Pabandžiau sukurti tagą

78 8 12
                                    

Sooo, pabandžiau sukurti tagą. Komentaruose taginkit visus, kurie turės šitą tagą padaryti, nes norėtųsi pamatyti, kaip toli jis gali nueiti. O be to, tiesiog pamaniau, kad seniai kėliau faktus apie save ir tą Siri fanficą. Tai fanficas bus, pažadu xd o kol kasss let's begin.

1. Ar turi kokią nors šv. Valentino dienos tradiciją? Jei ne, galbūt norėtumei kokią nors pradėti?

Neskaitant to, kad nuo pirmos klasės tuos širdelių formos lipdukus klijuoju klasės draugams ant marškinėlių (nesensta ta nesąmonė xd), nusprendžiau nuo šių metų pradėti rašyti laiškus - laiškus žmonėms, kurių seniai nemačiau, laiškus senoms ir naujoms simpatijoms, arba tiesiog laiko kapsules (gal jau pasakojau kada nors, gal dar ne, bet aš ant laiko kapsulių pasinešus esu, žiauriai mėgstu parašyti laiškus sau į ateitį ir vėliau, po kelių metų juos rasti ir atsakyti. Nežinau, iš kur atsirado šitas dalykas, bet tai visai įdomu, miela matyti, kaip mąsčiau būdama jaunesnė).

2. Galbūt turi simpatiją/vaikiną/merginą/žmogų, kuriam/kuriai norėtumei prisipažinti meilėje, ar atskleisti kokią ilgai slėptą paslaptį?

Yea, ai hev vuon frend, su kuriuo norėtųsi pasidalinti keliomis paslaptimis, pasikalbėti po ilgo laiko and etc.

3. Kokia, tavo manymu, būtų mieliausia vieta atšvęsti šv. Valentino dienai?

*mano galvelėje nušvinta vaizdas, kaip vidurnaktį guliu sau ant šlapios, lietaus numerktos žemės, girių žalumo akimis nužvelgiu tamsų dangų su milijardu skylių jame. Kažkur man iš dešinės, iš tolybių ataidi garsi, rami muzika, ji ramina ir migdo, bet yra per toli, kad suprasčiau, kas joje kalbama. Pasaulis netikėtai ima suktis, pasijuntu krintanti, bet ant žolės guliu ne viena. Rankomis įsikimbu į šlapią žolę, kad tvirčiau jausčiausi. Man šalta, virpu jusdama, kaip kūnas įkaista, bandydamas atsverti šaltį šiluma, bet man nesvarbu, nes ta nakties vėsa keistai ramina. Žvaigždės lėtai ima leistis tiesiai į mane. Galbūt todėl, kad ką tik užsimerkiau, nė to nepajutusi ir dabar ėmiau sapnuoti. O gal dėl to, jog pagaliau suveikė vidurnakčio magija. Nors dar tik vasario vidurys, aplinkui nesimato nė lašelio sniego, tarytum būtų vasaros pabaiga, ne žiemos. Štai šioje akimirkoje vaizdelis baigiasi, nes suvokiu, jog įsivaizdavau ne Valentino dienos romantišką vietelę, o tiesiog vasaros.*

4. Įsivaizduok, kad kažkoks anonimas tau per Valentino dieną į namus atnešė didelį krepšį su maistu ir lapeliu, ant kurio puikuojasi užrašas "Myliu tave. -Anonimas". Bet tu to lapelio nė nematai, nes gėriesi maistu, kurį Anonimas parinko, it labai gerai pažinodamas, nes vien mylimiausi dalykai. Tai ko gi pilnas krepšys?

Oreo milkos. Milkos su karamele. Milkos sausainukų. Burbulinės milkos. Milkos. Ir dar milkos. Nu ir šone pora šiltų kebabų su česnakiniu padažu, bet kam jų reikia, kol šokolado yra? xd <3

5. Kokia nuotrauka, filmas, knyga, ar daina tau labiausiai asocijuojasi su Valentino diena ir kodėl?

Šiuo metu pasakyčiau, kad "Eleonora ir Pakas". Balažin kodėl, nes ten nieko apie Valentino dieną nėra.

6. Ketini per Valentino dieną kažkur eiti su draugais/savo pora, ar geriau prisidėsi prie netflix squad ir žiūrėsi serialus?

SERIALAI. SERIALAI. ŠOKOLADAS IR SERIALAI, OFC

7. Koks tavo mylimiausias faktas apie Valentino dieną/koks tavo mylimiausias prisiminimas apie Valentino dieną?

Idk, man tiesiog patinka žinoti, kas buvo tas šventas Valentinas ir etc. :')))

8. Tarkim, kad tas pats Anonimas įsilaužė į tavo namus ir vėl. Šįkart jis pavogė visas iki paskutinių tavo kojines (išskyrus rožines, jei tokių turi) ir vietoje jų paliko visą krūvą pernelyg saldainiais kvepiančių laiškų rožiniuose vokuose. Vokai kvepia labai skaniai, bet jų visa krūva. Ant kiekvieno iš jų parašyta po skaičiuką, nuo 1 iki (įterpk skaičių, kiek norėtum gauti xd) Kiekviename jų parašyta po kokį nors komplimentą tau. Bet tu tiesiog taippppppp tingii juos atvert! Ačiū Dievui, anonimas tave gerai pažįsta, tai yra ir vienas baltas vokas, ant kurio viršaus parašyta "atidaryk, jei tingi atvert kiekvieną iš rožinių". O po juo (kaip ką tik pamatei), dar yra ir vienas žalias vokas su užrašu (atidaryk, jei nori maisto). Ką atversi pirmą - pirmąjį rožinį voką, baltą voką, ar žalią voką - ir ką darysi toliau?

(tolimesnėje pastraipoje surašyta, kas yra tuose vokuose, nes tingėjau parašyti tai į klausimą xd)

Iš pradžių žalią atversiu. Jame bus numeris, į kurį reikia parašyt žinutę norint gaut maisto. Tai ir parašysiu. Po pusvalandžio atvažiuos pica, nes anonimas yra tiesiog fckn cutie pie (nors šiek tiek primena pedofilą) ir žinos, kad milka ir kebabai jau bus nusibodę. Belaukdama picos visus rožinius atversiu, sumaišysiu ir skaitysiu random tvarka, nes taip smagiau. Prisiskaičiusi ir prisijuokusi iš komplimentų (nu nes c'mon, aš pabaisa, nėra už ką manęs girti), atversiu ir baltą. Jame bus parašyta "ką tu". Tada giliai atsidusiu, nes picą jau atvežė ir aš tingiu keltis nuo sofos, ant kurios sėdėdama viską skaičiau.

9 O dabar, bevalgydama picą suvoki, jog jau vakaras. Eh, už lango tamsu ir šalta, niekas nerašo, nes visi žmonės dabar pasimatymuose. Ir staiga telefonas sudūzgia. Kelis kartus. Bet tu taip skaniai privalgei picos, kad net nenori rankos pakelt, kad pasiektum telefoną. Galiausiai jį pastveri ir imi skaityti. Nauja žinutė - praneša telefonas. "Skani pica?" tu dar giliau atsidūsti ir vos ne vos parašai "." Eh. Koks ilgas sakinys... Ką atrašo anonimas?

Čia keisčiausias klausimas, bet tagas sukurtas šiaip linksmai ką nors parašyt, tai pokalbis pagal mane vystytųsi taip:

Anonimas: ?

Me: .

Anonimas: -

Me: /

Anonimas: .

Me: !

Anonimas: #

Me: %

Anonimas: (

Me: _

Anonimas: '

Me: :

Anonimas: ^

Me: *telefonas išsikrauna* ai, nevermind

10. Ir tada į tavo duris pabeldžia kažkoks žmogus. Tu vos ne vos atsistoji, nueini. Atveri duris, tikėdamasi, kad tas pedofilas anonimas paliko dar maisto, nes kai liūdna, labai neblogai būna pavalgyt. Bet ne, tas mulkis nusprendė pats pasirodyti. Taigi jis tave apkabina ir tada tu pabundi, suvokusi, kad visą maistą tik sapnavai. Kaip reaguoji?

Verkiu. Per daug verkiu. Tuoj paskęsiu ašarose. :'(

11. Bet tada praėjus kelioms valandoms nuo pabudimo, tau į telefoną iš tikrųjų ateina žinutė "Būk mano Valentina/Valentinas". O dabar kaip reaguoji? :')

...nu bet maistas kur?..

#NelįskitPrieManęsAšTuriuPorą #SusižadėjusiSuMaistu #KetinuPasipirštiŠaldytuvui #AteisitĮVestuves?


Smulkmenos ir nesąmonėsWhere stories live. Discover now