III.Amnezie?

103 15 5
                                    

Kevin pov

"Igh...Ma doare capul. Iar m-a batut cumva Eddy? Usor Kevin. Nu trage concluzi asa de repede. Nu a fost Eddy ci Marie. De ce m-a batut Marie? Nu i-am facut nimic rau! Te-a prins holbandu-te la dublu D si s-a cam enervat si ai ajuns la infirmerie. O la naiba! De ce trebuia sa ma uit tocmai la el?! Bine recunosc ca ii statea bine in camasa aia neagra,cu blugi aia negri si.... Oh haide Kevin! Recunoaste ca il placi pe dublu D si scapi! Oricum trezirea ca esti asteptat! Stai ce?" deschid ochii si vad ca sunt la infirmerie si simt cum ceva imi tine mana strans. Ma uit si vad o caciula neagra foarte cunoscuta....

Eu:'E-edward?'intreb si vad ca baiatul cu caciula se ridica si avea ochii rosi

Edd:'Pumpink te-ai trezit!'simt cum sunt imbratisat si nu stiu cum sa reactionez vreau sa il intreb ceva dar spune el inaintea mea ceva. 'Stii cat m-ai speriat pumpink? Nu mai fa asta vreodata!'striga si simt cum ma ciupe de obraz

Eu:'Aw....A durut. Ce cauti aici Edward? Si de ce arati ca si cum ai plans?'il priveam curios si in acelas timp nedumerit. Parca ieri a fost balul.....

Edd:'Aaa....Ce iti amintesti ultima oara pumpink?'ma intreaba si eu incep sa ma gandesc. Am dansat cu el la bal si....sarutu. Cred ca m-am facut rosu ca dracu.

Eu:'C-c-ca e-eram l-la b-ball s-si.....'ma opresc din vorbit sigur fiind foarte rosu la fata.Daca ma pune sa ii spun si faza cu sarutul il bat!

Edd:'Doar atat? Nu iti aduci aminte ca am decis sa ne intalnim maine dupa scoala? Chiar esti un idiot pumpink'il aud spunand si pe urma incepand sa rada si incep sa rad si eu de rasul lui.E haios!

Ma opresc brusc si fac ochii mari cand imi dau seama ca a zis ca avem intalnire. Cum de nu imi aduc aminte de asta? Nici macar nu stiu unde ar trebui sa mergem. Sunt in ceata.Cand m-a invitat si in ce data suntem azi?

Eu:'Edward...um..i-in ce d-data s-suntem a-azi?'il intreb putin cam nesigur pe mine

Edd:'26 ianuarie'spune si eu imediat fac ochii mari. Au trecut doua saptamani de la bal?!

Eu:'M-mersi E-edward'ii zambesc stramb si ma gandesc sa intru in pamant de rusine. Cum naiba am putut sa uit? Acum sigur ma considera un ciudat!

Edd:'Oricum pumpink....Eu deabea astept intalnirea noastra'imi spune zambind si ma apuca de mana strangand-o putin ceea ce m-a facut sa tresar si sa rosesc un pic

Eu:'S-si eu E-edward'ii zambesc rusinat

Edd:'Hai sa mergem acasa. Scoala s-a terminat'il vad ca se ridica si cheama pe cineva cred ca asistenta

Dupa ce imi scoate asistenta perfuzia si ce dracu mai aveam eu pe mine imi i-au ghiozdanu si plec cu Edward spre casa. La intersectia unde trebuia sa ne despartim Edward m-a sarutat scurt si a plecat ranjind eu fiind mai rosu ca niciodata si am luat-o la fuga spre casa.


Nee....Scuze ca e scurt dar sa fiu a dreacu daca mai stiam cum sa il continiu plus ca scoala ma omoara cu zile azi dau un examen de 2 ore la romana pe scoala cu alte clase. Am mare nevoie de ajutor oricum o sa vad ce pot face cu umatorul capitol intitulat "IV. Intalnirea" deocamndata e goala pagina.Eh cred ca v-am mancat viata cu chestia asta asa ca pana data viitoare.... Take care and sweet dreams!



KevxEddrev(Ed,Edd si Eddy yaoi)Where stories live. Discover now