L-a ranit

128 17 0
                                    

Kevin pov

Trebuia sa-mi dau seama. Edward n-ar avea niciodata sentimente pentru mine. Au trecut doua saptamani de la balul bobocilor si de la sarut si Edward n-a dat semn de viata. Se pare ca a fost o gluma absolut totul. Imi i-au cartile pentru ora urmatoare si dau sa plec dar lumea incepe sa se agite. Cand ma uit vad ca Edward vine rapid spre mine. Oare vrea sa-si bata joc de mine acum? Sunt scos din visare de palma lui ce s-a lipit de dulapul meu si imi baga ceva intre dinti.

Edd:'Pumpink sa citesti asta dupa ce plec. Inteles?' spune si vad ca pleaca grabit. Imi scot hartia din dinti si strig dupa el

Kev:'Stai!Edward ce e asta?' strig dupa el dar nu ma aude. Ce o fi asta si de ce a trebuit sa mi-o bage intre dinti? Deschid scrisoarea si ma uit ce scrie. Scrisoarea printre mazgaleli si stersaturi scria....

*Pumpink nu stiu ce mi-ai facut de nu pot sa-mi i-au gandul de la tine. Asa ca ce zici? Eu,tu si un milksake vineri dupa scoala. Vin sa te i-au pe la 4. Sa nu intarzi. Inteles?!*

Se pare ca m-am inselat. Strang foaia la piept si zambesc ca un nebun si dau iar sa plec dar de data asta una din surorile Kanker ma opreste aceea fiind Mari

Mari:'Sa nu crezi ca ai vreo sansa cu dublu D ciudatule'spune si incepe sa rada

Kev:'Cine spune?'ii raspund sictirit

Mari:'Eu o spun. Te voi face sa platesti daca te apropi de el'spune si ranjeste diabolic si ma baga in dulap incepand sa-mi dea pumni in burta. Nu ma las mai prejos si ii dau si eu unu in burta ceea ce o face sa se dea in spate. Zambesc stiind ca am lovito si ca nu este nimeni pe hol. Stai un pic...nu este nimeni pe hol... Unde sunt celelalte doua? Gandesc si dintr-o data ma trezesc prins de maini și aud niște râsete. Oh nu! Surorile ei. De ce o pățesc mereu eu?! Incep sa ma zbat dar Mari ma loveste in stomac facandu-ma sa ichnesc. Continua sa ma loveasca nu doar in burta ci si in fata si in capul pieptului. Cu siguranta ajung la spital. Continua sa ma loveasca eu scuipand sange si cand zambeste satisfacut surorile ei imi dau drumul eu cazand ca o epava. Le vad in ceata cum pleaca razand si ma ridic cu greu sprijinit de dulap. "Trebuie sa ajung la infirnerie" gandesc si merg spre infirmerie sprijinindu-ma de tot ce prinde-am si statea-m cu mana la stomac. Simt cum imi aluneca mana si cad pe jos. Astepta-m impactul cu ochii inchisi dar nu mai vine. Intredeschid ochii si il vad pe.... EDWARD?! Incerc sa zi ceva dar parca nimic nu imi iesea pe gura.

Edd:'Stai linistit pumpink. Te duc la infirmerie si dupa imi spui ce ai patit. Bine?'ma uit la el si vad ca este ingrijorat.

Dau arfirmativ din cap si imi las capul pe pieptul lui inchizand ochii simtind ca o sa imi explodeze capul si lesin.

Edd pov

Ma uit la Kevin care se pare ca a lesinat in bratele mele." Ce a patit oare? Evident a fost batut geniule!Cine l-a batut asa o sa plateasca! Mai bine ma grabesc la infirmerie. Atunci grabeste-te geniule! Oooo mai taci!" dupa cearta mea cu constinta mea grabresc pasul spre infirmerie. Sper ca nu este nimic grav. Nu pot sa il pierd si pe el.
Intru in infirmerie si il las pe patul ala uitandu-ma dupa infirmiera. Unde o fi? Ma uit in jur si vad ca era cu capul pe birou dormind si salivand. Ma duc si o trezesc ea se uita la mine urat si casca si ma intreaba:

Infirmieara:'Ce este pustiule?'imi spune parca in intentia de a ma goni

Edd:'El are nevoie de ingrijiri medicale'ii spun rece si arat spre pumink al meu si ea face ochii mari si se duce tinta spre el

Infirmeriera:'Pustiule da-mi bandajele din dulap'arata spre un dulap si ma indrept spre dulap si i-au bandajele si ma intorc la infirmeriera si i-le dau.

Ea ii da jos ochelari si sapca si il sterge cu un servetel steril care se pare ca are nu stiu ce substanta sa nu se infecteze. Ii pune niste plasturi unde este cazul si pe maini il bandajeaza. Se pare ca a fost batut rau de tot.

Infirmeriera:'V-a fi bine pustiule.Care e clasa voastra?'

Edd:'A X-a B'ii spun si ma asez pe un scaul langa pumpink.

Infirmeriera: 'Poti ramane aici cu el eu o sa merg la clasa voastra sa va anunt profesori si sa va aduc ghiozdanele.O sa ii pun o perfuzie cu calciu. Nu prea are micutul 'spune in timp ce ii atajeaza o perfuzie la incheietura si pleaca pe usa la clasa noastra.

Il apuc pe Kevin de mana si pe cealalta mana a mea o asez sub barbie. Ma uit la fata lui lacrimi incepand sa-mi cada pe fata si ii strang mana intr-a mea si spun soptit cat sa aud doar eu si el.

Edd:'Ramai cu mine pumpink,te rog'ii spun si lacrimi incep sa cada siroaie


VA URMA!

Ceva de genu ar fi aratat cei doi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ceva de genu ar fi aratat cei doi. Va rog doar sa ignorati tricourile lor. Asa am gasit poza dar am mai editato eu un pic

KevxEddrev(Ed,Edd si Eddy yaoi)Where stories live. Discover now