11.Bölüm-'Bir Kız'

506 46 20
                                    

Bölüm Şarkıları:Teoman-Gemiler
Yalın-Sesinde Aşk Var
Medya:Yiğit ve Mihrimah

Bölüm Şarkıları:Teoman-GemilerYalın-Sesinde Aşk VarMedya:Yiğit ve Mihrimah

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Yastığımda kafamın bıraktığı çukura iyice gömüldüm. Bütün akşam  çok yorulmuştum ve üstüne birde arabamız çizilmiş hatta çizilmekten öte bir hal almıştı. Geçen gün bana gelen zarftan anneme ya da babama bahsetmemiştim. Korkup,vesveseye kapılmalarını istemiyordum. Okulun yoğunluğundan unutmuş Şule'ye bile söyleyememiştim. Zarfla alakası olabilir mi diye düşünmeden edemiyordum. Babam arabanın o halini görünce çıldırmış emekli olmadan önce çalıştığı polis karakolunu aramış bir kaç konuşma yapıp yarın karakola geleceğini söylemiş sonrasında  hep birlikte eve girmiştik. Babam annemle salonda konuşmaya başlarken duşa girmiş yorgunluğumundan bir nebze arınıp yatağa yatmıştım.

Acaba babamın tutukladığı suçlulardan biri mi diye düşünmüyor değildim. Yarın güvenlik kameralarını en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğine emindim. Gözlerim kapanırken Yiğit'in maç günü bende kalan tshirtüne sıkıca sarılıp kokladım. Ona sarılamıyorsam bununla yetinmeliydim ki bu benim içinde az bir şey değildi. Kokusuna saplantılı olmuştum. Uzanıp yatağımın yanındaki komidinin çekmecesini açıp Şule'nin,Yiğit'ten kopardığı bir kaç saç telini avucumun içine aldım. Dolgun,gür saçlarına hep dokunmak istemiştim. Şimdi bir kaç teli elimdeydi. Avucumun içindeki bir kaç,küçük saç teli ve bir tshirtle bile mutluydum. Aktığını çeneme değerken fark ettiğim gözyaşımı umursamadım. Küçücük saç teliyle avunuyordum nasıl akmasındı.

Eve girmeden önce Salih amca ve bir kaç komşu dışarı babamın yanına gelmişti sesi duyup. Onu görme umuduyla balkonuna baktım ama çıkmamıştı.

Bu gece onu son gördüğüm yer rüyalarımdı.

🔥

Babam erkenden gitmiş Ensar ise babamdan yarım saat sonra eve gelmişti. Bir kaç kez telefonla konuşmuştuk ama haftasonu  eve geleceğini söylememişti. Annem onun sevdiği yemekleri yapmaya koyulurken ben hala yorgunluğumu atamamış koltukta Ensarın dizinde uyukluyordum. Bu sabah regl olmuş karın ağrım yorgunluğumun üstüne oturmuştu. Düzensiz bir  regl döngüm vardı ne zaman olacağım belli olmuyordu. Bazen karnım  ya da belim ağrıyınca veya kahrolasıca sivilcelerden ! Şimdiyse bacaklarım ağrıyordu. İki büklüm yatarken gözümün önünden çikolatalar geçiyordu.

Dilimle dudaklarımı ıslatıp gözünü ekrana dikmiş televizyon izler gibi görünen aslında izlemeyip başka şeyler düşündüğünü belli eden Ensar'a baktım.

"Ensar bana çikolata alsana"dedim uysal bir şekilde.

Başını iki yana salladı.

"Lütfen."

"Git kendin al. Eve daha yeni geldim."

"Gidemem. Dün çok yoruldum bacaklarım ağrıyor."

BENDE BİR AŞK VARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin