Del 17

267 15 0
                                    

(Plutselig hørte vi alle en lyd. Den kom fra Louis sin mobil.)

Del 18

Louis tok opp mobilen sin. Det var bare en SMS. Den var fra Liam. Han spurte om hva vi dreiv på med. Så klart svarte Louis at vi og Harry var hjemme hos oss, og Harry hadde fått seg ny kjæreste.

Liam spurte om han kunne komme bort.

JA!! Skrev Louis.

Etter ca 8 minutter kom Liam.

Jeg gikk ut for å opne. Igjen var det ingen som stod foran døra. Jeg tenkte at han bare hadde gjemt seg bak husveggen, sånn som Harry. Jeg gikk bort til Høgre side av veggen. Der var det ingen. Plutselig var det noen som ropte bak meg.

BØØØØ!!! Ropte en kjent Liam-stemme. Jeg skvatt som vanlig og skrek. Før jeg visste ordet av det, låg jeg nede på bakken av redsel. Alle kom løpende bort fra stuen. Jeg lo. Jeg lo faktisk veldig høyt. Og jeg som har DEN komiske latteren. Plutselig begynte alle å le. Også Liam. Etter en stund. Strakk Liam ut hånden sin. Han hjalp meg opp. Han hjalp meg også med å børste av meg all jorda på blitsen min. Liam sa unnskyld og rødmet. Jeg hater å se folk rødme, for jeg vet akkurat hvordan det føles. Jeg gav Liam en stor 'bamse-klem' og lo.

"Det går bra det, Liam" sa jeg. Vi hav slipp på klemmen, og gikk inn. Louis stod og ventet som vanlig. Jeg elsker han. Han er den eneste ene i mitt hjerte. Han er liksom solen på den blå himmelen, og kirsebæret på iskremen. Han er prikken over i-et.

Jeg gikk bort til ham og kysset han lett på kinnet. Han hadde fått noen skjegg-stubber som prikket på leppene mine. Vi gikk sammen hånd i hånd inn i stua der alle satt og såg søtt på oss. Liam gikk bort til Harry's nye kjæreste og hekser pop henne.

"Jeg er Emma!" Sa hun og tok et par hårlokker bak øret.

"Liam. Liam Payne." Sa Liam og tok hånden til Emma og kysset henne på den. Harry såg ganske irritert ut.

"Umm....Liam....Liam!!"Sa Harry. Liam var helt borte i kysset. Vi andre fniste litt for oss selv.

"LIAM!!" Ropte Harry kjempehøgt. Så høgt at det skar i ørene mine. Liam kom til 'livet' igjen.

"Hva?!" Sa Liam fjernt. Vi andre lo.

"Åh! Åja! Unskyld Emma. Og unskyld Harry." Sa han ig rødmet...igjen. Wow! Skikkelug god start. Tenkte jeg.

Nok om det, nå sat vi og lekte en lek. Det var en lek som het NSP.(nøtt, sannhet og prosent). Det var blitt Harry sin tur nå.

"Ok, Louis", sa Harry.

"N." svarte Louis.

"Du har nøtt til å kysse Liam! Sa Harry og smilte stort. HVA FAEN?! KYSSE? LIAM?? HÆ! Louis rødmet helt og dy gjorde Liam også.

"Bare på kinnet da. Sa Harry og småfniste.

"Ehh, OK?? Sa Louis og reiste seg, og gikk bort til Liam. Han såg på meg med et rart blikk. Jeg visste at han ikke akkurat hadde så lyst til det. Det kan en hver se.

Han strakk seg bort til Liam som satt i enden av sofaen. Og kysset han på kinnet. Ikke et langt kyss, bare et lite fint lett kyss.

"Kom igjen da, Louis! Sa Harry med et skummelt blikk. Vi alle skjønte hva han mente. Han strakk seg bort en gang til. Han skulle akkurat til å kysse Liam igjen, da han plutselig skrek.

"GJØR DET PÅ EMMA I STEN FOR!!" Skrek Liam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1000 takk for over 400 reads.❤️❤️❤️ elsker dere!! Husk å vote!!

Sorry for skrivefeil.

Del 19 kommer snart....

My life in a game ( Norsk Louis T fanfic)Where stories live. Discover now