noc krveprolití a Věznice Arkham

14 3 1
                                    

Asi jsem se zbláznil... ruplo mi v bedně elikož jsem v noci zabil všechny svoje příbuzné... Tenhle záznam píšu později, už z věznice Arkham. Je to tu strašný, mám celu sám a vedu poměrně slušně dlouhé monology. Ono na první pohled nevypadám na nějakýho vraha s mýma rudýma očima, bílíma vlasama hozenýma na ema a s relativně křehkou postavou ale kdo má dobrej první dojem, zvládne vše. Ano, tohle si všechno říkám nahlas protože mi nedali dozorce kterej by říkal ,,zmlkni" nebo ,,drž hubu", prej že ,,nejsem nebezpečnej". Ha, to se budou divit až tu spáchám genocidu všech dementů, asi bych měl ten ďábelskej smích utišit...

Hele! Jde sem dozorce s dobrou náladou :D. Pokud mi zdělí dobrou zprávu tak ho nechám na živu... MOŽNÁ.Hele, něco říká. ,,Danieli, jsem tvým novým dozorcem a chtěl bych ti sdělit dvě zprávy, ta první je že jsi nejmladší vězeň v této věznici vůbec a ta druhá, budeš mít spolubydlícího... nebo spíše spolubydlící, myslím jakože holku ne jako víc :D, by se vás sem moc nevlezlo". Jsem nadšenej :D, konečně nová spolubydlící, budu si moct s kým pokecat. ,,Jo a jmenuju se Alex" dodal hlídač.

Spolubydlící má přijít zítra ráno tak tu mezitím trochu uklidím. Řekl jsem Alexovi ať mi přinese barvy... a on to udělal. Bez řečí! Tenhle dozorce se mi líbí, toho zabíjet nebudu.

Po asi hodině byla práce hotová, cela krásně vymalovaná, po dohodě s Alíkem mi dovolili odnést si i zbytky koberce, takže tu mám vymalováno na oranžovo a zelený huňatý koberce. Jsou tu na mě snad hodnější než doma... WTF? Protože jsem tu nejmladší neboooo protože jsem ještě nikomu ani nenaznačoval že bych ho/jí chtěl zabít?? Nevím ale líbí se mi tu :D.

Můj Deník--D. WilsonWhere stories live. Discover now