Deel 4❤

8 0 0
                                    

*Afb. Anouk 16 jaar*

Pov Julia

Ik sta op en maak me klaar ik heb vandaag een afspraak met Dioni om te praten hij wou me iets vertellen.. Spannend!

*Julia's kleding*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Julia's kleding*

Ik ga de deur uit en loop naar de park dat zei hij en dan ben ik er dan zie ik allemaal kaarsen in een hartje staan. OMG WAT MOOI! En dan allemaal van die rozenblaadjes en dan zie ik Dioni staan 'Hey.' Zegt hij 'Heey.' Glimlach ik en dan komt hij naar me toe lopen 'Vind je het mooi?' Vraagt hij 'Nou.. heel mooi echt prachtig.' Zeg ik nog steeds geschokt 'Mooi zo.' Zegt hij 'Maar voor wie is dit?' Vraag ik dom 'Bruh Juul dit is voor jou.' Lacht hij 'Oo en waarom?' Vraag ik 'Nou ik wou je al een tijdje wat vragen.' Zegt hij nerveus 'Aller eerst je ziet er mooi uit.' 'O bedankt jij ziet er ook leuk uit.' Zeg ik blij 'Lieve Juul, ik vind je al een tijdje nou eigenlijk al 3 maanden ofso leuk maar nu echt ik ben verliefd op je. Ik was altijd al bang dat je nee zou zeggen je bent de liefste, leukste en de grappigste meisje die ik ken en ik wil zeggen dat ik zoveel van je houd. Wil je alsjeblieft mijn meisje zijn?' Ik krijg tranen en knuffel hem 'Natuurlijk wil ik dat zijn. En ik hou ook van jou.' Zeg ik 'Echt?! Omg yes!' En hij komt langzaam dichterbij onze hoofden zijn maar 2 centimeter van elkaar gehouden en dan komt het de magische gevoel zijn lippen zitten op de mijne. OMG ik ben zo f*ckng blij.

Dioni en ik gaan samen naar de bios omdat we ook ff tijd voor ons zelf wouden en hij wou een 1e date hoe Romantisch is hij? Heel erg ik ben zo blij gewoon niet te geloven 'Juul ik hou van je.' Zegt hij 'Ik ook van jou.' Zeg ik blij 'Schattig hoor.' Zegt hij 'Wat?' Vraag ik 'Hoe je doet schat.' Zegt hij lachend ik bloos door het woord "Schat" en dan gaat de film beginnen en hij geeft me een kusje.

Allerleukste dag ooit!
------------------------------------------------------
*Weer geen cliffhanger jammer*

-Dit is tog cute van Dioni😍

📕:Wat voor leukste gaat er nog meer gebeuren?

Love is not perfect // Samuel Leijten ❤Where stories live. Discover now