51.

2K 74 0
                                    


N-ar strica putina distractie inainte sa ma duc la Jaden .. Merg cu pasi lenti pe strazile pline de oameni . Oameni fericiti ..

Cand ajung in fata unui bar intru si merg la o masa si comand un pahar de bere si niste tigari . Imi aprind o tigara si inspir tot fumul . Fumul imi calatoreste prin plamani ..totul se simte asa bine . Parca toate grijile dispar .

Am fumat o singura data . Cand eram la liceu . Imi beau berea , platesc consumatia si ies . Imi mai aprind o tigara si merg . Merg in parc si vad un stejar gros asa ca ma sprijin de el si cad pana la pamant .

De ce trebuia sa apara She in viata mea ? Totul era asa de bine . Alex era diferit .. Nici nu vreau sa-mi mai amintesc de Alex ! . Jaden .. nu am o parere anume despre el . Stiu doar ca-l iubesc .

De ce trebuia sa apara si copilul asta nenorocit in viata mea . Am 19 ani ..la naiba ! Vreau sa-mi traiesc viata . Nu vreau copii si nu vreau sa ma casatoresc ! .

Este o singura metoda de a scapa de copil si de She .. dar nu-mi place foarte mult aceasta idee ..

Cu pasi mici ma indrept spre podul din parc . Imi pun mainile spre balustrada micului pot si-mi privesc reflexia in apa . Imi pun picioarele pe balustrada si cand vreau sa ma arunc simt doua brate care ma prind strans ..

Aleasa lui ?Where stories live. Discover now