I.F. ▬ 2

5.2K 243 82
                                    


Masaya döndüğümüzde yemekler gelmişti. Hepimiz yerimize oturduk ve yemeğe başladık. Aslında benim iştahım kaçmıştı. Ayrıca tuvalete gidememiştim, hala çişim vardı.

Yaklaşık yarım saat sonra yemeklerimizi bitirmiştik.

Tam tekrar kalkıp tuvalete gideceğim sırada karşıdaki çocuğu gördüm. Bu tuvaletteki çocuktu. Duvara yaslanmış, bana doğru sırıtarak bakıyordu.

Parmakla Aleyna'yı gösterircesine çocuğu gösterdim, ''Anne! Bu tuvalete giren çocuk!'' İkisi de o tarafa dönünce çocuk yeniden olağan üstü bir hızla kaybolmuştu.

''Hayal görmeye başlıyor.'' dedi babam. Yanımızdan geçen bir garsonu durdurup hesabı istedi.

Annem elini omzuma koydu, ''Komik bir şaka değildi.''

Göz devirip masadan kalktım. ''Tuvalete gidiyorum.'' Tekrar restoranın içine girdim. Belki de gerçekten hayal görüyorumdur?

Tuvalete girdim ve arkamdan kapıyı kilitledim. Rastgele kabinlerden birine girdim ve, ayrıntı vermeme gerek var mı?

░ ░ ░ ░ ░

Camımın açılmasıyla odaya annemin gelip içeriye kutuplardan gelmiş penguenlerin girmesi için camı açtığı düşünmüştüm. Tek gözümü açtım ve karanlıkta duvardaki saati aradım. 03:50. Annem bu saatte neden odama girsin ki?

''Bunun fotoğrafını çekmeliyim.'' Gelen ses bir erkek sesiydi ve tanıdık gelmişti.

Bir süre tepki vermedim, ama gelen ışıkla birinin benim fotoğrafımı çektiğini anlamıştım. Hemen yataktan kalkıp önümdeki birazdan öldüreceğim varlığa baktım. Karanlık olduğu için gözükmüyordu, hızlıca yanımdaki gece lambasını açtım. Bu tuvalette gördüğüm çocuktu. Gözleri korkuyla açıldı.

''Buraya nasıl girdin?'' Yatağın diğer tarafından kalkıp masada duran tarağı aldım. ''Sana bununla mastürbasyon yapmamı istemiyorsan söyle.''

Ellerini havaya kaldırdı, ''Aman yarabbi.'' Bir adım geriledi. ''Kardeş korktum, ne yapıyorsun?''

Gözlerim arkasındaki açık cama gidince oradan geldiğini anlamıştım. Ama sorun şu ki, ev 2 katlı ve benim odam 2. katta. Buraya gelmesi için bir zürafanın üstüne çıkması gerekiyor.

''Gitmezsen bağırırım!'' dedim, ve tarağı silah gibi ona doğrulttum, ''Ya da bunun sana 31 çekerim.''

Sırıttı, ''Tarak yerine ellerini kullanırsan bunu kabul ederim.''

Tarağı tam karnının ortasına attım ve iki büklüm oldu, ''Aman yarabbi. Bunu beklemiyordum.''

Çekmeceyi aldım ve içinden saç düzleştiriciyi çıkardım. ''Penisini düzleştirmeden önce gitsen iyi olur.'' dedim.

''Gidiyorum, tamam.'' dedi ve geriye geriye pencereye yürümeye başladı. ''Penisime dokunma.'' Pencereye geldiğince camı biraz daha açtı. ''Ama yine de, gitmemi istediğinden emin misin? Kalıp bir şeyler yapabilir-...''

Düzleştiriciyi bacağına attığımda inledi, ''Ugh, bu çok sertti.''

''Uza buradan seni beyinsiz şey.'' Ona kaşlarımı çatarak baktım. Başka silahım kalmamıştı. Rimelle dövemeyeceğime göre gitmezse bağıracaktım.

''Gidiyorum, sakin olun bağyan.'' Bana göz kırptı, ''Ama kalsam daha güzel olmaz mıydı?''

Bağırmak için nefesimi çektiğimde ''Deneme bile!'' dedi, ''Gittim, tamam.'' Birden camdan atlayınca korktum. Koşarak camın yanına gittiğimde yerde yatmış bir şekilde çocuğu görmeyi bekliyordum ama yerde yatan bir şey yoktu.

Instagram FenomeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin