μέρος 70ο

86 6 2
                                    

Η ώρα του πάρτι έφτασε.Η Μυρσίνη κι η Ελένη,αφού ετοιμάστηκαν,έφυγαν για το κλαμπ όπου θα γιόρταζε τα γενέθλιά της η Μυρσίνη.Όταν πήγαν εκεί,δεν είχε έρθει ακόμα κανείς.Μετά από λίγο,όμως έφτασαν όλοι μαζί.Συνάντησαν τα κορίτσια κι άρχισαν να διασκεδάζουν,να χορεύουν,να πίνουν,να γελάνε.Μετά από λίγο,η Ελένη απομακρύνθηκε και τηλεφώνησε στο Φίλιππο:

 -Ελένη:Έλα,πού είσαι?

 -Φίλιππος:Στο ξενοδοχείο,περίμενα να με πάρεις!

 -Ελένη:Ετοιμάσου κι έλα στο μπαράκι που θα σου στείλω σε μήνυμα.Η Ελένη,αφού του έστειλε το μέρος που πρέπει να έρθει,επέστρεψε στα παιδιά και συνέχισε τη διασκέδασή της.

    Μετά από λίγη ώρα,ξαφνικά τα φώτα έκλεισαν κι η Μυρσίνη,γύρισε για να δει τι έγινε.Το βλέμμα της έπεσε πάνω στο Φίλιππο.Ο Φίλιππος,κοιτώντας τη μέσα στα μάτια,άρχισε να τραγουδάει,ενώ στα χέρια του κρατούσε μία τούρτα,η οποία πάνω έγραφε:Σας αγαπάω!

  -Φίλιππος:Να ζήσεις Μυρσίνη και χρόνια πολλά,μεγάλη να γίνεις με άσπρη μαλλιά.......!συνέχισε να της τραγουδάει ενώ την πλησίαζε κι όταν τελείωσε η Μυρσίνη το ρώτησε:

 -Μυρσίνη:Τι κάνεις εσύ εδώ?

 -Φίλιππος:Χρόνια σου πολλά,Μυρσίνη μου!Ήρθα,γιατί θέλω να είμαι μαζί σου.Μυρσίνη......σε παρακαλώ.....!Δε θέλω να είμαστε μόνο φίλοι!

 -Μυρσίνη:Φίλιππε.....του λέει κι εκείνος την αρπάζει και εκείνος την αρπάζει και τη φιλάειενώ όλοι τους κοιτάνε.

 -Φίλιππος:Σε παρακαλώ,δώσε μας ακόμη μία ευκαιρία!της λέει και της απλώνει το χέρι του για να πάνε να χορέψουν.Η Μυρσίνη του δίνει το χέρι της και πηγαίνουν να χορέψουν.

 -Φίλιππος:Είμαστε οπότε ξανά μαζί?της ψιθυρίζει στο αυτί ενώ χορεύουν.

 -Μυρσίνη:Ναι,Φίλιππε!Θέλω να είμαστε ξανά μαζί,δε θέλω ούτε εγώ να είμαστε μόνο φίλοι,τώρα που σε ξανά είδα από κοντά το κατάλαβα,όμως πρώτα πρέπει να μιλήσουμε!

 -Φίλιππος:Δε θέλω να πούμε τίποτα σήμερα,θα τα πούμε όλα αύριο.Σήμερα θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου!της λέει και τη φιλάει.

 Αφού διασκέδασαν μέχρι το πρωί,η Ελένη πήγε να μείνει στο ξενοδοχείο του Φίλιππου κι ο Φίλιππος πήγε στο σπίτι της Μυρσίνης.

  Ήταν πολύ ευτυχισμένοι κι οι δύο.Όλο το βράδυ έκαναν έρωτα και το πρωί όταν σηκώθηκαν κι έτρωγαν στην κουζίνα το πρωινό που είχε φτιάξει ο Φίλιππος,η Μυρσίνη αποφάσισε να του μιλήσει. 

Κανεις δεν το περιμενε(ολοκληρωμένη)Where stories live. Discover now