Hoofdstuk 1.3

1.8K 54 25
                                    




Het was zes uurtjes later dat ze slenterend door het hotel gang waar ze een kamer hadden liep.

Ze had na een uurtje met Ethan gezien hoe Ash naast de serveerster het strand op was gelopen en schatte dat hij nu toch wel klaar zou moeten zijn.

Ethan op zijn beurt was geboren in Australië en had een Nederlandse moeder en een Australische vader.

Hij was hier voor zaken en vond haar gezelschap verfrissend zoals hij het zo mooi verwoordde.

Ze trok zijn kaartje uit haar achterzak en gooide het in haar tas. Hij zou vast nog wel voor iets goeds zijn.

Maar ze jongleerde momenteel drie mannen en een vierde was haar net te veel van het goede. Tenslotte moest ze ooit nog slapen en ze deed het momenteel al met alleen drie tot vier uur per nacht.

Ze zag hoe het niet storen kaartje nog aan de deurklink hing en liep zuchtend door naar het einde van de gang terwijl ze in haar tas grabbelde op zoek naar haar telefoon.

Ze drukte haar code in en scrolde naar Ash zijn nieuwe nummer, liet het twee maal overgaan en drukte af terwijl ze haar telefoon zonder naar de tientallen apps die binnen waren gekomen te kijken terug in haar tas gooide.

Ze plaatste haar schouder tegen de wand en ging met haar handen lichtjes over haar armen om ze iets op te warmen aangezien de temperatuur was gezakt.

Het duurde niet lang erna of ze hoorde hoe de deur van hun kamer open getrokken werd en keek toe hoe de roodharige serveerster de kamer uit stapte, haar armen rond Ash zijn nek sloeg hem kuste om daarna haast verlegen "Bel me op oké?" te zeggen.

Ze zag hoe Ash charmant als hij was knikte voordat hij op zijn beurt nog een lichte kus op haar lippen drukte en zei "kom goed thuis oké?"

Ze kon van haar plek uit zien hoe het meisje smolt bij het horen van de toon waarop hij dit zei alsof hij zich echte zorgen maakte.

Als het meisje met tegenzin hem los liet en richting de liften liep

Jaide viel met een brede glimlach met haar rug tegen de muur zodat het meisje haar niet zou bemerken en wachtte het bekende geluid van de lift deuren die open en dan weer dicht gleden af. Voordat ze zich van de wand afduwde en richting Ashraf liep en honend zei "bel me op oké?

Vooral niet vergeten alhoewel ik je pas zes uurtjes ken en gelijk al het bed met je heb gedeeld denk niet dat ik een slet ben.

Ik kan je toekomstige wifey worden, ik heb daarvoor alleen een kans van je nodig." Vervolgde ze spottend.

Ze hoorde hoe Ash begon te lachen terwijl ze langs hem heen hun kamer binnen liep.

"Jaloers Jaide?" Ze draaide zich met een geamuseerde glimlach om en zei met een stem die droop van het sarcasme

"Ja, god hoe kan ik toch met haar concurreren voor jouw liefde?" Terwijl ze met een dramatische gezichtsuitdrukking haar handen plaatste op zijn borst.

Hij glimlachte breed terwijl hij zich voorover boog om haar een kus op de wang te geven als ze nog voordat zijn lippen haar konden raken achteruit stapte en mompelde:" Je bent mijn beste vriend Ash maar zo lang je niet onder de douche bent gesprongen en je tanden twee maal hebt gepoetst en daarna je mond gespoeld hebt met mondwater kom je nergens in de buurt van mijn gezicht of lichaam met die lippen."

Hij schoot in de lach en gooide de kamer deur dicht terwijl hij in haar oor fluisterde: "Your wish is my command vlindertje." Terwijl hij zijn shirt over zijn hoofd trok en richting de badkamer slenterde.

Zij op haar beurt begon haar haren samen te binden terwijl ze luisterde naar het zachte brommen van zijn tandenborstel.

Ze opende haar tas en haalde er een klein tube reinigingsgel uit en viste drie wattenschijfjes uit hun verpakking voordat ze plaats nam voor de spiegel en haar gezicht begon schoon te vegen.

Tempted by Sin. (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu