She Is Killing Me

214 27 31
                                    

Harry's P.O.V

Njena pisma samo dolaze a mene ubijaju. Ne želim da joj pokažem da je želim nazad s obzirom da je to već i sama shvatila. Pismima me želi navesti da joj se vratim. Iskreno.. Falili su mi ovakvi dani kada bih se probudio i čitao pisma. Kao mali sam se 'dopisivao' sa Gemmom. Ko je šta i kada, video, čuo. Bio sam čudno dete. Držim ovo pismo, sam u sobi... I suze mi naviru na oči. Silazim do kuhinje po čašu vode da bih se smirio. No kada prodjem pored televizora bacim pogled i zastanem.

"Teška saobraćajna nesreća ss dogodila jutros oko 5:00 ujutro. Muskarac (24) je preminuo dok je devojka Natalie Calder (19) pretrpela teže povrese glave...." dalje ništa nisam čuo. Počeo sam da se tresem kada su se pojavile slike. Auto smrskan do pola dok je kamion skoro netaknut. Ako sam ja razlog ovome onda sam najveći ološ. Uzeo sam papir i olovku. I počeo da pišem pismo nazad.

24.1.2017.

Natalie.. Nadam se da ćeš preživeti i ovaj užas kao što si preživela i mene. Svo ovo vreme sam plakao dok sam čitao tvoja pisma. I ono mi nije bila devojka već Louisova prijateljica koja je trebala u bolnicu pa sam je povezao, a onda su me novinari uhvatili. Priznajem. Volim te.. Voleo sam te zauvek i voleću te. Žao mi je zbog svih grešaka koje sam napravio. Zbog svakog pogrešnog koraka kako bih te dobio celu. Zbog toga što sam te povredio. Veruj mi... I ja bih počeo da pišem pisma ali si me ti pretekla... To bi bila pisma o nezaboravljenoj ljubavi koja je sada verovatno u bolnici. Molim se svim silama da ti bude dobro.. Jer ako ne, shavtiću to kao svoju krivicu. A neće se lepo završiti... Samo... Želim , volim, i poštujem te svim svojim srcem.

Krenuo sam da pišem kada su na televiziji još jednom spomenuli njeno ime.

"Devojka u nesreći je preminula od obilnog krvarenja na glavi..."

Ne... Šta sam to uradio? Ne moguće. Samo se želim probuditi i da mi može biti u zagrljaju... Tražim li mnogo? Bože uzmi mene... Nemoj nju molim te.. Ovo je sve moja krivica... Nisam dostojan živeti... Useo sam olovku i nastavio.

Zaboravi na sve loše, sećaj se svega dobrog, neko doziva moje ime a zvuči kao ti. Žao mi je... Ne zaslužujem da me iko na ovom jebenom svetu voli. Kad sam ološ i prevarant. Idem po nešto što mi je potrebno i idem u potragu za tobom...

Uzeo sam kuhinjski nož, izrezao ruku i na papiru nacrtao malo srce od krvi... Ponovo sam uzeo nož i objavio pesmu "Once in a lifetime" na youtube... I zaboo nož sebi u tetovažu leptira na grudima dok sam pisao poslednje reči pisma.

Volim te, više od svega.

Zauvek tvoj.
Hazz.

I tu me je srce popustilo i pao sam. I krenuo tragati za njom, kao nikad do sada.

=====================
Hej... Evo ga kraj. Nisam htela da dužim priču od Kulina Bana. Da li ste očekivali ovo? Ne.
Da li ste plakali?
Verovatno.
Da li sam ja plakala?
Jesam. Sad u autobusu kad pišem ovo ljudi me gledaju onako onim WTF pogledom... Ja se nadam da vam se svidja. Pozdrav.

Lvy all❤❤😚

The Last Letters |ZAVRŠENA|Where stories live. Discover now