-1-

25 6 5
                                    

Annem beni öpmesi ile uyandım demek isterdim ama lanet olasıca alarm ile uyandım. Annem ve babam olmadığı için, akrabalarımı hiç bilmediğim için ve yetimhaneden çıktığım için kendime ev tutmak zorunda kaldım. Şu an kalkıp ilk önce üniversiteye sonra programa kendimi tanıtmaya gitmeliyim. Evlilik programına başvuru kağıdımı bıraktığımda '' biz sizi ararız'' dediler. Bi an korktum kabul etmezler diye ama ertesi gün arayıp gelebileceğimi söylediler. 
**
Üniversitesiye ulaştığımda her şey normaldi. Üniversiteden çıkıp bir otobüse bindim. Programa girdim. Kendimi tanıtıp bana ayrılan koltuğa oturdum. Bugün ilk gün olduğundan kimsenin bana gelmeyeceğini biliyordum o yüzden pek kimseyle ilgilenmedim. Reklam arası verildiğinde cep telefonum çaldı. Ekrana baktığımda "GİZLİ NUMARA" yazısını görünce kapattım. Böyle şeyleri bir grup ergenin can sıkıntısından numara sallayarak yaptıklarını düşündüm. Reklam bitince herkes yerlerine geçti. Birden sunucu benim ismimi anons ettiğinde şaşırdım. Birisi bana çiçek göndermiş. Çiçeği aldığımda üstünde not vardı. Okuduğumda büyük bir şoka girdim çünkü notta "NEDEN TELEFONUMU AÇMIYORSUN" yazıyordu. Kim olduğunu bilmiyordum. Düşününce de bilmememin normal olduğunu düşündüm. Benim telefon numaramı bilen hiç erkek yoktu ki daha doğrusu ben kimseye telefon numarası vermezdim ki  nasıl böyle bir şey olur. Boşverdim. Tekrar reklam arasında telefonum çaldı yine aynı "GİZLİ NUMARA" yazısı vardı. Bu sefer merak ettim ve açtım. Hiç ses gelmedi. "alo, oğlum manyak mısın çiçek gönderiyor telefonu aç diye sonra da konuşmuyorsun. Konuşmayacaksın niye arıyorsun" dedim. Cevap gelmedi. Biraz bekledim sonra telefonu kapattım. Reklam bitti. Yerlerimizi aldık. Oturdum ve sürekli düşündüm. Kim olabilirdi ki beni arayan?
**
Program bitince eve geldim bu arada evim bir öğrenci evi ama biz birbirimizi tanımıyoruz. Şöyle evde 4 oda var. Her bir odada ayrı öğrenci oturuyor. Yemekler dışardan almak zorundayız çünkü mutfak yok. Hiçbirini tanımıyorum. Hem öğrenci olduğumuz için hem de tek oda olduğu için kira 100₺. Programdansa günlük 50₺para kazanıyorum. Güzel para sadece oturarak ve talip arayarak zaman harcıyorsun o kadar çok bir şey yok hatta bazen bugünki gibi sadece oturuyormuşsun. Aylık 1000-1500 ₺ civarı maaş alacağım. Eve geldim. Biraz ders çalıştım. Sonra pijamalarımı giydim ve uyudum. Uyumadan önce ki tek dileğim "Allah'ım inşAllah ruh eşimi bulabilir ve yıllardır kavuşmak istediğim o aile sevgisini görürüm." oldu.
——————————————————
Okuraşklarım inAallah beğenirsiniz. Bu kurgu ve hikayenin akışı hiç bir yere yazılmadan kafamdan yazıyorum. Bir daha li bölümde görüşürüz...

ESRARENGİZ TELEFONLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin