Şizofren

3.3K 153 15
                                    

Multimedia : Selim

Gözlerimi araladığımda beni izleyen bir Selim görmeyi beklemiyordum . Onu umursamadan yerimden doğrulup kalktım Selim kolumdan tutup beni geri yatırdı .

Sinirli gözlerle gözlerine bakıp " sakın . bir daha . bana . dokunma " bunu üstüne basarak bağırarak söylemiştim . Hemen kolumu ondan çekip merdivenleri çıkmaya başladım .

Bunu neden yaptığımı bilmiyorum acaba büyük bir tepki mi vermiştim ? O kadar da kötü bir şey demedim bana dokunmasını istemiyorum . Yukarı çıkıp Berk'in odasına girdiğimde birbirine sarılmış bir Berk ve Kumsal'ı beklemiyordum .

Telefonu cebimden çıkarıp onların resmini paylaştım . Onları etiketlemeyi unutmamıştım , işte ben kötü kadın gülüşü ' puhahaha ' tamam sakinim . İkisinin telefonundan bildirim sesi gelince uyanmaya başladılar .

Gözlerini açtıklarında beni odada gördüklerinde şaşırmışlardı . Kahkaha atıp hızla merdivenlerden indim . Kumsal'ında peşimden koştuğunu gördüğümde daha da hızlanıp ayakta dikilip bizi izleyen Selim'in arkasına saklandım .

Olayı daha kavrayamamıştı '' Selim beni koru '' deyip önüme ittim onu . Olayı kavrayınca beni tutup kucağına aldı '' bırak ya beni '' diye bağırdığımda beni dinlemiyordu . '' bıraksana be deli '' dediğimde gerilmişti boynundaki damarlar çok belli oluyordu .

Şimdi ne olmuştu buna '' ben deli değilim '' diye bağırdığında korkmuştum resmen kükremişti . Şimdi ne demiştim ki ? beni hızla yere fırlatıp bana doğru sinirli adımlarla yürümeye başladığında korkmuştum .

'' Sen beni sevmiyorsun , sen benden nefret ediyorsun . Ne yaptım sana ben , niye benden nefret ediyorsun '' bana yaklaşmaya başladığında titremeye başlamıştım . '' Korkma benden sana zarar vermem , veremem . Niye kimse sevmiyor beni benden ne yaptım size '' dediğinde içimde bir şeyler kopmuştu .

Yere çöküp '' ben sadece sevilmek istedim , sadece birinin beni sevmesi . Ailemin olması dostlarımın olması çok mu şey istedim . Bunları hak etmiyor muyum ? Çok mu kötü biriyim ? bana öyle bakma ne olur , bana acımanı istemiyorum niye benden nefret ediyorsun '' dediğinde ne diyeceğimi bilmiyordum .

Ondan nefret etmiyordum aksine aramızda bir bağ oluşmuştu . Onla bilmediğim duygular yaşıyordum . Onun yanında bambaşka hissediyordum heyecan , acı , üzüntü , sevinç bunları beraber yaşıyordum .

'' Niye konuşmuyorsun , konuş benden niye nefret ediyorsun '' dediğinde nasıl bir cümle kuracağımı bilememiştim '' senden nefret etmiyorum '' dediğimde şaşırmıştı . '' Ama yaptığın şeylerle beni kendinden uzaklaştırıyorsun '' dediğimde yine aynı şekilde bana bakmaya devam etti .

Onu umursamadan ayağa kalkıp merdivenlerden çıkmaya başladım . Odama girdiğimde Kumsal yatağımda uzanmış tavanı izliyorsun '' yine dalmışsın , odanıza geldiğimde sarmaş dolaştınız '' dediğimde kızarmıştı .

Yanına bende uzanıp tavanı izlemeye başladım " hoşlantı sevgi felan var mı içinde " dediğimde gülüp " bilmem hiç aşık olmadım garip bir duygu var içimde ama ne bilmiyorum Selim'i ilk kez böyle sinirli gördüm " dediğinde onu düşünmeye başladım .

Ne demiştim ki ben ona ? Bugün ne anlatacaktı acaba bana ? Yarın okul başlıyordu ya . Hemen telefonumu cebimden çıkarıp okul sitesine girdim .

Okulda yarın balo vardı hemen Kumsal'a döndüm " sen bizim okulda mısın " dediğimde gülümseyip başını olumlu anlamda salladı " yarın balo var " diye bağırdığımda çığlık atmıştı .

Kulaklarımı hissetmiyordum " kulaklarımı s*ktin kızım " dediğimde gülüp " pardon heyecandan şey ettim " dediğinde gülüp " partner işi ne olacak ya " dediğimde bilmem anlamında dudaklarını büzdü .

Mafyanın KızıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin