ÖLÜM VAR

8 1 0
                                    

İbrahimin vücudundan 5 tane mermi çıktı. Doktorlar her ne kadar yaşaması imkansız deselerde kimse onun öleceğine inanmıyor İbrahim çok güçlü bir delikanlı ve bu gücü onu ayağa kaldırmayada yetecektir. Aradan üç ay geçmişti ama hala bir gelişme söz konusu değildi. Odasına Sibel girdi. Sanki üç aydır oda toprağın altında yaşıyordu.

+İbrahim İbrahimim ayağa kalk hadi artık senin gülüşünü bana kızışını özledim. Daha çok edilmemiş kavgalarımız. Yaşanmamış güzel günlerimiz var. Kalk artık Seviyorum seni.

İbrahim önce parmaklarını hareket ettirdi. Sonra o mavi gözleri açıldı. Sibel sevindi hemde ne sevinmek.

-Sibel.
+Söyle İbrahimim söyle.
-Seni seviyorum ben çok seviyorum.
+Bende seviyorum seni hemen doktora haber veriyim.
-Tamam.

Doktor içeri girdiğinde yüzü gülüyordu. Önce İbrahimin dosyasını inceleyip. Dinlenmesini söyledi. Artık normal odaya geçecekti. O her ne kadar ayrılmak isterse istesin boştu hastaneden çıkamadı. Aile ziyaretinden sonra odaya Sabri girdi.

+Delikanlı.
-Hoşgeldiniz Sabri bey.
+İbrahim seni kim vurdu.
-Bilmiyorum.
+Yardım ister misin?
-Yok hayır saolun.

Sabri odadan çıktığında kafalarını yere indirmiş bir şekilde Selim ve İrfan girdi. Hemen arkalarında Vahit vardı. İbrahim onlara bakıyordu anlatsınlar diye.

+Selim mal gibi duracak mısınız? Anlat.
-Abi bağırma.
×Abi bu Gürcüler yanlış yaptılar.
+Vahit ne diyor bunlar ne yaptılar.
=Reis araba işini durdular.
+Kimden iziniz ve nasıl.
-Abi bu gün adamları geldiler. Araba işi bitti. Silah işinede dönmeyin dediler.
+Sizde adamları gönderdiniz öyle mi. Aferin size.
×Abi senden izinsiz bir şey yapmayalım dedik.
+Şimdi git adamın kafasına 14 lüyü boşalt desem yapacan sanki kaybolun gözümün önünden.
+Vahit kaldık baş başa dayı bu işe ne diyor.
=Reis dayı önce iyileşsin çıkar çıkmaz. Nicolaya işi bitirdi diye sıksın. Kardeşinede sana sıktırdı diye sıksın diyor.
+Tamam sende çık. Bu iki salağa göz kulak ol.
=Tamam Reis.

Herkes odadan çıktı. İbrahim eline aldı bi kitap başladı okumaya. Sayfalar ilerledikçe bilgisinin ne kadar az olduğunu anladı. Güç adece racondan ibaret değildi. Güç bir bakıma bilgiydi. Ve bilgi günümüz dünyasında ki en büyük silahtı. Çünkü bilen nasıl savaşması gerektiğinin farkında olandır. Bu dünyada sadece silah işi yapan kişiler bu güne kadar devletin ve milletin düşmanı gibi görünüyordu. Ama öyle değil kim yasak iş yapıyorsa kim hangi sektörü yönetiyorsa onlar bazı devletle beraber bazı istihbarat örgütlerini arkalarına alıp bazı terör örgütlerini kuruyor ve destekliyor. Kendi kurmadıklarını bile destekliyorlar. Bunu silah işinin bir numarası olana kadar nasıl anlayıp çözecekti.

                       4 HAFTA SONRA

İbrahim hastaneden çıkalı dört ay oldu. Ama o hala araştırma yapıyor dayıyla görüşüp Vahitle sabahlara kadar toplantı yapıyor. Öncelikle Gürcüleri yok etmesi gerekiyordu. Sabri bunu bildiği için onları İstanbuldan göndermişti. Sabah olduğunda İbrahim galeriye geçti. Herkes ağzından çıkacak tek bir söze bakıyordu.

+Vahit ne yap ne et şunları İstanbula getirt.
-Tamam reis.
×Abi şimdi ne yapacaz. Araba işini.
+İrfan sen Selimle bu işi kovalayacaksın. Nicola ve diğerleri ölecek. Ben burda Nicolayı öldürürken sen Gürcistanda baba olacaksın. Selim senle benim güvercinim gibi bir kulağı burda diğer kulağı orda olacak.
-Silah işi aksamadan devam ediyor reis.
+Bu işin ucunu bırakma Vahit. Bu akşam yeni arkadaşları getir artık. Konuşmam hazır unutayın dışardan gelen her tehdit anında cevap bulacak. Ben bu akşam Sibelle yemeğe çıkacam. Yemekten sonra herkesi depoda görmek istiyorum.

ŞEREF VE MİRASHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin