65.

1.5K 54 1
                                    

Pun foile in plicuri si ma semnez . She porneste masina spre prima adresa .

Vreau sa bat la usa dar ma opresc .

— Ce e?

— Nu pot . Nu pot .. e ..nu pot .

— Atunci lasa scrisoarea aici .

Oftez zgomotos . Chiar n-are sens . Ce as putea face ?. Ar suna aiurea daca as spune asa :

" Buna ziua . Pot sa-l vad pe Adonis/ Odiseu ? . Sunt mama lor . I-am parasit din cauza unor probleme "

Ar suna ridicol . Si She are dreptate . " Intalnirea " asta ma afecteaza mai tare . Mai oftez odata apoi pun scrisoarea in cutia postala .

La fel facand si la cealalta casa . Ajungem acasa si ne punem in pat . Sper ca ei sa nu inteleaga gresit . Chiar n-am avut de ales .

Putea sa-i creasca Jaden dar el trebuie sa-si refaca viata . Sper ca copii sa fie fericiti si sa nu ma creada o nenorocita . Si sper ca Jaden sa fie bine si fericit .

— Ce ai iubit-o ?

— Mi-e frica .

— De ce ?

— De consecinte . Daca ei doi o sa ma creada o nenorocita si nu o sa vor sa ma intalneasca niciodata ?

— Nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic . Doar relaxeaza-te si simte-te bine . Nu mai fi suparata . Unde e zambetul ala frumos ? . Nu l-am mai vazut de ceva vreme .

Zambesc apoi il iau in brate . Ma saruta apoi mergem sa mancam . Scrisorile sunt foarte ..nu stiu cum sa le zic .. ciudate sau triste . Cred ca cuvantul cel mai potrivit e triste :

" Nu stiu cum sa incep . Erai asa micut ..si dragut . Nu puteam sa-mi iau ochii de la tine . In bratele mele nu plangeai . Te iubim . Nu te-am lasat din cauza ca nu ne pasa de tine . Ci din cauza unor probleme destul de grave . Te rog sa nu ne crezi niste nenorociti si sper sa ne iertati . Nu ne-a fost usor sa te las . Am plans in continuu . Te iubesc si te voi iubi mereu .
              cu drag mama     "

Tot imi este teama ..






.



* Cam melancolica scrisoarea aia . A fost un capitol ciudat ..si cam fara actiune . Bazat pe ..sentimente si copii lui Kay . Nu stiu ce sa spun .. cam sec . *

Aleasa lui ?Where stories live. Discover now