3. Tévedés

47 7 0
                                    

    ~3 évvel később~

   A nevem Chou Tzu Yu. Állítólag 19 éves, a...miért is beszélek úgy mintha nem ismernétek..? Na mindegy is, szóval! Igen, egészen 3 évre elüntem.
    Nem hallotatok róllam a bevásárló központos sztorim óta. Hogy akkor hogyan is volt tovább a folytatás? Hogyan szereztem pénzt és, hogy hogyan nem kaphatott el újra az öreg? Egyszerű!
Még az nap este kifogtam egy pénzes alakot aki, belémmesett mint vakló a sáncba, és eltartott engem egészen egy évig. Majd, mikor mindenem megvolt amire szűkségem volt... Ház, autó, mindenféle személyes iratok, stb, akkor dobtam.
Igen most bíztosan azt gondoljátok, hogy hogy tudok ennyire kegyetlen lenni...De hát gondoljatok csak bele ti mit tennétek az én helyzetemben? Na igen szóval... Addig éldegéltem valahogyan, míg fel nem fedeztem hogy milyen kincs rejlik bennem. Igen egy igazi kincs, a csodálatos hangom amivel sikerült nem hogy fénzt de óroási hírnevet szereznem.
   
    Jelenleg a TWICE nevezetű lánybanda egyik vocalistája vagyok. Sokan mondogatják, hogy "Te mindig ilyen gyönyörű maradsz", vagy hogy "Mi van veled te lány sosem öregszel.". Na igen de senki sem tudja hogy amit mondanak az nagyon is valós.
A csapatomból én lennék a "legfiatalabb", és egyben a legmagasabb is. Debütálásom most egy éve történt, de annak is oka volt, hogy JYP Entertaimentre estett a választásom. Márpedig egyetlen személy miatt és az nem más mint Kim YuGyeom.
 
    Amióta levertek a falról, azóta őket kerestem. Igaz a másik srácot még nem találtam meg, de sosem adom fel! Na meg Gyeomie.... Annyira édes.. azt hiszem, hogy történelmet írok a gumihók életében... Lehet szerelmes egy gumiho egy emberbe?
Nem tudom de szerintem én az vagyok. Nagyon is! Ez az ember teljesen levett a lábamról. Bár még nem beszéltem vele... Nem is igazán volt alkalmam, de annyit tudok róla hogy nagyon komolytalan, és awh beindítja a fantáziámat az az izmos teste.

   Hogy miért nem volt alkalmam beszélni vele? Ez egyszerű! Na jó nem annyira, csak azért mert eddig nem futottam össze vele.
Nekük nincs több tolguk mostanában, nekünk meg van elég, hisz koncert hátán koncert. Nem is érdekel annyira ez az énekes menet, csak is YuGyeom az aki érdekel na meg a másik srác akinek még a híre sem ért el hozzám, pedig tuti bíztos, hogy ő is egy idol. Na meg megint itt ülök a táncterem egyik sarkába, és arra várok, hogy hagyjuk már abba ezt az egész ugra bugrálást. Áh...Hamar megunok mindent. Na mindegy míg ezek üldögélnek én kimegyek a mosdóba.

   Könnyedén felugrok, és kissuranok. Annyira éhes vagyok... Már a gyomrom is készül agyonverni a körülötte lévő szerveket, hogy ne vegyék el előlle a tápanyagot. Aigoooo. Ez már sajog. Na nem baj talán ha megmosakszom akkor majd helyre jövök valamennyire. Becsukom az ajtót magam mögött és a kagylóhoz csoszogok, majd megengedem a csapot. Hideg víz...Ah..Hogy én hogy utálom a vizet, de nincs mit tenni...Muszáj felébredjek. Huh, nagy levegő és jöhet. Kettő nagy marok vizet hajtok az arcomra majd nagyokat pislogok, és mélyet szívok a levegőbe, de majd megfulladok, amint megcsapja orrom az a kellemetlen szag ami az emberek álltak otthagyott ürülékből származik. Esküszöm beledörgölöm az orrát, annak ez embernek aki ezt itt hagyta! Nem tudja hogy nekem a szaglásom sokkal érzékenyebb? Na hát honnan is tudná... A francba mi a... Hogy én hogy rühhelem ezekt a melltartókat.. Aish! Miért vág ez ennyire?! A tükör elött állva nyögődözve próbálom megigazítani a meltartómat, jobbra-balra rángatva azt míg nem pattan vamalami és lazább nem lesz. Na végre. Azzal a nagy örömmel fordulok meg és indulnék meg de megakad a szemem egy nem nőnemű emberben.

    -Aish! Perverz disznó! -ujjammal mutatva rá az elöttem állóra aki kényelmesen neki dölve a hideg fajáncnak méreget- Mit keresel a női mosdóban!? -még mindig hitetlenkedve néz mikor, prüszkölve felnevet és elindul felém. Háh mi ez? Megakar halni? Lehet hogy utálom a nőket de nekük is vannak jogaik, na meg persze én is egy vagyok közülük. De várjunk csak..de hisz...Aigoooo ez YuGyeom! Atya világ! Mit keres ő itt? Nagyra nyított szemekkel figyelem ahogy közeledik majd megáll, közvetlen elöttem. Hát jó... Felveszem a merész énemet, és nyítanám a számat, de ő közbe vág.

   - Nem te vagy inkább a perverz disznó?- közel hajol és a szemöldökét húzogatja. Ezt meg mégis mire érti!? Még hogy én!? Aish! Hisz ő van a női részlegen. -Mit keres egy fiatal lány a férfi mosdóba, melltartó nélkül?- Hogy mi!? Csodálkozva pillogtatok, majd hamar mellkasomhoz kapok. Mi a!!! Hová lett a melltartóm!? Egek ura! Valahol a bluzzom alatt lecsúszva egészen a derekamig találok rá, és gyorsan tuszkolom vissza a helyére, közben szorosan magamon tartva kezeimet, hogy az a bizonyos fehérnemű nehogy meglóghasson mégegyszer.

   -Khm.. ez bizonyára csak egy baleset volt!-mentegetőzök, és indulok is kifele. Mi ez...? Hogy lehet, hogy a férfi mosdóba jöttem be?! Legalább a tusolóba kellett volna betévednem, és ne  Gyeomie találjon rám hanem én rá miközben tusol...Awh.. Gondolataim közepette nem tudtam megállni, hogy vissza ne nézzek rá. És tessék... Engem méreget, azzal a huncut kis mosolyával. Hogy egyelek meg...Mi jár épp a fejedben? Kis huncut, milyen szívesen osztoznék azokon a gondolatokon, akár a sminkes szobában lévő kanapén. Összeakad tekintetünk, és önkénytelenül is elmosolyodok, aminek hangot is adok- Chhh... Ne bámulj már így. Még rosszra gondolok.- azzal folytatom utam tovább, de valami azaz valaki meggától. Vagyis YuGyeom keze az, ami visszaránt magához, és irtó közel húz magához. Már azt is érzem, hogy rám szuszog, de eszem ágában sincs ellökni magamtól. Már hogy lenne... Kíváncsi vagyok, hogy tulajdon képpen mit is akar most csinálni. De...De csak közeledik, közben mélyen a szememben néz, én meg csak kíváncsian pislogok rá.
Most vajon az a különös vonzerőm ejtette csapdába, vagy én?
Vagy csak szórakozik? Nem is bánom kíváncsi vagyok, hogy meddig akar elmenni. Nem igazán hoz zavarba sőt egyáltalán, hisz az elmúlt százhetven évben voltak már sokkal intimebb helyzeteim is. Na meg ő csak egy fiúcska mellettem ha úgy vegyük. Akkor én egy pedofil vagyok? Hisz sokkal idősebb vagyok nála... Úgyan de ezt senki sem tudja. Jelen pillanatban ő az idősebb.

 

My Gumiho Is A IdolWhere stories live. Discover now