5.BÖLÜM

4.9K 178 16
                                    

Kalbim yerinden çıkacak gibi depar atıyordu.Elimi kalbime götürüp derin derin nefes aldım.
Bulut her adımında daha da yaklaşıyordu.Ve ben daha da heyecanlanıyordum.

Dişlerini gösterek gülüyordu.Aramızda sadece bir kaç adım kalmıştı.Gözlerimi iki saniyeliğine yumup açtım.Ama karşımda Bulut yoktu.Yan tarafa baktığımda şaşkınlıkla bana bakan Melisa yi gördüm.

Arkama döndüğümde gördüklerime inanmak istemedim.Gözlerimi yumup tekrar açtım.Ama hala ordalardı.
Buluta sarılmış sarışın bir kız.Kollarını Bulut a sarmış.Bulut da kollarını kızın beline koymuş.Dudağıma gelen tuzlu suyla ağladığımı fark ettim.Ne kadar da salagim .Bana biraz iyi davrandı diye hemen de umutlanıyorum.Gerçekten tam bir aptalım.Ben kimim ki Bulut bana baksın.

Önüme dönüp hızlı adımlarla okula yöneldim.Arkamdan bağıran Melisa yi umursamıyordum bile.Elimin tersiyle sert bir şekilde gözümden akan yaşı sildim.Hızlı adımlarla ilerlerken sert bir şeye çarptım.Kafamı kaldırdığımda yine kaşlarını çatmış.Sert bir şekilde bana bakan Ateş hocayı gördüm.Özür bile dilemeden yanından geçip lavaboya doğru yürüdüm.Arkamdan gelen ayak sesleriyle Melisa olduğunu düşündüm.Lavaboya geldiğimde sanslıydım ki kimse yoktu.

Aynanın karşısına geçip
"Aptalsin sen Su.Kocaman bir aptalsin."deyip burnumu çektim.
Musluğu açıp eğildim.Avucuma su doldurup sert bir şekilde yüzüme serptim.Kafamı kaldırıp aynaya baktigim da arkamda başka birinin daha yansımasını görmemle şaşkına döndüm.Ağzım açık bir şekilde arkamda duran sarışın kıza bakıyordum.Bu kız Bulut a sarılan kızın ta kendisi.

Bana biraz daha bakıp yanımdaki aynanın karşısına geçti.Musluğu açıp ellerini yıkadı.Adını bilmediğim kıza dikkatli baktım.Gerçekten güzel kızdı.Upuzun sarı saçları var.Ama benimki onunkinden daha uzun.Gözleri de kahverengi ve beyaz teniyle dikkat çekiyor.Fiziği de her erkeğin istediği gibi.Ama kızı kıskanmadın.Sadece sinirlendim çünkü o Bulut a sarıldı.Daha fazla kalmamam gerektiğini düşünüp kapıya yöneldim.Tam çıkacaktım ki kapı açıldı.Melisa şaşkın bir şekilde bana bakıyordu.
"Ne oldu sa-"derken arkamdaki kızı gördüğü için sustu.
"Hadi gidelim."deyip Melisa nin kolunu tuttum.Birlikte koridorda ilerlerken bir anda durup bana sarıldı.Bende kollarımı boynuna sardım.
"Canım benim Bulutu o kızla gördüğün için mi böyle yaptın.Sen niye o maymun suratıyla bakıyorsun ki.Sen çok güzelsin."deyip benden ayrıldı.Bir kolunu omuzuma koyup sıvazladı.
"İnan bana sana daha iyileri layık."deyip gülümsedi.Bende burukca gülümsedim.
Bir anda koluma girip hızlı bir şekilde konuşmaya başladı.
"Hadi zil çaldı ve biz hala burda konuşuyoruz."deyip beni sınıfa çekiştirdi.

Sınıfa girdiğimizde daha hoca gelmemişti.Derin bir nefes alıp sıramıza oturduk.
Ellerimi birleştirip masanın üzerine koydum.Bulutun olduğu tarafa baktığımda sıraya dayanmış Cenkle gülerek konuşuyordu.Konuşurken el kol harekterleri yapıyordu.Sonra arada eliyle saçlarıni geriye atıyordu.Çok havalı ve cool duruyordu gerçekten.Ve fazlasıyla yakışıklı.Onun benimle iki kez konuşmasında hemen umutlandım.Gerçekten çok safım.Melisa nin seslenmesiyle ona döndüm.Bir şeyler anlatmaya başladı.Ama ben dinlemiyordum.Arada yine gözüm Buluta kayıyordu.

Kapının açılmasıyla içeriye Ahmet hoca girdi. Yani dersimiz matematikti.Ve ben gerçekten matematik dersini seviyorum.Herkes hocanın gelmesiyle ayağa kalktı.Hoca günaydın faslını söyleyince oturduk.Kapının tiklatilip açılmasıyla içeriye müdür yardımcısı girdi.Sonra arkasından o kız.Müdür yardımcısı sınıfa göz gezdirdi.Boğazını temizleyerek konuşmaya basladi .
"Evet arkadaşlar bu yeni arkadaşınız.Adı Gizem.Tenefüs de arkadaşınızla tanışırsınız."deyip Ahmet hoca ya 'iyi dersler.'deyip sınıftan çıktı.Sarışın kıza baktığında bir yere bakarak tebessüm ediyordu.
Baktığı yere baktığımda Bulut du.Ama Bulut un gülmüyordu.Dudağı düz bir çizgi halindeydi.Ahmet hocanın konuşmasıyla ona döndüm.
"Kızım hoşgeldin.Şimdi dersimiz matematik sende boş bir yere geç otur ki dersimize başlayalım."diyip gülümsedi Gizem olduğunu ögrendigim sarışın kıza.
Gizem de podyumda yürüyor gibi yürüyüp Bulut un olduğu sıraya gitti.Ama Bulut un yanında Cenk var.

ÖğretmenimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin