"Sexiga underkläder"

362 2 0
                                    

Jag sprang ner för den långa, vitmålade spiraltrappan och öppnade vår ytterdörr. Där stod Sia med ett leende på läpparna och sträckte fram en klädpåse från Hollister.

-Vad är det där? Frågar jag förvånat.

-Jag tänkte bara att du behövde något nytt och sexigt till festen i kväll, svarade hon och log.

-Åhh tack, svarade jag och kramade henne.

Jag kikade ner i påsen och drog upp en vit kort topp med en beige kjol.

-Wow det är fett fint! Sa jag.

Hon hade köpt en nästan likadant till sig själv, bara en lite annorlunda topp.

Vi tog på oss svarta sexiga underkläder, ifall det skulle hända något med våra pojkvänner ikväll ;) Sedan tog vi på oss kläderna och gick upp på mitt rum för att börja med sminket.

Vi satte oss ner på varsin stol vid mitt sminkbord och tog fram produkterna som vi behövde till vår typicala festlook. Vi började med en Nars foundation och sedan en Mac concealer, allt blandade vi ut med en rosa beuatyblendern. Sedan använde vi ett puder från bareminerals med en borste från real techniques. Efter det en sleek contour palett och ett rouge från The balm. Vi avslutade med en mascara från loreal, lite naturlig ögonskugga och ett serenity liquid lipstick från gerard cosmetics.

Jag hjälpte Sia med att platta hennes mörkt bruna hår och sedan hjälpte hon mig med att locka mitt. När vi var klara satte vi oss i soffan en stund innan Filip smsade mig.

Bby❤️

iMessage
Idag 20.07

Vi är utanför nu, kmr ni?❤️

Vi är påväg 😘
Läst kl. 20.10

👍🏼❤️

Vi tog på oss matchande klackar och gick ut i kylan. Victor och Filip väntade på oss utanför dörren och gav oss varsin hjälm. Vi hoppade på mopparna, jag bakom Filip och Sia bakom Victor.

Vi körde iväg mot festen och redan långt innan vi var framme kunde vi höra musiken dåna mot husväggarna.

Pregnant With My Teacher Where stories live. Discover now