Ne imprietenim mai mult

24 2 3
                                    

Dupa ce mi-au povestit despre trecutul meu, mi-au spus ca scoala noastra, E CU VARCOLACI SI VAMPIRI.........deci Adrian, vad ca, nu era singurul, interesant.

-Ok, uite o vaza, prima vraja , e destul de simpla, cu ea spargi lucruri, orice fel de material: Pehsmatos murqo limthies

-Okay, a functionat

-Astea sunt vraji pe care trebuie sa le rostesti, sunt vraji publice, orice fel de vrajitoare poate sa le spuna, doar ca acum... nu mai sunt atat de multi vrajitori, au fost omorati...

-Omorati? De cine? De ce?

-De varcolaci si vampiri, intr-o vreme ei au fost aliati, dar o muscatura de varcolac este destul de fatala unui vampir si acesta ajunge sa moara in termen de 3 zile.

-Exista vre-un leac sau ceva?

-Nu stiu, nu stim defapt...Spune Sasha...

-Trebuie sa invatam sa ne aparam. Spune Miranda. Ai un noroc deoarece eu sunt foarte agresiva, am sa te invat o vraja de cap, de cap adica sa nu o spui, trebuie doar s-o gandesti si sa iti misti mana, prima data, te uiti la, cap / picior / mana, la tiinta pe care vrei s-o arzi sau s-o ingheti, in cazul tau, e simplu. Incearc-o pe mine

-PE TINE?

-Da, pe mine, Sasha ma va salva daca o sa inghet de-a binelea.

-Okay. Incep sa o inghet, incep cu picioarele.

-Bravo, atat, acum, folosindu-ti celelalt element, dezgheata-ma

-Wow, nu era atat de greu cum imi parea, dar sa spunem ca... eu, am intalnit o elementalista, cum ai spus tu, diabolice.

-Da, exista si diabolice, dar deobicei sunt aliante, erau aliante pana cand in secolul 18 a aparut vraja de care ti-am spus, vraja care a inventat varcolacii si vampirii, toti monstrii astia pe care noi trebuie sa-i distrugem.

-Pai da, deci, am intalnit o elementalista, si vreau s-o bat, dar ea, are aceleasi abilitati ca si mine, cum o bat?

-Pai elementalistele erau numeroase, acum exista doar 6 persoane maxim care sa aiba aceleasi abilitati ca tine, dar in acest caz, ai nevoie de mai multe elementaliste langa tine, sau surse de unde sa absorbi putere.

-Cum ar fi? Lucruri din alte elemente, de exemplu, ai un om, sau o lampa ceva, te folosesti de puterea ei, de energia ei, dar trebuie sa ai grija, daca este o persoane si o omori, elementalistele sunt deobicei emotionale si o sa incepi sa plangi sau alte lucruri care o sa te distruga pe interior. Dar daca nu ai alte surse, te folosesti de tactici. Nu e tot la fel la fiecare Elementalista.

Ne culcam si dupa mergem la scoala..Lucrurile nu merg prea bine... Pentru ca toti...


No one knows....Where stories live. Discover now