13.

1.5K 125 5
                                    


Много обичах предизвикателствата, а още повече обичах да ги печеля!! Хари не беше на ясно колко добра бях в тези игрички, щях да го победя на всяка цена! Само трябваше да му покажа, че той е този, който не може да стои далеч от мен. Имах страхотен план, но ми трябваше помощта на Блеър за това.
Имахме физическо и аз бях в съблекалнята. Разказах за идеята си на Блеър и тя се съгласи на ми помогне.
- Хари приближава, приготви се! – Блеър ми писа съобщение.
Съблякох тениската си и останах само по спортното си бюстие и полата, която още не бях махнала. Усещах присъствие зад мен и знаех, че е Хари. Нарочно изпуснах тениската си и бавно се наведох да я взема. Чух тихото псуване на Хари, но то беше прекъсната от писклив глас. Мамка му!
- Какво правиш, Хари? – попита Тейлър с мазна усмивка. Тъпата кучка развали плана ми. Сега щях да съм спечелила облога, но тя прекъсна малкото ми шоу. Набързо облякох тениската си, смених полата с къси спортни панталонки и се насочих към салона.

- Е, получи ли се? – попита Блеър.

- Не !!! Тейлър развали всично. Сега трябва да измисля друг начин да спечеля..

- Можеш просто да стош една седмица на страна и ще спечелиш, Аш..

- Знам, но така не е интересно. – подсмихнах се.

***
  След часа влязох в банята да се изкъпя. Когато излязох нямаше никой в съблекалните, явно съм се забавила доста. Побързах да се облека, за да не закъсня за следващия час, но в шкафчето ми нямаше нищо, освен една кутия с червена панделка. Грабнах я бързо и я отворих. Вътре имаше бележка, на която пишеше:
„ Време е да покажиш истинската си всъщност, Кучко! В къщата ми няма място за уличници. Сигурна съм, че ще те вземат в някой долнопробен бар, затова ти взех този подарък."
                               -ХОХО Тейлър!

Ръцете ми трепериха от гняв, докато разгръщах опаковачната хартия. Вътре имаше червен дантелен сутиен и същия цвят бикини и високи черни токчета. Главата ми не можеше да побере какво се случваше. Дали Тейлър беше разбрала нещо за миналото ми или това беше поредния тъп номер. Не нямаше как да е разбрала нищо, не спирах да се обеждавам. Толкова съм бясна, че цялото ми лице е почервеняло и ръцете ми треперят. Ще види тя, мисли, че може да ме злепостави, да ама не!!!
Обличам бельото, слагам високите обувки и тръгвам към коридора с високо вдигната глава. Всички вперват погледи в мен и започват да си шушукат, някои изкарват телефоните си и правят снимки. Глупаци, сякаш не са виждали голо момиче.
- Мили Господи! – чувам мъжки гласове.

Twisted < H.S >Where stories live. Discover now