Hoofdstuk 1.6

1.9K 56 29
                                    




Jaide stapte net Hugo Boss uit als ze een sms van Ash binnen kreeg die ze al een hele lange tijd niet meer had gekregen..

Wat vrienden zijn in de stad en willen een leuke tijd.

Zin om langs te komen?

Ze stopte met lopen sloot haar ogen kort en stuurde een

ik ben onderweg terug om gelijk erna een taxi te bestellen die haar dertig minuten later voor zijn coffeeshop afzette.

Ze zag hoe Kelsie de barvrouw die net een koffie plaatste op een tafeltje zich met een brede glimlach naar haar toedraaide, haar omhelsde en in haar oor fluisterde

"hij heeft gezelschap, twee mocro's en een Belg." Ze knikte terwijl ze een kus op haar wang drukte en langs haar heen naar achteren liep waar een klein kamertje als bureau diende.

Ze klopte braaf aan en stapte binnen om de drie mannen met Ash voor te vinden.

Het gesprek werd onmiddellijk gestaakt als ze langs hun heen liep, een kus op Ash zijn wang drukte en haar vestje uithaalde.

Ze zag hoe de mannen haar kort opnamen als één van de Marokkaanse jongens grinnikend in het Arabisch "Ik mag jouw stijl van zaken doen." Tegen Ashraf mompelde.

Terwijl de Belgische man haar met een brede grijns tergend langzaam opnam.

Voordat hij in het Frans ongelovig vroeg "Elle est pour nous?"

Ash nam een slokje van het drankje in zijn hand bij het horen van de vraag of ze voor hun bedoelt was en antwoordde koud in het Nederlands"Niet echt."

Terwijl hij knikte naar de metalen kast achter zijn bureau.

Jaide gooide haar vestje op de kast voordat ze hurkte, de deur open schoof en één van de twee tassen die er in lag uit nam.

Ze keek toe hoe de gezichtsuitdrukkingen van de mannen onmiddellijk veranderden terwijl ze de tas op het bureau plaatste en het open ritste.

Ze haalde er een stapel plakken hasj uit en begon de plasticfolie van de eerste plak open te trekken rook er kort aan en brak het open om de kwaliteit te beoordelen.

"Hoe lang denk je dat je nodig hebt?"

Jaide liet haar blik naar de tas voor haar glijden en zei "een half uur."

Hij knikte en zei nonchalant tegen de mannen "kom ik trakteer op een koffie."

"Niet dat ik jullie niet vertrouw maar ik blijf liever hier" zei één van de Marokkaanse jongens

als Ash zijn schouders ophaalde en aan de andere twee vroeg "en jullie? "

Ze keken onzeker van haar naar de andere jongen en weer terug naar Ash voordat ze knikten en hem de kamer uit volgden.

Jaide werkte een half uur lang zwijgend door terwijl ze de hasj verdeelde in Marokkaanse Hasj en ice-o-lator.

Als Ash, terwijl ze bezig was met de laatste plakken uit de tweede tas weer binnen stapte met de mannen achter zich aan.

Hij wierp een korte blik op haar zag dat ze nog bezig was voordat hij nonchalant tegen de muur leunde en over koetjes en kalfjes met ze begon te praten.

Eenmaal klaar nam ze de drie plakken die ze apart had gelegd op en overhandigde die aan Ash met de woorden "dat is troep." Ash knikte

Als ze naar het rechter stapel wees en zei "zeventien plakken ICE –O waarvan drie verzwaard zijn. Die heb ik bovenop de stapel gelegd je hebt vijf Afghaanse halfbloedjes en de rest is puur Marokkaans." Hij knikte en drukte een kus op haar wang.

Tempted by Sin. (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu