Sixth.

651 41 7
                                    

-Alexi- nyit be a lány szobájába a nagybátyja. Már kerek egy éve annak, hogy kint él Amerikában. Sebastian háza az ő új otthona. Hamar sikerült beilleszkednie az iskolába miután Seb nagybácsi elvitte egy teljeskörű átalakító tutorial-ra. Azóta ő a legnépszerűbb lány a West Beverly-ben, az élete fenekestül felfordult és több, mint egy éve nem beszélt Szalai Ádámmal. Nem tudja mi van a fiúval, nem hall róla. Ha hetente egyszer felhívja a szüleit azok már boldogok, de nem igen beszél velük. Az apja vállalkozása kezd beindulni, de Wágner Alexa elhatározta magát valamiben. Valmiben amiben Sebastian Palmer támogatni fogja őt. Méghozzá abban, hogy nem fog hazamenni akkor sem, ha a családja anyagi helyzete rendeződik és az apja vissza tudja a pénzt fizetni a testvérének.
-Seb -néz kiváncsian a lány a nagybátyjára.
-Ajándékot hoztam neked. -ad át egy dobozt a lánynak, aki kiváncsian méregeti azt. -Na nyisd ki.- ül le az ágyra vele szembe a férfi.
-Seb tudod, hogy utálom az ajándékokat.- morogja a lány és közben neki áll az ajándék kinyitásának. Mikor végez vele nem hisz a szemének.- Ez.. hogy? Hiszen még a boltokban sem kapni.- kezdi vizsgálni a legújabb modellű Chanel táskát.
-Joban vagyok egy-két emberrel.- kacsint rá a férfi.
-Nem fogadhatom el- nyújtja oda a férfinak.
Ne viccelj.. a tied, tartsd meg.- mosolyog a férfi és kisétál a lány szobájából. Aki a táskát kezdi nézegetni. Fekete színű, mint amilyet szeretett volna.

-Szóval értitek mi a feladat?- néz körbe minden egyes szembe, a csapat csak bólint. Jelezvén értik, hogy mi a dolguk.- Remek akkor próbáljuk el!- csapja össze két tenyerét és a pálya fűvén alakzatba állnak.
-Ms.Wagner nem meg mondta önnek az Igazgató úr, hogy a csapat nem próbálhat ma!- siet oda az egyik kisegítő tanár. Nyolcvanas évekbeli ruhákat és nagy keretes szemüveget visel.
-Ms.Hodge én pedig megmondtam magának, hogy a válltömés már nem divat.- fordul meg tengelye körül, hogy szembe találja magát a nővel.
-Alexa Wagner az igazgatóiba most!- rikácsolja a fiatal nő.
-Próbáljatok csak tovább- szól oda a csapatának- Nem sokára vissza jövök.- vág elégedett fejet.

-Szóval azt mondod, hogy az Igazgató zaklatott téged?- a lánnyal szemben ott ül a nagybátyja és az ügyvédje akik épp a lány vallomását veszik fel.
-Igen.- feleli határozottan Alexa- Mr.Peterson behívatott mikor épp edzettünk. Szerinte nem edzhetünk a pályán, amit nevetségesnek találtam és a szabályt áthágva a csapattal kivonultunk. Már ment az edzésünk mikor Ms.Hodge bezavart az Igazgató úrhoz.. aki rendesen kiosztott, de mikor látta rajtam, hogy nem érdekel a mondandója akkor más eszközhöz folyamódva zaklatni kezdett. Szexuális utalásokkal bombázott aztán elkezdett fogdosni..- a mondandója végére elkezdi a krokodil könnyeit törölgetni az arcáról. Remek színésznő lenne.
-Azonnali feljelentést teszünk.- jelenti ki határozottan Sebastian.
-Ez nem úgy megy Mr.Palmer, de mindent elkövetek az ügy és az unokahúga érdekében.- fognak kezet az ügyvéddel aki távozik.
-Ha még egyszer csak rád néz.. nem állok jót magamért.- öleli át Sebastian a lányt, aki a kezei közé simul.
-Ugyan Seb..- fonja a lány kezeit a férfi dereka köré.
-Alexi ez komoly dolog.- tolja el magától a lányt és egyenesen a szemeibe néz- Hiszen molesztált.
-Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy Peterson semmit nem csinált velem, de Hodge bele van zúgva aki történetesen utál engem és én másztam rá Peterson-ra.- kezdi el tekergetni a haját az ujja körül miközben ördögi mosoly ül az arcán.
-Micsoda?- sokkolódik le a nagybátyja.
-Ugyan Seb.. ez még belefér.- hagyja magára a férfit.
Az előtérben helyett kapott egy nagy gardrób szekrény, fogasok és egy komód. Ezen komódra van ledobva Alexi autójának kulcsa is, amit lazán felkap és kilép a házból.
A fekete bmw-be lazán bepattan és kihajt a fő útra, úti célja nincsen, de nem bírt otthon maradni azok után, hogy elmondta az igazat tettéről Sebastiannak.
Utálja magát amiért ezzé vált. Olyan ember lett aki sosem akart. Hiszen ő jó ember volt! Boldog ember. Boldog ember volt, Szalai Ádám mellett. De ma már se Ádám, se a szülei, se semmi. Csak a West Beverly koronázatlan szarkavaró ribanc királynője lett. Ez a csúf igazság.

Múltam & Jövőm. {Befejezett}Where stories live. Discover now