Capitolul 3| Goodbye my lover

608 54 1
                                    

Capitolul 3| Goodbye my lover

Simteam ceva, ceva in sufletul meu, nu era tristete, nu era fericire, era un alt sentiment, eram mai hotarata ca niciodata, simteam un curaj in sufletul meu, care m-ar ajuta sa imi indeplinesc razbunarea.

Mereu am fost considerata o tipa timinda -nu ca nu as fi- insa acum, eram mai hotarata ca niciodata sa imi infrunt temerile si sa imi traiesc viata la maxim, iar pentru asta, Minie trebuia sa moara.
 Ca sa fiu o persoana puternica, pe care sa nu o distruga nimeni trebuia sa uit de toti si de toate, sti cum se spune "Ca sa nu ai o inima franta, trebuie sa te comporti ca si cand nu ai avea una ..." asa ca acesta era planul meu, de astazi Minie o sa moara, lasand loc doar pentru Songhae, o tanara puternica, hotarata de ceea ce vrea sa faca, care stie sa se distreze si care o sa invete sa iubeasca din nou.

-Ce faci? Spuse Alex in timp ce eu ma pregateam sa ies.

-Merg pana in oras, de ce? Am intrebat surprinsa de curiozitatea sa.

-Ok, daca vrei te duc eu ...

-Nu mersi, prefer sa ma duc singura, am raspuns eu pe un ton carismatic.

Tata si Alexander nu meritau sa treaca prin partea mea intunecata, ei m-au ajutat foarte mult de cand am ajuns aici. Am iesit din casa, urcandu-ma intr-una din masinile personale ale tatalui meu, plecand linistita inspre oras.

Tatal meu era unul dintre cei mai importanti oameni din capitala, iar eu nu trebuia sa il fac de ras, trebuia sa invat sa ma comport ca o adevarata doamna. Da, asta trebuie!

Prima oprire a fost una mai ciudata, pentru inceput trebuia sa imi schimb stilul , nu imi permiteam sa raman cu acelasi stil de "fata cuminte".

M-am plictisit suficient cat timp acestia mi-au aranjat noul stil, mereu cand cineva imi atingea parul, sau imi facea parul imi venea sa dorm, un obicei foarte prost pentru ceea ce vroiam eu sa fac.

Cand m-am vazut in oglinda am ramas pur si simplu uimita, eram total diferita, adica nu mai eram eu, adica Minie, eram Songhae, eram cu totul o alta persoana. Imi placea la nebunie!

A doua oprire a fost cea la un salon de infrumusetare, nu vroiam sa arat ca o tarancuta atunci cand apaream in lume, mai ales cand s-ar afla ca sunt fosta prietena a lui G-Dragon, trebuie sa las o impresie buna, foarte buna chiar.

Urmatoarea oprire au fost magazinele, trebuia sa scap de tinuta asta vulgara, trebuia sa arat ca una dintre acele dive de la televizor, ca un adevarat STAR K-POP.

-Scuze! Am spus eu, in momentul cand am lovit pe cineva din greseala, exact la intrarea intr-un magazin.

O privire dura s-a abatut asupra mea, cand un baiat cu parul blond-argintiu si-a atintit privirea asupra mea.

-Uiata-te si tu pe unde mergi ... spuse el, luandu-si geaca care cazuse pe jos.

Acesta era inalt, insa, era atat de bine aranjat si de atragator, incat pentru o clipa imi paruse cunoscut, dar nu avea de unde ... Am putut observa si o tanara langa el, era tunsa scurt, foarte slaba, imbracata intr-o rochita neagra si un palton alb deasupra, iar o pereche de ochelari de soare erau foarte bine asortati pe fata ei.

Am plecat mai departe, simtindu-ma prost pentru ceea ce facusem, bine, prost in sensul ca imi era rusine oarecum.

Daca pana acum, tot ceea ce aveam in dulap erau haine sport, lungi si batranesti, acum, stitul ales era mult mai feminin, dar in acelasi timp cu o tentativa de dur si matur, mi se parea ciudat, dar era cel mai potrivit pentru mine.

Eram obosita, mai ales dupa o zi plina ca si asta, asadar m-am asezat la una dintre mesele de la o cafenea, deschizand incet o revista. Eram atat de obosita, incat mi-am comandat o cafea, era aproape seara imi petrecusem o zi intreaga la cumparaturi.

Rasfoiam incet , calma prin paginile reviseti, cand brusc privirea mea s-a atintit asupra unei rubrici. Nu se poate era chiar el!

Am inceput sa ma uit mai atenta la poze, era chiar el! Baiatul de care ma lovisem mai inainte, era isusi U-Kwon din trupa Block B, oh Doamne ...

-Domnisoara, este tarziu, vreti sa mergem acasa? Spuse unul dintre valetii mei, care ma ajuta sa car bagajele.

-Imediat, am spus eu, strangandu-mi lucrurile, asigurandu-ma ca imi luam revista cu mine.

Dupa ce m-am uitat de vreo cinci ori pe rubrica lui, am fost 100% convinsa ca el era cel din poza, eram sigura. Acum insa, nu asta conta, faptul ca am intalnit un idol K-POP? Pe bune? Draga Sunghae, ai fost casatorita cu regele K-POP ...

Cand am ajuns acasa Alexander a fost foarte incantat de noile mele haine, de noul meu stil, de tot, lucru care m-a bucurat foarte mult, insa maine o sa fie o zi mare..

                                                                                  *

M-am trezit de dimineata, pregatindu-ma cu mare atentie pentru ziua de astazi, care o sa fie foarte, foarte speciala, ziua cand o sa inceapa o noua etapa din viata mea, mai ales acuma ca Minie murise.

Am plecat grabita, inspre locul mult asteptat.

-Iarasi pleci? Spuse Alexander, care statea in sufragerie cu cafeaua in mana.

-Este ceva important, ma voi intoarce mai tarziu ...

-Asteapta! Spuse acesta, inainte sa pot sa fac un pas.

-Alex, ma descurc, nu trebuie sa ma duci tu pana acolo ...

-Nu, defapt, eu ti-am luat un cadou ...

M-am uitat surprinsa la acesta, moment in care am vazut ca scoate o cutie dintr-o punga de cadouri.

-Doamne,este un telefon ... am spus eu surprinsa. Insa, eu nu stiu cum sa umblu pe el ...

-Te vei invata, numarul meu si a tatalui tau este trecut in telefon, deci cu siguranta o sa te descurci tu ...

-Multumesc! Am spus eu imbratiandu-l.

Am plecat repede, inspre urmatoarea mea destinatie, incercand sa ma obisnuiesc cu telefonul, un Iphone 5 , de culoarea mov, cu o stea neagra pe el in interiorul careia scria "Princess"

Masina se oprise intr-un sfasit. Am coborat , observand o cladire mare in fata mea, pe care scria YG.

Probabil ma credeti nebuna, insa nu sunt. Acum cateva zile am aplicat pentru un post in compania YG, desigur ca directorul m-a recunoscut si m-a acceptat cu bratele deschise, insa cand i-am povestit ca nu vreau ca G-Dragon sa afle, nu a avut de ales decat sa ma sustina, si iata-ma acuma, la prima mea sedinta foto, pentru ca ma pregatesc sa fac parte din marea familie YG.

--------------------------------------------------------------------------------

Buna, Ummm ... sper sa va placa acest capitol! Tocmai am ajuns de la orele de chimie la care merg in fiecare vineri, si sunt foarte obosita dar nu am vrut sa va las sa asteptati prea mult! Sper sa va placa, asa ca vreau parerile voastre!!

Pupa!

K-POP: We Got Married II: I hate the way I love youUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum