IV. Intalnirea

142 13 3
                                    

Edd pov

In sfarsit! Credeam ca nu se mai termina ziua asta! Deabea astept sa ma intalnesc cu Kevin. Vroiam initial sa il duc la un milksake dar intentionez sa il duc sa bem o bere pentru doi si il rog pe barman sa adauge o cireasa deasupra. Il astept in fata scoli rezemat de perete. Il vad ca iese cu blonda aia Nazz care cred ca este o curva prefacuta. Vad ca al meu pumpink zambeste ceea ce ma face si pe mine sa zambesc dar ascund asta repede si ma indrept spre el cu pasi rapizi. Ajung in spatele lui ranjind si ii i-au sapca incepand sa rad.

Kev:'E-edward! Da-mi i-inapoi s-sapca!'striga balbaindu-se si sarind dupa sapca

Eu:'Nu. Ai uitat ca trebuia sa facem ceva pumpink?' ii spun mai apasat tonul sa nu isi dea seama parasuta interesele mele

Kev:'B-ba da d-dar imi v-vreau s-sapca i-inapoi' se uita la mine inocent si rosu in obraji. Ah ce n-as da sa il sarut chiar acum chiar aici, dar e curva. Hm.... Ce ar trebui sa fac?

Eu:'Pff... Hai sa mergem daca iti vrei sapca inapoi'ii spun si incep sa merg inainte fluturand sapca pe un deget si ranjind.

Ma uit putin in spate si vad ca isi i-a la revedere de la curva si vine in fuga spre mine. Ii asez sapca pe cap si il i-au de mana cand nu vede nimeni si il trag spre localul unde ne vom petrece ziua.

Kev pov

Oh my lord! Edward ma tine de mana si eu nu stiu ce sa fac. Ma uit rapid in jur sa vad daca cineva ne priveste si vad ca nu este nimeni. Ii strang mana lui Edward si zambesc timid cand acesta se uita la mine si ma strange de mana inapoi. Ne orpim in fata unui local si intram incerc sa imi retrag mana din a lui dar nu ma lasa si ma strange un pic cam tare.

Eu:'E-edward..ma d-doare' ii spun si simt cum mai slabeste stransoarea dar tot nu imi da drumul la mana si ma trage la o masa mai retrasa sa spun asa.

Ne asezam unu in fata ceiluilalt si inca ma tine de mana. Un baiat vine spre noi si ca sa ne i-a comanda si vad cum imi face cu ochiul pe ascuns eu uitandu-ma spre Edward care ma stranse putin de mana ca pe urma sa se calmeze cand vede ca ma uit la el. Se ridica si ii sopteste ceva ospatarului care se uita ingrozit si rosu la fata spre el si dand rapid din cap afirmativ si o i-a la fuga spre barman cred.

Eu:'Ce i-ai spus Edward?'il intreb soptit cand se aseaza inapoi pe scaun

Edd:'Nimic rau. Decat ca daca iti mai face cu ochiul o incaseaza foarte rau. In ambele parti'il vad ranjind pervers si ma inrosesc rau cand imi dau seama la ce s-a referit. E COMPLET NEBUN!

Eu:'A-A-Am i-i-inteles' ma uit in jos rosu la culme si putin trist la gandul ca el ar viola pe cineva din cauza mea dar nu stiu....gandu-l asta ma intristeaza

Edd:'Pumpink....'il vad cum se muta langa maine cu scaunul si ma i-a in brate strans ca pe urma sa continuie' Nu te-as insela vreodata pumpink. Asa cum sper ca nici tu nu o vei face'

Eu:'N-Nu a-as f-face-o v-vreodata!' ii spun putin rastit si continiu'O-oricum n-noi n-nici nu s-suntem i-impreuna c-ca s-sa m-ma i-inseli sau eu sa te i-insel' ii spun mai calm si inca privesc spre palmele mele care erau in poala mea si s-au strans in pumni.

Edd:'Atunci.....Kevin vrei sa devi iubitul meu?' ma intreaba brusc si ridica capul uitandu-ma cu ochii mari la el sa vad daca minte sau este serios. Si era al dracu de serios! Ma uitam la el rosu si uimit uitand sa ii mai raspund.

Il vad aplecandu-se spre buzele mele si le saruta usor. Cred ca acum sunt tot rosu ca imi simt urechile arzand. Inchid ochii si ii raspund la sarut lasandu-ma purtat de buzele lui dulci si moi pe caile pacatului. Sarutul devine usor,usor pasional el cerandu-mi voie sa intre in lacasul meu umed eu dandu-i voie si imi i-a limba la un dans usor. Nu mai rezist mult si rup sarutul respirand greoi si vad ca un firicel de saliva mi-se prelinge pe barbie in jos si inca unu care ne conecteaza.

KevxEddrev(Ed,Edd si Eddy yaoi)Where stories live. Discover now