BÖLÜM 1

295 17 3
                                    

Onun adı Alice'ydi. Biz onunla çocukluktan beri arkadaştık hatta birlikte büyüdük denebilir. Aynı mahallede aynı binada, aynı okulda, aynı sınıfta, hatta aynı sıradaydık. Her şeyimiz birlikte geçiyordu. Gülmemiz, üzülmemiz, ağlamamız ve daha birçok şey.. Ama ne yaptıysam hep kardeş olduk. Ona küçük küçük hediyeler aldım, hazırladım ama bir işe yaramadı. O hala onu gerçekten sevmeyen Chris'e aşıktı, onu kullanan bir çocuğa aşıktı ve o çocuktan gün geçtikçe nefret ediyordum. Gün geçtikçe onu öldürme isteğim artıyordu. Artık kızın ondan başkasını gözü görmüyordu. Nerdeyse beni bile silecekti ve ben de artık dayanamıyordum. Yine bir gün bir yerlere gezmeye gittik, tabii bu arada barıştık kıyamadım yine ona.. Gittiğimiz yerde yanında sevgiliside vardı konu açıldı işte.

Alice:: Eee Erdem senin sevdiğin biri yok mu?

Chris: Evet bize söylesene en yakın arkadaşın değil miyiz?

Justin(Ben): Iım aslında olabilir ama duygularım karışık emin değilim, onu kaybetmekten korkuyorum çünkü o beni kardeşten öte görüyor.

İkisi Birlikte: Hadi ama söyle biliyorsun dostum bizden sır çıkmaz

Ve ben de dayanamadım ve şöyle dedim:

EVET ARKADAŞLAR BU İLK HİKAYEM VE 1.BÖLÜMÜM, OKUYUCU SAYIM 50'Yİ GEÇERSE UMARIM 2. BÖLÜM DE GELECEK :) OYLARINIZI, YORUM&ELEŞTİRİLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

KARDEŞ AŞKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin