μέρος 60ο

71 6 2
                                    

Ο Φίλιππος πήγε στην κοπέλα του και της ζήτησε να φύγουν.Εκείνη δέχτηκε.Αφού χαιρέτησαν τα παιδιά,την πήγε στο σπίτι της κι αυτός πήγε σε ένα μπαράκι,γιατί ήθελε να πιει και να σκεφτεί.

 Σκέψεις Φίλιππου

Ήταν τόσο όμορφη σήμερα που την είδα.Γαμώτο! Τη θέλω ακόμη!Σήμερα το κατάλαβα!Δεν την έχω ξεπεράσει.Ήταν τόσο υπέροχο το φιλί μας,αλλά πώς,πώς μπόρεσα  να της πω αυτά που της είπα.Την έκανα να καταλάβει ότι δεν την αγάπησα,όμως είναι ψέμα αυτό,καμία δεν αγάπησα όπως αυτήν,όμως δεν ήμουν έτοιμος να παραδεχτώ ότι τη θέλω πίσω,όμως ξέρω πως θα είναι δύσκολο να την ξανά έχω!σκεφτόταν ενώ συνέχιζε να πίνει.

 Η Μυρσίνη,πήγε σπίτι και κατευθείαν μπήκε στο δωμάτιό της.Ήταν χάλια.Τον ήθελε ακόμη,όμως αυτός πλέον δεν την ήθελε κι αυτό ήταν απαίσιο.

  Σκέψεις Μυρσίνης

Είναι ακόμη τόσο όμορφος.Το θέλω ακόμη,όπως τότε,όμως ξέρω πως δεν μπορώ να τον έχω.Θέλει την άλλη,την αγαπάει,μου το είπε,όμως το φιλί του,το φιλί του ήταν τόσο υπέροχο,όπως τότε!σκεφτόταν ενώ ξάπλωνε στο κρεβάτι της.

  Αχ,Μυρσίνη,αμάν,πρέπει να τον ξεχάσεις.Ο Φίλιππος έχει τελειώσει για εσένα,είπε στον εαυτό της,έτσι ώστε να σταματήσει να το σκέφτεται.




Τουλάχιστον κι οι δύο πλέον το έχουν παραδεχτεί στον εαυτό τους ότι ο ένας θέλει τον άλλο.Και τώρα τι να γίνεται άραγε στη συνέχεια.Αν θέλετε να μάθετε,πατήστε το αστεράκι και γράψτε το σχόλιο σας να μάθω τις εντυπώσεις σας.

*Καλή χρονιά σε όλους,ελπίζω το 2017 να είναι μία υπέροχη χρονιά για όλους σας!!!

Κανεις δεν το περιμενε(ολοκληρωμένη)Where stories live. Discover now