NYE VENNER👭

64 8 0
                                    

Emily: dere vet det jeg sa tidligere at jeg sitter ved siden av en jente som heter Mina ja vi har blitt veldig goe venner og chloe da jeg og Riley synes at de er veldig hyggelige og etter på så skal vi gå å stå på skøyter sammen jeg og Riley  gleder oss sånn sykt.
En time senere
Riley:  vi har nettopp sluttet fra skolen jeg og Emily skal gå og hente skøytene våre og det skal Chloe og Mina og så møtes vi på banen. Jeg og Emily hentet skøytene våre og gikk til banen men ingen var der vi skulle jo møtes halv 3 men ingen er der jeg og Emily venter litt til og litt til og enda litt til men ingen kommer klokken har blitt 3 jeg og Emily bare går så møter vi Chloe på veien vi spør henne om hun har sett Mina men hun hadde ikke sett henne så ringte vi henne men ingen tok opp vi tenkte det må ha kjedd noe men vi bare står på skøyter.

 Jeg og Emily hentet skøytene våre og gikk til banen men ingen var der vi skulle jo møtes halv 3 men ingen er der jeg og Emily venter litt til og litt til og enda litt til men ingen kommer klokken har blitt 3 jeg og Emily bare går så møter vi Chlo...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily: etter litt blir vi veldig slitene og Chloe forteller oss noe og hun har bursdag imorgen jeg og Riley tenker å lage en fest for henne og vi skal invitere alle jentene i klassen men det kan hende at ikke alle kommer men jaja men først må vi s...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emily: etter litt blir vi veldig slitene og Chloe forteller oss noe og hun har bursdag imorgen jeg og Riley tenker å lage en fest for henne og vi skal invitere alle jentene i klassen men det kan hende at ikke alle kommer men jaja men først må vi spørre mamma om vi kan ha fest hjemme hos oss og mamma skal dra til en venn hun kjenner og der skal hun være hele dagen så vi spurte om vi kan ha fest og hun sa ja jeg og Riley ble kjempe glade vi inviterte alle jentene i klassen det kommer til p bli en super fest jeg og Emily ber Chloe komme til oss imorgen.

Følg med videre i sistersforever det blir veldig spennende i neste del der får dere se overraskelses festen det kommer også bilder og ikke glem å stem på boka og fortsett å les den.

SISTERS FOREVER👯Where stories live. Discover now