Del 16

284 10 2
                                    

Hei! Viktig info. @Emma_Kathrine98 jeg valgte deg som vinner! Gratulerer, du er blitt kjæresten til Harry!! Jeg håper at det er greit at jeg bare sier Emma. 😊👍☺️

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Harry lurte på om han kunne komme over til oss. Vi smilte til hverandre.)

Del 17

Så klart kunne han det.

Louis sendte ham en SMS til han. Litt etter svarte han. Han skrev at det var noe han skulle vise oss. Hæ?! Hva kan det vere! Vel, vi får vel vente å se. Ca 10 mennutter ringte det på døren. Jeg gikk ut for å opne. Der var det ingen. Heg tok på meg ett teppe som låg rett ved døren, og gikk ut for å se. Plutselig hoppet Harry fram og skrek!

-Her er jeg!!! Ropte han og strittet med begge armene. Jeg skrek så høgt at Louis kom løpene ut.

-Hva er det Nora?! Spurte han veldig bekymrende.

-Det er bare Harry. Sa jeg. Jeg kysset Louis. Jeg tok den ene armen min i Louis sitt hår og krøllete sdet på en måte. Harry stod der og såg rart på oss. Jeg såg det ute fra sidesynet. Ansiktsuttrykket hans såg så rart ut, så jeg sluttet å kysse for jeg måtte le.

Louis begynte også å le. Til slutt lo Harry, Louis og meg.

-Så hva var det du ville vise oss? Spurte Louis Harry. Han smilte lurt og gikk mot bilen hans. Og ja, du hørte riktig. Han har bil!! Ut fra bilen, kom det en flott, vakker jente. Hun hadde lyst hår som hun hadde satt opp i en hestehale. De blå øynene hennes glitrer i lyset. De var så vakre! Jeg skjønner at en som Harry hadde falt for henne. Selv jeg ville ha falt for henne hvis jeg var en gutt. Hun hadde en hvit bluse og stramme svarte bukser. WOW! Det får meg til å se ut som et '0'.

Harry gikk bort til henne og kysset henne lett på munnen.

-Dette er Emma. Emma Kathrine heter hun egentlig, men bare kall henne Emma. Sa Harry og gliste stort.

Plutselig hørte jeg Emma hviske noe.

-Harry, jeg kan snakke selv! Hvisket hun så høgt at alle kunne høre det. Harry bare smilte litt 'sexy' til henne.

-Vil dere komme inn? Spurte Louis og småfniste.

-Ja takk! Sa Harry. Vel, han hadde da manerer da. Jeg mener, etter at han skremte meg i ste, skulle man ikke tro det.

Han og Emma gikk inn etter Louis, og jeg lukket døren etter dem. De gikk videre inn i stua, mens Louis stod og venta på meg.

Da jeg lukket døren snudde jeg meg mot Louis. Der stod han. Med de vakre grøn/blå øynene. Han lente seg mot meg. Det gjorde jeg også. Vi kom nermere og nermere. Akkurat da vi skulle til å kysse, kom Harry.

"Åh! Unskyld!! Sa Harry og gikk bort i stua igjen. Vi prøvde å kysse igjen, men jeg kunne ikke la vere med å le, fordi Harry spionerte på oss, ig det spg så teit ut!!

-Å Harry Harry Harry!! Sa jeg og smilte.vi gikk inn i stua. Der var Emma. Hun sat i sofaen. Vi gikk bort i sofaen. Harry satt ved siden av Emma og holdt armen rundt henne, mens jeg satt på fanget til Louis. Plutselig begynte han å kile meg. Åh jeg hater å bli kilt!! Men det var faktisk litt godt når Louis gjorde det.

-STOP!!! Ropte jeg og sprellet med armer og bein. Jeg sprellet så mye at jeg gled ned på gulvet mellom Louis sine bein. Der ble jeg liggende mens Louis kilte meg. Harry og Emma satt ved siden av og lo. Litt pinlig, men jaja.

Plutselig hørte vi alle en lyd. Den kom fra Louis sin mobil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1000 takk for at dere leste del 17❤️ love ya! Og tusen hjertelig takk for nesten 300 reads! Jeg trodde bare at jeg kom til å få rundt 50 reads. Men 1000 takk. Husk å vote. Ja, det var @Emma_Kathrine98 som vant. Gratulerer!! Jeg kan sikkert lage andre slike konkurranser etterhvert.

Del 18 kommer snart......

My life in a game ( Norsk Louis T fanfic)Where stories live. Discover now