Hoofdstuk 3.3

1.2K 44 4
                                    


Een xxxlll vervolg als goedmakertje, omdat ik vergeten was jullie mee te delen dat ik op vakantie ging mijn excuses hier voor.

Ik ben sinds vanochtend terug en heb de hele avond aan gewerkt.

Dus veel lees plezier.

XOXOXOXO Cami



Het was een week later dat Jaide het vliegveld van Parijs buiten stapte en ze Zach met een kwajongens blik tegen zijn auto geleund voor vond.

"Kijk eens aan wie er in mijn stad geland is. Wonderen zijn dus toch niet de wereld uit." Voordat hij haar met een brede glimlach in zijn armen trok en een lichte kus op haar lippen drukte.

"Gestoord." Fluisterde ze geamuseerd voordat haar blik automatisch getrokken werd naar een brede man die hun richting op uit kwam lopen.

Ze liet haar blik naast zich glijden zag het bord van de drop and drive en zei knikkend naar de man:

"Hmm, ik denk dat het maar beter is dat we vertrekken voordat we gevraagd worden dit te doen."

Zach wierp een korte blik achter zich, glimlachte zwak en antwoordde met:

"Dat is Gilen me chauffeur." Jaide nam de man nogmaals kort op van de behoedzame blik in zijn ogen, zijn lengte en breedte tot de manier hoe hij een onopvallende blik rond hun heen wierp en mompelde zachtjes tegen Zach:

"Chauffeur slash lijfwacht bedoel je." Hij knikte kortaf voordat hij zijn schouder nonchalant ophaalde en haast verontschuldigend zei: " mijn vader staat erop dat ik één van zijn mannen bij me heb op momenten dat ik in de publiciteit sta zoals in de laatste weken met de opening van het nieuwe winkelcentrum."

Ze liet haar blik kort over de man glijden en vroeg: "Hij gaat toch hopelijk niet overal met ons mee naar toe zo lang ik hier ben?

Want dat zal jouw plannen om me Parijs te laten zien op een intieme manier iets bemoeilijken."

Zach schudde geamuseerd zijn hoofd en drukte zijn lippen nogmaals lichtjes op die van haar.

"Maak je geen zorgen om mijn plannen voor jou. Bovendien zal ik hem vragen wat afstand te houden zo lang jij in de stad bent oké?"

Jaide knikte langzaam en stapte nadat hij de autodeur voor haar geopend had in.

Ze was het gewend dat sommige van de mannen waarmee ze uit ging beveiliging rond zich heen hadden op bepaalde evenementen of uitstappen.

Maar ze had het altijd gehaat. Het voelde zich beklemmend aan.

Ze zag hoe Gilen achter het stuur plaats nam terwijl Zach naast haar in stapte.


                             ****

Een kleine drie kwartier later kwamen ze bij Zach zijn huis aan en plaatste ze haar hand in die van hem toen hij haar hielp om uit de auto te stappen.

Ze rechtte haar rok, veegde haar haren uit haar gezicht en liet haar blik over de witte moderne gevel glijden voordat ze toekeek hoe Gillen met haar twee koffers richting de voordeur liep en probeerde diep in te ademen om niet hardop te hoeven zuchten.

Maar de hete lucht zorgde er alleen maar voor dat ze terug verlangde naar de auto achter haar die met airconditioning uitgerust was.

Als ze Zach gelijk hoorde vragen:

"alles in orde?"

Jaide liet haar blik onzeker nog een laatste maal over de gevel glijden en zei langzaam:

Tempted by Sin. (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu