Demek kavga

6.9K 193 4
                                    

-KELEBEĞİN ÖMRÜ - ADLI KİTABINI OKUMANIZIDA TERCİH EDERİM KUZENİME DESTEK :) ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKÜRLER 

-Yarenkosukirik-

VE KİTAP HAKKINDA SORULARINIZI CEVAPLIYORUM BANA ULAŞMAK İSTEYEN  

İnstgram : Kardelen.koskrk 

Facebook : Kardelen koşukırık 'dan ulaşabilir 

Ve diğer bölümleri kaçırmayın cok heycanlı bölümler sizi bekliyor olcak iyi okumalar :))

-Miraç 'ın ağızından-

mert ve ayaz  ambarda  dans eden kızlardan  hangisinin daha seksi dans ettiğini tartışırken ben sol tarafımda kumral hatuna odaklanmıştım. dikkatimi çekmeyi başarmıştı. masamıza gelmesine bir kaç dakika kalmıştı.güzel, kendime oyalanacak bir şeyler bulmuştum. 

''Bak kardeşim sarışın olan daha iyi dans  ediyor'' ayaz'ın ses tonu şefkatliydi.  aklındaki geceye dair düşüncelerini duyar gibiyim. Mert ise siyah saçlı kıza takmıştı kafayı. 

-''siyahlıyı görmüyormusun kardeşim gördüğm en iyi gögüsler '' ...

-yeter artık (!) diyerek tatlı kardeş atışmalarına son verdim. sonumuzdaki kumral kalkmak için hazırlık yapıyordu içkimden büyük bir yudum aldım. 

-''Aras sen misin ! '' aniden önümüze dikilen 4 çocukla gözlerimi onlarla devirdim .geliş şekillerine bakılırsa sıkı bir dayak  yemek için gelmişlerdi 

''Öncellikle ...'' dedim  sert bi tonla 

-Haraketlerine dikkat et arasın senin gibi iyi çocuklarla uğraşcak vakti yok. söylediklerimle karşımdaki çocuklar yumruklarını sıkmaya başladı. 

''it kelimesinden hoşlanmamışlardı sanırım ''  ne kadar da yazık ! 

''o kendini bok sanan ucubeyle işlerimiz var . şimdi söyle, nerde ?  Aras burda olsaydı seni bok gibi ezerdi .diye düşündüm gerilen sinirlerimin arasından  böyle bir şey için arası rahatsız edemezdim. aralarımızdan biri yaralansa bile edemezdim. etseydim ya bizi öldürürdü yada öldürürdü diğer seçeneklerde aynı yola çıkıyordu zaten. hoş zaten ona ihtiyaç duyulacak bir durum olacağınıda sanmıyorum. 

''Ne derdiniz var adam akıllı söyle '' diye uyardı ayaz onu ben o kadar nazik değildim.  en azından mert sorma nezaketini göstermişti .

'' kavgaya gerek yok çocuklar sadece  söyleyin''. mert 'de kardeşini destkler derecede yumşak bir tonda konuştu. ayaz ve mert'in bu davranışları karşı tarafa ''korkmuşuz '' izlerini vermişti. olacak ki  arka tarafta kalan çocuk sinsice  sırıtmaya başladı . Ardından diğeri konuşmaya başladı

'' Bizim derdimiz Arasla ödlekler . merak etmeyin size bişey olmayacak.'' ve ardından sanki komik  bi şeymiş gibi  kendi aralarında gülmeye başladılar  ayaz birinden birine geçerken, mert bacağına  bir tekme almıştı. önümdeki çocuga sıkı bir kafa atarak  geriye sendelenmesini sağladım. etraftakiler bize yardım etmek için toplanmıştı ancak onlarla bağırmamla geriye çekilmişlerdi. önümdeki burnu kanaya çocuga tekme atacakken  arkadan tutulmamla önümdeki çocuk bana bir yumruk geçirdi. kabul etmeliyim sıkı bir yumruktu . boynumda hissetiğim metalle odak noktam değişti. Demek bıçak güzel.

'' Arkadaşlarına söyle geri çekilsinler lan ! ''  kulağımın dibindeki ses  daha da sinirlenmeme sebep oldu .

'' Ayaz , Mert sakın durmayın .'' dedim tam tersine bu çocuğun beni öldürecek cesareti yoktu.ama unuttuğu şey bende  o cesaretin  fazlasıyla bulunmasıydı.

Bana AitHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin