4.BÖLÜM: "KADERİN İLK VE SON DÜĞÜMÜ"

566 187 34
                                    

4. BÖLÜM: KADERİN İLK VE SON DÜĞÜMÜ"

Karanlık her şeyi içine çekmeye yemin etmiş, şeytanlar uyanıp kızıl kan ile boyanmış inlerinden çıkmış ve kötülüklerini, korkunç çığlıklarını etrafa yaymak için zincirlerinden kurtularak yeryüzüne çıkmaya başlamıştı.

Gece gördüğüm rüyanın etkisiyle yine ve yine saç diplerime kadar sırılsıklam olmuş bir şekilde uyandım.Geceleri uyumak istemiyordum artık, uyurken korku içinde gözlerimi kapatıyor ve gözlerim kapandıktan sonra ise ruhum bedenimden çekilircesine oluşan bir sızıyla uyanıyordum. Geçmişimin izlerini hâlâ üzerimde taşıyordum, ne kadar her şey normalmişcesine yaşıyor gibi görünsem de, geçmişim bir yerden beni kıstırmayı başarıyordu. Şimdi ise rüyalarımda yeni yeni görmeye başladığım küçük kız, ara ara rüyalarımda yer ediniyordu. Hem huzur veriyor hem de huzuruma tezat bir şekilde rahatsız eden bir acı veriyordu bu küçük kız.

Gördüğüm bazı rüyalara anlam verebilsem de; bu rüyama, küçük kıza bir anlam yükleyemiyordum ve her geçen gün aklımda biraz daha bulunuyor, zihnimi kurcalamaya başlıyordu ancak her zaman olduğu gibi bu düşünceleri zihnimde bulunan rafın en arkalarına doğru ittim. Görmüş olduğum rüyanın etkisi ve verdiği dinginlik ile yataktan yavaşça kalkıp, banyoya doğru ilerledim. Bugün Türkiye'ye döneceğim için biraz acele etmem gerekiyordu.

Banyoya girip, suyu açtım ve üzerimdekileri çıkardım. Yavaşca suyun altına girip, vücudumun her yerine suyun erişmesine izin verdim. Su biraz olsun rahatlamamı sağlamıştı. Saçlarımı da şampuanlayıp, yıkadıktan sonra havluyu vücuduma sararak banyodan çıktım. Valizden siyah gömleğim ile siyah kotumu ve deri ceketimi çıkardım. Hızlı bir şekilde giyinip, saçlarımı kurutmak için aynanın önüne geçtim. Saçlarımı kurutmayı bitirdikten sonra hafif bir makyaj yapıp ardından eşyalarımı valize koydum. Resepsiyonu arayıp bir taksi çağırmalarını söyleyerek, telefonu kapattım.

İHTİRASHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin