teşekkür notu

2.5K 191 19
                                    

Her ne kadar yan kitap olarak devam etsem de burayı böyle terk edip gitmiş gibi yapamazdım. O yüzden birkaç kelime borcum olduğunu hissediyorum, siz güzel okurlarıma.

Şu cümleyi söylemek bile tüylerimi diken diken ederken siz ne hissediyorsunuz bilmiyorum ama yine de duygularımızın karşılıklı olduğunu biliyorum. Hikaye yazanlar ya da kelimelerle haşır neşir olanlar bilir; kurgu yapmak, cümleleri toparlamak ve hissettiğiniz duyguları karşı tarafa dokundurmak pek kolay bir şey değil. Asla harika bir yazar olduğumu veya muhteşem fikirlerim olduğunu söyleyemem hala çok amatör, çok eksik ve çok zayıfım.

Lakin, birazcık da olsa yüzünüze ufak bir tebessüm, kalplerinize bir sızı ve dudaklarınıza kahkaha bırakabildiysem dünyanın en şanslı insanı olurum. Yazmayı asla bırakamayacağım hayatımın genel bir gerçeği fakat siz bana desteğinizle ruhsal olarak o kadar güzel dönütler veriyorsunuz ki bunu hiçbir kelime ile anlatamam.

Hikayelerimde süslü mecazlar ve aykırı kelimeler kullanabilirim ama bu yazıya geldiğinde, bir hayatı sonlandırıp size teşekkür etmem gerektiğinde kalbim öylesine hızlı atıyor ki tüm uykusuzluğuma, tüm yorgunluğuma ve tüm o delirme anlarıma değdiğini düşünüyorum.

İyi ki kelimelerimin yanındasınız.

Belki hiçbirinizle yüz yüze tanışmamış olsak da emin olun, bana ait olan harfler ve satırlar beni o kadar iyi anlatıyor ki beni çoğu kişiden daha iyi tanıyorsunuz.

Bu hikayede de her bölüm yazarken gelecek oyları ve yorumları düşünmem, bölümü paylaştığım an yorumlarla mutlu olmam, oy verenlerin tek tek profillerine bakmam...bunlar benim için çok özel hisler ve hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

Eğer aşkı tanımlamamı isteselerdi; ben, sizinle benim aramda olan o muazzam bağ derdim.

Kalbimden çıkan sözlere ve hikayelere kulak verdiğiniz için sonsuz teşekkürler. Sizi çok seviyorum ve ne kadar müteşekkir olduğumu anlatabildiğimi düşünüyorum.

Diğer hikayelerimde kapım size hep açık, ben yazmaya sürekli devam edeceğim çünkü kanayan parmaklarımdan gelen tek arzu bu.

Tekrar söylemem gerekirse; insanların kalbine kelimelerimle dokunmak istiyorum.

Umarım başarabiliyorumdur.

Sevgilerle,

Sappy.

Ps.

Vmin, yani kim taehyung ve park jimin çifti yazmayı en sevdiğim çiftlerden biri. Çok güzeller... Onlara da çooook teşekkür ediyorum.

Yedi muhteşem adam; size hayran olduğum için çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Hep huzurlu ve sağlıklı kalalım♡

saxophone :: vminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin