Part 1.

6 1 2
                                    

Pov Chloë(foto boven is chloë)
Ik kijk naar alle huizen die steeds weer weg gaan. Net als mijn huis. Ik zucht. "Nou, het kan best iets vrolijker hoor" zegt mijn vader. "Owh het is zo leuk! We gaan verhuizen ik moet al mijn vrienden achterlaten en ik moet dan ook nog eens met dit mormel in een auto zitten" ik wijs naar jaden die arrogant op zijn kauwgom kauwt. "Ik ben ook niet al te blij hoor ukkie" zucht jaden. "Moet jij nodig zeggen dikzak!" Oke sorry hij is niet dik ik weet gewoon niks beters!
"Insect"
"Varken"
"Stinkoksel"
"Bitch"
"Zak"
"Trut"
"Lul"
"Oke zo is het wel weer genoeg!" Gromt mijn vader. Zuchtend doe ik mijn oortjes in en kijk weer naar buiten.
•••
Als we aan zijn gekomen bij ons nieuwe huis ga ik op mijn bed zitten. Alle spullen stonden al in het huis. Morgen ga ik voor het eerst naar school zuchtend ga ik in mijn bed liggen ik kijk naar een foto van mij en mijn moeder. Een traan rolt over mijn wang. Zuchtend draai ik me om en val langzaam in slaap.
Pov Toby
Glimlachend draai ik me om in mijn bed. Maar die lach verdwijnt snel als ik weer een meisje naast me zie. Ze draait zich om en glimlacht breed ze wil haar armen om me heen slaan alleen ik sla ze weg. "Weg" zeg ik grommend "wat" zegt het meisje verbaast. "Je hoorde me wel wegwezen". "Maar ik dacht" "je moet niet denken je moet het zeker weten" zeg ik grijnzend. Huilend staat het meisje op pakt haar kleren en loopt de kamer uit. Grijnzend draai ik me om. Dit word een leuke dag.
Pov Chloë
Dit word een slechte dag. Ik trek mijn kleren aan(zie foto boven) en borstel mijn haar en doe make up op. Ik ren van de trap naar beneden maar bots tegen mijn broer aan. "Vieze marmot!" Roep ik. "Zus je moet echt een keer leren schelden" grijnst hij. Ik zucht. Ik pak mijn tas en loop de deur uit op naar school..
•••
Als ik bij school ben loop ik naar de receptie. "Hallo ik ben nieuw"
"Goed wat is je naam" zegt de lieve maar mollige vrouw achter de balie.
"Chloe Smits"
"Oké, hier is je rooster en je kluissleutel veel plezier op deze school". Ik glimlach vriendelijk naar haar en loop maar mijn kluisje. Ik bots perongeluk tegen iemand aan. "Kun je niet uit kijken ofzo" zegt een chagrijnige maar hemels mooie jongen. "Niet als er een marmot voor me staat" bits ik terug. "Je hebt geen idee wie ik ben" snauwt hij. "Ehm.. even denken sinterklaas?" Zeg ik chagrijnig. "Nee, ik ben die jongen met wie jij het bed gaat delen" grijnst hij. Triomfantelijk loopt hij weg. "Vieze marmot" mompel ik.
"Jij zit zo dik in de problemen" hoor ik iemand achter me zeggen. Ik draai me om er staat een meisje met blond haar en blauwe ogen. Ze kijkt me vriendelijk aan. "Lotte" zegt ze. "Chloe".
"Wie is dat eigenlijk?"
"De badboy" zegt Lotte bang.
"Doet me niks" zeg ik. Ik kijk nog een keer achterom en zie dat "de badboy" me een knipoog geeft en grijnst. Ik kijk weer weg dit word nog een lange dag.

Yoooo ik zo het leuk vinden als jullie zeggen wat jullie ervan vonden. Lees ook mijn andere boek en ehmmm ja doei!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 15, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Who stops the badboy?Where stories live. Discover now