KARAKTER TANITIMI

896 28 1
                                    

Arya Gündoğdu
Arya fakir bir ailenin tek kızıdır.Çok zeki ve çalışkan olduğu için ünlü bir üniversitede burs almaya başlamıştır. Üniversite 2'ye gidiyor ve bilgisayar mühendisliği okuyordur.5 sene önce babası annesini gözlerinin önünde acı çeke çeke öldürmüştür sonrada çekip gitmiştir.Arya bu olaydan sonra kendini toplamakta çok zorlanmıştı.Bundan sonrada her erkeğe kin beslemiştir.Herkesin önünde de güçlü olmak için dövüşe başlamıştır ve yakın zamanda hiç kimseye yenilmeyen inanılmaz dövüşen bir kız olmuştur.

Dora Tunçoğlu
Dora Arya'nın en yakın arkadaşıdır.Kardeşi gibidir.Her şeyini onunla paylaşır onunla konuşur.Dora'da Arya ile aynı okulda bilgisayar mühendisliği okuyor.Dora'nın annesi ve babası doktorluk yapıyorlar ve kendilerine ait özel muayaneleri vardır.2 tane abiye sahiptir çok iyi dalışçıdır ve Arya, Beste ile aynı evde kalıyor.

Beste Tekin
Arya'nın diğer kardeş gibi gördüğü
arkadaşıdır.Arya ve Dora ile çok iyi dostur.Hep üçlü olarak takılıp eğlenirler.Beste'de aynı Dora ve Arya gibi bilgisayar mühendisliği okuyor.Annesi hakim babası savcıdır.1 tane erkek kardeşe sahiptir.Çok iyi kayak kayar ve Dora,Arya ile aynı evde kalır.

Sıraç Sarrafoğlu
Babası holding sahibi ve aşırı zengin.Sıraç'ta babasının tek oğlu.Çok yakışıklı,çok egolu,havalı ve ukaladır.Her hafta başka bir kızla flörtleşir sonra da ben daha iyilerine layığım der ve bırakır.O da Arya'nın okuduğu okulda mimarlık okuyor.Her gün yüzmeye ve fitness çalışmaya gider.

Anıl Ögadlar
Anıl'ın babası da Sıraçlar'ın holdingin ortağı.Sıraç ile çok yakın dosttur ve o da aynı okulda mimarlık okumaktadır.Anıl'da yakışıklı,ukala ve egolu.O da her hafta başka kızla çıkıp bırakır.Çok iyi paraşütçüdür.Her gün sabahları ormanda yürüyüş yapar.

Doruk Kahraman
Doruk'un babası ve annesi kaptan pilottur.Sıraç ve Anıl ile çok yakın dosttur.Sıraç ve Anıl ile aynı okulda ve aynı bölümde okumaktadır.Doruk'ta yakışıklı,egolu ve havalı biridir.Doruk neredeyse hiçbir kızla çıkmamıştır.Hiç biriyle sevgili olmamıştır,kimseye bugüne kadar aşık olmamıştır ve aşka inanmaz.Çok iyi tenis oynar ve her gün sahilde koşu yapar

Asi Kız Ve Sert ÇocukNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ