Sarı Yelloz

1.3K 79 4
                                    

Biliyorum önceki bölümü en heyecanlı yerinde kestim . Diğer bölüm hakkında bir kıymetli okuyucum doğru yanıt verdi sahraalban için bu bölüm ...

Deniz'i umursamayıp önden balo salonuna girdim . Gördüğüm şeyle içimi korku sardı , gördüğüm şeyi sindirmeye çalışıyordum ama bir türlü olmuyordu . Şuan ne mi yapıyorum Selim'le öpüşen kızı izliyordum .

Beni görmemeleri için hemen buradan gitmeliydim , geri geri adım atmaya başladım . Masaya çarpıp masadaki bardağın yere düşmesiyle ayrılıp bana döndüler . Deniz bana pişmanlıkla bakıyordu .

Onu umursamayıp hava almak için dışarı çıktım . Omzuma atılan elle arkamı döndüm , ne sanmıştım ki Selim'in arkamdan geliceğini mi ? Gelen kişi Deniz'di bana anlamsız bakışlar attığında en son dayanamayıp '' ne öyle bakıyosun '' dedim .

Gözlerini devirip dudaklarını araladı '' iyi misin ? '' dediğinde bu sefer ben ona anlamsız bakışlar atmaya başladım '' bunu nereden çıkardın şimdi ? '' dedim . '' Gözlerin dolmuş '' Selim sayesinde bir çok bilmediğim duyguyu aynı anda yaşıyordum .

Başımı olumlu anlamda sallayıp '' iyiyim '' dedim . İnanmasa da bir şey demeden Edizler'in masasına ilerledik . Deniz ve Berk selamlaştıktan sonra Ediz'de Deniz'le tokalaşmıştı . Selim'de Berk'in yanında oturuyordu .

Selim'le tokalaşmayıp yanıma oturdu , herkez kendi alemindeydi . Ediz ve Eda konuşuyordu , Ediz ve Selim ise bakışlarını duvara sabitlemiş bir şeyler düşünüyordu . Gözlerimi devirip Berk'e döndüm .

'' Naber yakışıklım '' dediğimde sırıtıp '' iyi sen bebeğim '' dedi . Yüzümü buruşturup ona döndüm '' cidden bebeğim mi ? '' dediğimde bu hareketime kahkaha atıp burnumu sıktı . Eline şaplak atıp '' yapma şunu ya ben bebek miyim '' dediğimde alayla başını olumlu anlamda salladı .

Gözlerimi devirip '' ben senden büyüğüm bir kere '' dediğimde bu sefer o gözlerini devirmişti . Selim'e döndüğümde bana olan bakışlarını yakalamıştım , gözlerini kaçırıp önüne döndü . Yanında o sarı yelloz yoktu .

Hani şu Selim'le öpüşen şıllık , inşallah tek gecelik felandır . Ben niye bunları düşünüyordum ki ? Berk'in sesiyle düşüncelerimi bir kenara bırakıp ona döndüm '' Azra orada mısın '' dediğinde gözlerimi devirip '' evet buradayım , başka nerede olabilirim '' dediğimde sırıtıp önüne döndü .

Eda'ya lavaboya kadar gitmemiz için kaş göz işareti yapıyordum ama bir türlü anlamıyordu . Gözlerimi devirip doğruldum , kolundan tutup onuda kaldırdım . Masadakilerin bakışları bana döndüğünde açıklama yapmam gerektiğini anlayıp '' işimiz var bizim '' dedim .

Eda anlamsızca bana bakıp '' ne işi '' dediğinde içimden ona küfürleri sayıyordum . '' Hani şu iş '' deyip sinirli bir şekilde ona bakmaya başladım . Sonunda anlayınca Berk'e dönüp '' hee o işden bahsediyorsun sen anladım '' dediğinde Eda'nın kolundan tutup lavaboya sürükledim .

Kapıyı açıp onu içeri soktuğumda oflayıp ''benimde ayağım var hem ne işmiş '' dediğinde sırıtıp '' böyle daha eğlenceli oluyor şimdi gelelim konuya , Eda ben Selim'i bir kızla öpüşürken gördüm '' dediğimde anlamsızca bana bakıp '' ee ne olmuş '' dedi .

Bende şu ana kadar Selim'le aramda olan her şeyi anlattığımda şaşırmıştı . Sırıtıp '' sen onu seviyorsun '' dediğinde düşünmeye başladım . Ben Selim'i seviyor muydum ? Tamam yanında kendimi güvenli ve huzurlu hissedebiliyorum .

Kıskanıyor da olabilirim ama aşık mıydım ?? '' Bilmiyorum , ama ben onu sevsem o beni sevmez . Sevgilisi de var '' dediğimde bu tavrıma gülüp '' olanları bana anlattı , o kızı tanıyorum Selim'in platoniği . Zorla yapışmış sülük gibi kız '' dediğinde istemsizce gülümsemiştim .

Benle alay edip '' sevindin ha '' dediğinde saçını çekip '' seni pis sürtük '' dediğimde ikimizde kahkaha atmıştık . '' Şifreli dil bulmalıyız '' dediğinde bu fikrine katılıp '' aynen ya mesela bşks bu olabilir '' dediğimde tek kaşını kaldırıp '' ne demek '' dedi .

Sırıtıp '' biri şu kızı siksin '' dediğimde kahkaha atmıştı '' bak bu güzel o sürtük için kullanabiliriz '' dediğinde başımla onayladım . Eda dudaklarını aralayıp konuşmaya başladı '' bşs' de olabilir '' dediğinde bu sefer ben anlamamıştım .

'' O ne demek '' dediğimde sırıtıp '' biri şunu sustursun '' başımla onaylayıp '' buda iyi hadi masaya gidelim merak etmesinler '' dediğimde '' tamam '' deyip lavabodan çıktık . Masaya vardığımızda sarı yelloz da oradaydı .

Şuan gözlerimden lazer çıksaydı şuan ölmüş olurdu , gözlerimle kızı eziyordum . Eda'nın beni cimciklemesiyle havaya zıplamam bir olmuştu . Bu sefer Eda'ya dönüp ona sinirli bir şekilde bakmaya başladım .

Sarı yelloz Selim'e yaklaşmaya başlamıştı sinirle Eda'ya dönüp '' bşks '' dediğimde herkes bana dönmüştü '' bşks ne '' Berk'in dediği şeyle düşünmeye başladım . Sırıtıp aklıma gelen şeyi söyledim '' biri şu kızı sevsin '' dediğimde Eda kahkaha krizine girmişti .

Onun ardından ona eşlik edip bende kahkaha atmaya başladım Masadakiler gelen geçene biz bunları tanımıyoruz demeye başladığında kahkahamız artmıştı . Planımız işe yaramıştı , birden Eda'la beraber ağlamaya başladık .

Bize ne oluyordu gerçekten deliriyorduk , Ediz tuhaf tuhaf bakıp '' iyi misiniz '' dediğinde ikimizde başımızı olumsuz anlamda salladık . Ediz gelip Eda'ya sarıldığında kıskanıp '' bana sarılan yok mu be '' diye bağırıp daha çok ağlamaya başladığımda bana ne olduğunu anlamamıştım .

Acaba deliriyor muydum ? Berk gelip bana sarıldığında onu itip '' demeden sarılamıyorsun dimi '' deyip koltuğa oturduğumda bana şaşkın bir şekilde bakıyorlardı . Ani ruh değişimlerim benide şaşırtmıştı .

'' Tamam bana öyle bakmayın deli değilim '' dediğimde Selim bana bakmaya başlamıştı . Onları umursamayıp Eda'ya döndüm . Hala Ediz'le sarılıyordu bu hareketine gözlerimi devirip '' Eda ben gidiyorum '' dediğimde başını olumlu anlamda salladı . Berk açıklama bekler şekilde bana baktığında '' işim var ''deyip salondan çıktım . Dışarı çıktığımda önümden geçen bir taksiyi çevirip Emre'nin deposunun adresini verdim.

Şuan ona ihtiyacım vardı hemde çok . Adrese geldiğimizde ücreti ödeyip taksiden indim , Deponun önüne geldiğimde kapıyı duyması için sert bir şekilde vurdum . Açtığında direk ona sarıldım .

Kollarını belime dolayıp sarılışıma karşılık verdi . Beni içeri alıp koltuklardan birine oturttu . '' Azra iyi misin '' dediğinde başımı olumsuz anlamda salladım . '' Selim mi ? '' dediğinde dudaklarımı konuşmak için araladım '' evet '' dedim .

Başıma gelenleri anlattığımda sözümü bölmeden beni dinlemişti . Anlattıklarım bittiğinde ona döndüm '' yaşadıkların çok zor , yorgunsun üst katta misafir odası var bugün orada uyu yarın konuşuruz '' dediğinde başımı olumlu anlamda sallayıp Emre'ye yine sarıldım .

Kollarını belime dolayıp konuşmaya başladı '' senin yerinde başka bir kız olsa intihar felan ederdi ama sen öyle değilsin güçlü ve cesursun hadi uyuma vakti '' deyip yanağımı öptüğünde gülümseyip başımı olumlu anlamda salladım .

Merdivenlere tırmanırken ona dönüp konuşmaya başladım '' iyiki tanışmışız , iyi geceler '' dediğimde gülümseyip '' iyi geceler prenses '' dedi .

Odayı bulduğumda direk yatağa kuruldum . Çok uykum vardı , bundan sonra beni neler bekliyordu . Gözlerimi yumup uykunun kollarına atladım .

Biliyorum biraz geç geldi , sizi seviyorum bebişlerim ...

Mafyanın KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin