. Evli kadınlar, süper modeller, bir dolu aldatma haberi, homoseksüel ilişkiler (burada kahvemi püskürttüm). Çok fazla ilişki ve rezillik. Hatta bir kaç kızı hamile bırakmış. Ürkütücü. Sanırım çalışmalarım için ruhumu sattım. Kesinlikle ruhumu sattım. Bilgisayarıma iyice yaklaşıp yeni haberler aradım. Daha fazla rezillik çıkmaz diye düşünmüştüm sanırım. Ama işte grup seks yaparken videosu vardı! Tanrı aşkına! Araştırmalarım için tuhaf şeyler yaptığım olduda bu... Biraz fazla! Asistanımla çıkmakda mantıklı değildi ama onun hakkında bunca şeyden sonra... Sanırım öleceğim... Bir anda boynuma dolanan kollarla sıçradım.

- Böyle hararetle neye bakıyorsun bakalım?

Bilgisayar ekranını kapatmak için bir hamle yapsamda beni durdurdu ve ekrana baktı. Gözleri başlığı taradı ve çenesi kitlendi. Kasları gerildi. Ekranı sertçe kapadı ve beni bırakıp laboratuvara döndü. Açıkcası bir an bana olacaklardan korktum. Ciddi anlamda. Bu hissi benim başkalarına tattırmam gerekmiyor mu?! Ah, şu araştırma bir bitsin...

Xavier

Sinirle duvarı yumrukladım. Bunları bilmesini istemiyorum. Benim hakkımda kim bilir ne düşünüyordur? Acaba diğer şeyleride gördümü? En iyisi bunu ona sormak. Hemen yapmam lazım yoksa daha sonra bunu yapamam. Odasına geri döndüm.

- Şey, Heather?

Kafasını kaldırıp bana baktı. Kafamla bilgisayarı işaret ettim.

- Ne kadarına baktın?

Çenesini eline yasladı. Her zamanki ruhsuz gözlerle bana baktı.

- Evli kadınlar, modeller,erkekler, hamile bıraktığın kızlar... Aldatma haberleri, seks skandalları... Daha fazlası var mı?

Yutkundum ve kafamı iki yana salladım. Her şeye bakmış... Kaşlarını çattı.

- Homoseksüel ilişkilerini okuduğumda neredeyse bilgisayarımı bozuyordum...

Yine yutkundum.

- Neden?

İç geçirdi.

- Kahvemi ekrana püskürttüm...

Bu başka zaman olsa beni güldürebilirdi ama şu anda o kadarda komik değil.

- Yeni kahve getireyim mi?

Bilgisayar ekranına şöyle bir baktı.

- Hayır, saol...

Tereddütle ona yaklaştım.

- Heather...

Bana baktı.

- Ben artık öyle biri değilim...

Tıhladı.

- Buna pekte inanmıyorum Xavier... Ama haberin olsun diye söylüyorum, ben sıkıldığında bir köşeye fırlatabileceğin biri değilim. Ya da istediğin gibi becerebileceğin, oraya buraya sürükleyebileceğin biri değilim. Yani bu saçmalığa başlamamızın sebebi geçici kaprislerinse hemen vazgeç...

Gözleri ürkütücü derecede boştu. Tamamen duygudan yoksundu. Sanırım o an ikimizde aynı şeyi düşünüyorduk.

Bir canavarla beraberim...

Gerginlikle yere baktım.

- Ben... Sana aşığım Heather. Buna eminim...

Bana korkunç bakışlar attı. Bu kızın kalbi buzdan falan mı?

ProfesörHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin