12 Част

258 14 4
                                    

Както знаете с Матео трябваше да се срещнем по-късно затова след филма с Нина трябваше да се разделим. Представяте ли си че беше вече вечер. Тя тръгна към апартамента, а аз излязох да чакам Матео. Той за щастие не се забави

М:Здравей. Тръгваме ли.
Л: Дам хайде.

Качихме се в колата и тръгнахме на някъде. Какво ли беше намислил. Е ще разбера все някога.
Срещата беше на плажа. Уауу той наистина се беше постарал. Обстановката ми напомнаше на предишната ни срещата през която ми предложи.

Бях изумена. Той винаги успавя да ме изненада. Това беше добре.

М:Е как ти се струва. Справил ли съм се или какво.
Л:Какво-засмях се а той ме погледна объркано-Шегувам се.

След това и двамата се засмяхме.
Ние се настанихме на одеялото и вечеряхме. Странно нали нещо като вечерен пикник, но както и да е, навечеряхме се и решихме да си пуснем филм. Както винаги имаше разногласия но все пак беше на моето. Какво гледахме ли еми естествено че комедия. Но за да има равенство след моя филм трябваше да гледаме някой на ужасите. Уф как може да ги харесва.
_________________Амбър____________
Благодарения на камерата сега знам къде е Луна. Аз се криех зад храстите и ги дебнех. С една дума изучавах ги. Но докато се приближавах без да искам стъпих върху клон и го счупих. Матео и Луна се обърнаха за да видят какво става. Но за щастие успях да се скрия навреме....
________________Матео_______________
Изведнъж докато гледахме филма нещо изшумоля в храстите. Ние с Луна се обърнахме обаче не видяхме никой. Е както и да е продължихме с филмите.
След като изгледахме и двата филма станахме и я поканих да танцуваме.
________________Амбър_______________
Срещата им минаваше много скучно. Трябваше да я разнообразя. Докато си мислех започнаха да танцуват това беше моят момент аз се преместих по близо до тях. И... спънах Луна тя падна. Не сължалявам обаче. Може да си е счупила крака но... е какво толкова пак ще се оправи..
_______________Луна__________________
Изведнъж докато танцувахме се спънах в нещо и паднах. Кракът страшно много ме заболя и с Матео трябваше да развалим срещата тъй като трябваше да ме заведе в най-близката болница. Ох пак се издъних, ако не бях се спънала сега щяхме да си продължим срещата. За щастие не беше нещо сериозно просто съм си изкълчила глезена ще трябва да си почивам повече и да внимавам повече.

Л:Здравей Матео. Съжалявам че срещата не мина по план.
М:Няма нищо Луна радвам се че не е сериозно, ами само си си изкълчила глезена.
Л:Ох и аз.
М:Да се прибираме. Там ще довършим срещата.
Л:Но Матео какво още ще правим.
М:Амиии....ще разбереш като се приберем
Л:Добре
Ние тръгнахме към дома. След около 15 мин. вече бяхме пристигнали.
_________________Матео______________
След като се прибрахме пуснах филм. По средата на филма Луна
заспа и трябваше да я пренеса до стята на ръце.

💓A Path To Love💓Where stories live. Discover now