1.1

195 18 5
                                    

*Bu bölümde texting yok😅*

Haneul

Bu gün Taehyung beni sevgilisi ile tanıştıracaktı. onun için çok mutlu olmuştum ama bunun beni ilgilendirdiğini sanmıyorum ama yinede onu kırmamak adına teklifini kabul etmiştim ve şimdi onun beni evden almasını bekliyordum.

Kapı zilini duyar duymaz dışarı fırladım. Annemin laflarını çekemeyecek kadar bitkindim ama mutluydumda sonuçta beni biraz olsun fark etmiş oldu. Tabi siz ne olduğunu bilmiyorsunuz durun anlatayım;

Geçen gün Chanyeol'u markete giderken görmüştüm. Bende tam o sırada markete gidiyordum(!) Tabiki yalan sırf onu gördüm diye. Onun beni fark etmesini sağlayacağım diye yapmadığım şey kalmadı ama hayır yani çocukta bir inat var, sonra ise kasada o malum yerleri açık olan insanoğlunun olduğu kasaya gitti.

Bende onun arkasına geçecektim ama sonra bir teyze geldi ve sanki maratonda gibi koşmaya başlayıp Chanyeol'un arkasına geçti. Ben teyzeye korku dolu bakışlar atarken yan kasaya bir amca geldi. Bende oraya geçtim, geçmez olaydım. Adam bir ürünün barkodunu okutacam diye iki saat bekledi. Üstelik her bir üründe aptal aptal ve anlamadığım bir şeyler söylüyordu. Bende sinirlendim tabi tam adama laf atackken Chanyeol'un güldüğünü duydum Saklamaya çalışıyordu ama becerememişti. Olsun, o güldü ya.

''Selam'' dedim Tae'yi görür görmez. Taehyung'un ne zamandan beri arabası vardı?

''Hadi atla daha gidip onu alacağız'' dedi ve arabaya bindi, bende onu takip ettim.

*******

Buluşma gayet güzel geçmişti kızın adının Iseul olduğunu öğrenmiş ve gayet iyi birisi olduğuna inanmıştım ve ben gayet sakindim, tabiki ellerim tiremiyordu, tabiki eve gelince ilk yaptığım şey çığlık atmak olmamıştı.

Tabikide Iseul buluşmaya kuzeni Chanyeol ile gelmemişti.






*Kısa bir bölüm oldu üzgün olmak ben ama hocalar sıkıldıkça ödev verdikleri için böyle oldu o yüzdeeeğğn bana değil hocaya sövün, benim yerinecek sövün dndşsndldlkd*






*Gülümsemeni saklamanın yolunu söyle Yeol💜*

*Gülümsemeni saklamanın yolunu söyle Yeol💜*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Perfect//ChanyeolHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin