New Girlfriend

191 34 16
                                    

23.1.2017.

Eh, Harry.  Šta je bilo sada? Zar te moja pisma toliko ubijaju, da si morao naći drugu devojku? Je li tako? Nadam se da nije. Dok ovo čitaš verovatno misliš da sam debil. Misli šta želiš. Ne branim ti ja. Samo želim da se vratiš na staro. Samo to. Da te mogu ponovo imati, sigurna da nećeš ići nigde. Razumem te. Željan si seksa, ali imaš neke devojke koje ćeš voleti a one će te ostaviti nakon što ih pojebeš. Iskreno se nadam da će baš to i da ti se desi. Da osetiš kako je kada imaš nekoga koga voliš a on te ostavi zbog nekog desetog. Boli Harry, boli jer gadja u srce. I ako je tebe pogodilo u mozak... Ako ga imaš u opšte. Jer bi se makar smilovao i napisao jedno pismo, biću srećna pa makar i napisao "Mrzim te". Pitaš se što? Zato što ću imati još nešto tvoje. Ali sećaš se kada si ti uporno pisao ljubavna pisma i ako smo bili u istoj kući. Naravno da se sećaš. Ne bi ti to lako zaboravio, sigurna sam. Kao što sam sigurna da ti je ova devojka samo još jedna u nizu. Ako ne znaš na koju mislim slika će ti stići u koverti sa pismom. Nego... Sećaš se kada sam te čekala kao dan što čeka sunce, da se vratite sa turneje, da ti se mogu baciti u tvoj topli zagrljaj, da opet mogu poljubiti tvoje meke usne, da opet mogu da uživam dok mi neko peva na uvo, sećaš se toga? Tada ti nije bilo bitno hoćeš li pojebati devojku ili ne. Tada ti je bilo bitno da imaš nekoga koga ćeš voleti, i ko će tebe voleti. Zar je moguće da si zaboravio naš prvi susret. Odmah si mi se uvukao pod kožu sa onim tvojim kovrdzama i smaradno zelenim očima. Odmah sam te zavolela na prvi pogled. Sećaš se kako smo se smejali svaki put kada smo se sudarili jedno u drugo jer smo se sećali tog dana. Tog dana kada smo prvi put videli jedno drugo. To nisi nikada mogao zaboraviti. Znao si da ću da odem a opet si me prevario. Sećam se tvojih reči kada sam odlazila. Tada si me zvao punim imenom. A znao si da to mrzim. Sećaš se šta si rekao. Rekao si... Ali i lagao.

"Molim te, ne idi, sve si mi na svetu, Natalie molim te."

Znaš šta je tužno? To što si bio svestan kada si ljubio Taylor. Da Harry. Podsetiću te, ali znaj da sad prolivam suze pišući ti ovo. Kada sam te pitala da li si bio pijan, ti si samo jebeno pognuo glavu i skoro nečujno prošaptao "ne". Bio te je stid. Da Harry. Tebe, tebe je bio stid jer su te svi ostali čuli. No, tačno se sećam Louisovih reči kada si potrčao zamnom.

"Ne idi Harry. Neće ti se vratiti jer si debil koji ne ume da zadrži kurac u gaćama!"

To je jasno rekao dok si ti pao na pod plačući jer nisi bio dovoljno jak da se izboriš sa istinom. Ali priznaj. Nakon nedelju dana si nastavio kao da nisam ni postojala. Dok je meni trebalo godinama da se izborim sa tim da te neko drugi sa tobom u noćima kada sam ja prolivala suze jer nisam bila u tvom zagrljaju. I sada mi treba vremena da se saberem jer sam i dalje budala koja piše i ne dobija odgovor. Samo znaj...
I dalje te volim kao prvog dana.

Zauvek tvoja.
Natalie.

Natalie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Last Letters |ZAVRŠENA|Where stories live. Discover now