May Gather:Lumea I:Vis sau realitate?

5 2 0
                                    


Scoala se terminase. May mergea pe jos grabita sa ajunga acasa. Tinea medalionul strans in mana, de parca ar fi putut sa fuga.

Atunci cand ajunse acasa, isi arunca ghiozdanul, isi facu repede o ciocolata calda, o consuma, uitandu-se la semnul ramas dupa intalnirea cu acele umbre ciudate, apoi urca in camera  si se culca.Se trezi. Era din nou in camera ei.Isi verifica incheietura.Semnul disparuse. Merse zambind si topaind de fericire pe hol, insa se impiedica si cazu pe scari.

Norocul ei a fost ca ea s-a prins de mana si s-a salvat. Stai putin!

S-a salvat?!

Cele doua fete au inceput sa tipe. Aratau exact la fel.May se uita cu groaza la....ea apoi alerga repede in pat si inchise ochii.

Cand ii deschise era din nou in camera ei, dar semnul revenise, la fel si talismanul, dar parca nu mai era la fel de plin.

-Ce...ce a fost aia? Eram .... eu. Nu. Nu se poate. A fost doar un vis.Sunt nebuna.Dar totusi, acel semn?Si medalionul?

Se uita la poza cu tatal ei de pe birou.Ii era dor de el, dar era numai vina acelei amintiri pt toate acele grozavii care i se intamplasera in acea zi:umbrele, fata ce semana perfect cu ea, semnul, medalionul. Poate daca nu alegea acel numar umbrele o lasau in pace, lasand-o sa-si continue viata plictisitoare.Dar ceva la acea fata o facea sa vrea sa revina inapoi in acel vis.

Tocmai cand dori sa se puna la loc in pat, mama sa  veni.

-May, ai incurcat-o atat de tare!!Directoarea scolii m-a sunat si mi-a spus ca ai lipsit de la primele doua ore, iar cand in sfarsit te-ai decis sa apari, aproape ai adormit in banca.

Era nervoasa.May putea sa observe asta.De obicei, ar fi gasit tot felul de motive pt a-si scapa pielea , dar acum gandul ei era doar la fata din vis. Avea de gand sa se intoarca acolo.

Ei bine, imediat ce scapa de predica mamei sale nebune....

Va urma......

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jan 29, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

ParalelUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum