BÖLÜM 3 / FİNAL

182 16 5
                                    

Ailesini aramalıydım o çocuğun. Her neyse aradım ve annesi açtı. Ben de şöyle dedim:

-İyi günler efendim, oğlunuzun bir arkadaşıyım okuldan. Şuan ona bir ödev sormam lazım nerede biliyor musunuz? dedim. Annesi:

-Evet hep takıldığı bir yer var ordamıdır bilmem ama bir bakabilirsin...

Adresi verdi ve gittim. Orada Alice'in çığlıkları duyuluyordu. Onu soymaya kalkışıyordu ve bunu yaparkende tekrar öpüyordu. Bu sefer çıldırdım ve hiçbir şey düşünmeden ona saldırdım. Alice'i bağlamıştı ve bilekleri mosmor olmuştu kan gitmediği için. O hırsla yüzüne bir yumruk geçirdim ve yere düştü. Ben de Alice'i çözdüm ve ona gitmesini söyledim. Daha sonra çocuk yerden kalktı ve belindeki bıçağı bana çekti ve hiç düşünmeden sapladı. O an tek düşündüğüm Alice'di. Acaba gitmişmiydi? Çocuk beni yaraladıktan sonra kaçmıştı. Alice içeri girdi ve ona o an çıkan en yüksek ses tonumla bağırdım "Neden gitmedin!" diye. Oysa ağlıyordu. Ambulans çağırdı ve hastaneye gittik. Bana orada çok iyi bakıyordu, ilgileniyordu. Mutlu etmek için çırpınıyordu. Çok mutlu olmuştum, kardeş dediğimiz kız belkide bana aşık olmaya başlamıştı? Bilmiyordum.. Daha sonra 1 ay geçti ve hastaneden çıktım. O da neredeyse her gece yanımda kalıp bana bakmıştı, çok mutluydum. Daha sonra Alice'e şöyle dedim:

-Sana bir şey sorucam ama kızma olur mu ? O da:

-Olur :)   dedi. Ben:

-Chris hiç aradı mı seni?

-Hayır.. Zaten ayrıldım ondan, gerçi bunu s*kine bile takmaz çünkü beni umursamıyor, neyse boşversene ben artık başka birini seviyorum :)

-Öyle mi? Kim?

-Söyleyemem çünkü o beni seviyor mu emin değilim.

-Söyle ya

-Seni seviyorum, o gün beni kurtarmandan sonra senden başka anlamda hoşlanmaya başladım. Biliyorum biz birlikte büyüdük öz kardeş gibiyiz ama gerçekten senden hoşlanıyorum, özür dilerim ve istersen hayatından çıkarım ve beni birdaha görmezsin.

-Saçmalama Alice, ben de senden çok hoşlanıyorum hatta sana deli gibi aşığım hem de yıllardır, ama bunu söyleyemiyordum çünkü Chris vardı aramızda, ama artık yok. MUTLULUĞUM OLUR MUSUN ALICE :) ?

-NE?!?! BUNU DİYECEĞİNİ BEKLEMİYORDUM GERÇEKTEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVGİLİM CHRIS GİBİ BENİ HİÇ BIRAKMA OLUR MU ?

-ASLA! ARTIK ONUN ADINIDA AĞZINA ALMA ARTIK SEN VE BEN VARIZ :)

HİKAYE BURADA BİTTİ ARKADAŞLAR. ÇÜNKÜ AZ OKUNMA SAYISI VARDI VE HEMEN FİNAL GETİRMEK İSTEDİM, UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR BİRAZ KISA OLDU ÜZGÜNÜM. ŞİMDİDEN OY VE YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLEER :)

KARDEŞ AŞKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin