10.část

336 29 3
                                    

Díl bych chtěla věnovat: surabova. Snad se ti díl bude líbit :)) je hoodně opožděný! Ale tak snad...:))

Když jsme se vrátili tak se k ní hned nasáčkoval Adam. No pak jsme radši šli dovnitř než bych Adamovi něco udělal. Vzal jsem si věci ze skříňky a pak jsem hned zamířil do třídy. Začalo zvonit tak jsem si rychle sedl a dal na stůl učebnici matiky a nuda mohla začít.

***

Matika skončila, ale nebyla tak hrozná, protože jsem se skoro celou dobu díval na Dan. Ale ona se bavila s Adamem nebo si něco čmárala do sešitu. 

*** 

Procházel jsem chodbou a uviděl Dan jak si dává věci do skříňky a Adama jsem neviděl tak toho využiju. Došel jsem k ní a pozdravil. Otočila se a usmála.

,,Ahoj Iane.. Potřebuješ něco?"  Zeptala se

,,Máš dneska čas?" Zeptala jsem se zase já. Usmála se a kývla. když měla věci sbalené tak jsme společně vyšli před školu kde už čekal Adam. No nevěděl jsem, že si až tak můžu za jeden den zprotvit kamoše. Chytil Dan za ruku a mě už se dělalo špatně. 

,,Máš dneska čas?" Zeptal se jí a já přimhouřil oči. ,,No vlastně ne, nemám.." Řekla a já se sám pro sebe usmál. Jen se na ni nechápavě podíval a dál to neřešil. Pak jsme došli na parkoviště a tam Dan řekla Adamovi, že jede se mnou tak jsme se od něj odpojili a jeli rovnou ke mě. Odemkl jsem a hned se k nám přiřítila máma. Pozdravil jsem a Dan taky a pak jsme šli oba ke mě do pokoje. 

,,Tak co chceš dělat?" Zeptala se 

,,Co takhle si zahrát?" Zeptal jsem se a zvedl ze stolku ovladač. Jen se usmála a řekla ,,Ale nebreč až prohraješ!" Řekla a já jí hodil ovladač a zapl jsem konzoli. Taky jsem si vzal ovladač a mohli jsme začít. Ok první hru jsem vyhrál. 

,,Kdo bude brečet?" Řekl jsem a smál se ,,Ty!" Odpověděla a zapla další hru. 

Tak tuhle zase vyhrála ona a začala se mi smát, ale to není konec. Zapl jsem další hru a tu taky vyhrála. Jak to k čertu děla?! 

,,Ale, ale, ale snad nezačneš brečet.." Smála se. Jen jsem vyplázl jazyk a jí začal zvonit mobil. 

,,Nico...Nico..Nicol! Uklidni se sakra! Sejdem se za patnáct minut u nás jo?" Řekla a pak dala mobil zpátky do tašky. 

,,Nicol mi říkala, že ji Marek pozval na rande a ona teď jančí, protože neví co si oblíct takže musím domů jí něco půjčit a svoji výhru si užiju jindy!" Zasmála se a já se nabýdl, že ji odvezu. Nic nenamítala tak jsem si vzal klíčky od auta a pak Dan odvezl domů.

DANIELLIN POHLED 

Ian mě odvezl domů a asi za tři minuty už klepala Nicol. Otevřela jsem jí a pak jsme šli ke mě. Vzala jsem ji ke mě do šatny a pak jsme začali vybírat.

,,A chceš šaty?" Zeptala jsem se jí a ona kývla pak jsem narazila na bílé se zdobeným límečkem a černou mašlí. Ani jsem nevěděla, že je mám. 

,,Nicol co tyhle?" Zvedla jsem ruku s šaty. ,,Ty jsou nadherný!" Řekla a já jí podala šaty 

,,Tak si je zkus já du vedle." Řekla jsem a odešla do pokoje a sedla si na postel a čekala až Nicol bude. Zachvíli se dveře otevřeli a v nich stála Nicol. Vypadala úžasně! Ty šaty na ní vypadali hrozně dobře! Podala jsem jí ještě černé boty na podpadku a ona si je obula a pak už někdo klepal. Rychle seběhla dolů i když přes poslední schod málem spadla nebýt Matta, který šel okolo. Marek s Nicol odešli a já si sedla na gauč a sledovala s tátou fotball. Zachvíli se k nám přidal Matt.

***

Irsko vyhrálo a my se mohli zbláznit pak, ale přišla máma a uklidnila nás. Večer jsem zasedla k notebooku a projížděla twitter.

O DVA MĚSÍCE POZDĚJI -doporučuji pustit písničku ----------> -

IANŮV POHLED

Uběhli dva měsíce a Dan je pořád s Adamem. Trávíme spolu čas, ale není to jako dřív. Adam ji furt kontroluje a já na ni vidím jak jí to někdy pěkně štve, ale nikdy nic neřekne a mě by fakt zajímalo proč.. Snažím se na ni zapomenou, protože vím, že nikdy nebude moje, ale toho kreténa Adama, ale...nejde to. Vždycky když se usměje..mám pocit, že roztaju. Ano zním jak nějaká holka, ale já nemůžu za to, že jsem zamilovanej. Její krásně modrý oči, který mě vždy povzbudí a ani neví o co jde.. Její veselá naláda,která je velmi nakažlivá... Šel jsem po chodníku a najednou omylem vrazil do jedné holky. ,,Já..omlouvám se..nedíval jsem se kam du.." Řekl jsem a ona se jen usmála a já jí pomohl na nohy a ona se představila ,,Jsem Cher" ,,Ian" Řekl jsem. Chvíli jsme si povídali a já měl pocit, že po mě Cher jede. Není můj typ..Make-upu má na sobě snad tři kila, vlasy vyčesané nahoru.. Ale co kdybych s Cher začal znovu? Zapomenul bych na Dan a... a to jsou asi všechny plusy..Chvíli jsme byli venku a procházeli se a pak už Cher musela jít tak jsem ji doprovodil domů. Když odcházela tak jsem jí ještě zastavil ,,Cher nezašla bys zítra někam?" Zeptal jsem se a Cher se rozzářili oči. ,,Moc ráda.." Řekla a z kabelky vytáhla kartičku ,,Moje číslo...napiš.." Řekla a pak jsme se rozloučili a já šel domů, protože v šest jsem domluvenej s Dan, že půjde zkusit zahrát na klavír. Vyzul jsem se a jenom vzal noty a snědl jsem večeři a zase si vzal klíče od auta a jel pro Dan. Když jsem byl u jejího domu stála už před ním a vyhlížela mě. Zastavil jsem před ní a ona nasedla a společně jsme vyjeli. Když jsme byli u centra vystoupili jsme a v tichosti došli dovnitř. Zavedl jsem Dan do místnosti s klavírem a ona si sedla na židli ,,Chceš to vážně udělat? Víš nerad bych aby to skončilo jak minule..." Řekl jsem a ona kývla a usmála se. Dal jsem před ní noty a ona začala hrát. Začátek jí nešel, ale pak jak kdyby se probrala a začala nádherně hrát. Jen jsem se na ni s otevřenou pusou  díval. Když skončila tak se s úsměvem otočila ,,Tak?" Zeptala se a já si sedl k ní ,,Byla to nádhera!" Řekl jsem upřímně a ona se ještě víc usmála. Pak jsme ještě chvíli seděli a Dan hrála a pka když jsme vycházeli tak se zeptala ,,Máš něco na zítřek?" Zeptala se a já ani nevím jestli jsem šťasnej...no musím ,,No..já...mám rande.." Řekl jsem a Dan se na mě zmateně podívala ,,Vážně?" Zeptala se ,,Hmm..jo" Řekl jsem a oba dva jsme nasedli do auta a Dan se zase zeptala ,,Jaká je?" ,,Potkal jsem jí dneska..má hnědé dlouhé vlasy, zelené oči.." A to bylo asi všechno co o ní vím..

Jestli tu zbylí nějaké čtenářky tak bych byla ráda kdybyste komentovali a hvězdičkovali byla bych mkoc ráda..Chtěla bych vědět co si myslíte o Cher. A jestli spolu něco budou mít.. Takže hvězdičkujte a komentujte. Děkuju :))

You And I?Where stories live. Discover now