BÖLÜM 2

202 13 2
                                    

Ve ben de dayanamadım ve şöyle dedim:

-Evet seviyorum ! Ama söylemeyeceğim, söylemek istemiyorum zorlayamazsınız !

İkiside birden uzun bir süre suskunluktan sonra konuyu dağıttılar. Daha sonra biraz gezindik ve evlerimize gittik.

Ertesi gün okulda aramız Alice'yle biraz soğuktu, dün için bana kızgındı. Ama ben onu sevmekten başka ne yapmıştım ki? Ne suçum vardı? O çocuğu kıskanmakmı, bu konuda haklıyım. Benim gibi cılız, çelimsiz bir çocuk onun gibi güçlü, yapılı bir çocuğu nasıl halt edecekti? Ne yapıp ne edip o çocuğun gerçek yüzünü Alice'e göstermeye kararlıydım. Ne yapacağımı düşünerek ortalıklarda aval aval geziniyordum. Ön bahçede gezinirken arka bahçeye geçtim, ve bir ses duyuyordum çığlık sesleriydi. Merak ettim ve bakmaya gittim, BİR DE NE GÖREYİM. Bir tane çocuk, Alice'i zorla öpmeye çalışıyor. O an beynimde vurulmuşa döndüm ve çocuğun o lanet olası suratına bir tane patlattım ! O sırada Alice okula ağlayarak geri döndü, bense çocukla kavgama devam ettim. Bir ara tam arkamı dönüp gidiyorken çocuk arkama yerden bir taş alıp fırlattı ve o an yere yığıldım. Daha sonra ayıldığımda başım kanıyordu, revire gittim ve Alice bir süre sonra oraya geldi ve bana teşekkür etti ve yanağıma masum bir öpücük kondurdu, o an ki acım emin olun buna değmişti. Daha sonra son derse girdik ve Alice'le yürümeye başladık, bir ara okulda eşyamı unuttuğumu farkettim ve Alice'e burada beklemesini söyledim ve koşarak okuldan eşyamı geri aldım. Geri döndüm fakat Alice orda yoktu, meraklandım ve telefonuyla aradım ama telefonu kapalıydı. Daha sonra biraz etrafta onu aradım ve cep telefonum çaldı, arayan özel numaraydı. Açtım ve kim çıksın? Ah tanrım, okuldaki çocuk ! Bana şöyle dedi:

-Ahaha dostum, okulda vurduklarından bir s*kim olmadı ! Birazdan Alice'e sahip olacağım ve bunu asla engelleyemeceksin, çünkü yerimi bulamazsın ahahaha ! . Ben:

-Sen tam bir ruh hastasısın p*zevenk ! Yerin dibindede olsan seni bulacağım ve o laflarını birer birer g*tüne sokacağım !

Daha sonra ortalıklarda onu arıyorken aklıma bir şey geldi, hiç istemesemde Chris'i aradım ve şöyle dedim:

-Chris Alice'i okuldan bir çocuk kaçırdı, hemen gel ve bana yardım et ona çok kötü şeyler yapacak! Chris ise şöyle dedi:

-Oh dostum merak etme Alice'e bir şey olmaz, olsa bile s*kimde değil ! Bende onlardan yüzlercesi var dedi ve suratıma kapattı.

Ah tanrım, artık ne yapacağımı, nereye gideceğimi, kime derdimi anlatacağımı bilmiyordum. Yine ortaklıklarda dolanıp, okuldakilere Alice'i sorarken; Aklıma bir fikir geldi..

EVET GELECEK BÖLÜM +60 OKUNMADAN SONRA GELECEK EĞER SIKILDIYSANIZ YORUMLARDA VEYA MESAJDA SÖYLEYEBİLİRSİNİZ KISA KESEBİLİRİM. OYLARINIZI VE ELEŞTİRİLERİNİZİ SÖYLEYEBİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)) 

KARDEŞ AŞKIWhere stories live. Discover now